Založ si blog

Voľby Trumpovi nevyhrali Rusi: bol to Pánboh. Dá sa tu ešte niečo robiť? Veď oni sú blázni!

Pred pár dňami som sa pýtal sám seba, či Donald Trump nie je šibnutý, po tom ako strávil weekend tweetovaním/bitím do mŕtveho Johna McCaina. Dnes mám potvrdenie, že nie je jediným šibnutým členom národného bezpečnostného teamu… Sme stratení!

Autorom článku je Philip Giraldi, Global Research.

Táto správa z BBC ohľadne názoru ministra zahraničia USA Mike Pompea na možný božský pôvod výsledkov volieb v roku 2016 ako nevyhnutnú intervenciu na „záchranu Židov“ je možno najstrašidelnejší komentár ktorý vyšiel z Trumpovho Bezpečnostného teamu.

Nadpis toho článku z 22. marca je „Pompeo hovorí, že možno Boh poslal Trumpa aby zachránil Izrael pred Iránom“.

Opýtali sa ho, či „prezident Trump bol práve teraz nejakým spôsobom akoby vyvolený pre takýto čas, presne ako Kráľovná Ester, aby pomohol zachrániť Židovský národ pred Iránom“.

Ako kresťan určite verím, že je to možné“ odpovedal pán Pompeo, predtým senátor za Kansas a riaditeľ CIA.

Verím tomu, že toto je práca Pána“ dodal.

Pompeo, vzhľadom na jeho funkciu, má značnú moc konať dobre, alebo zle, a zjavne sa rozhodol rozhodovať sa nie na základe záujmov USA, ale miesto toho na základe jeho osobnej interpretácie náboženských textov. Ďalej podporuje Americké zasahovanie do volieb v Izraeli, ktoré mohli viesť k odmietnutiu extrémne pravicovej ideológie, ktorá je vodítkom jeho súčasnej vlády.

Včerajší ťah uznania suverenity Izraela nad Golanskými Výšinami bolo časťou balíka a plánu podporiť Premiéra Benjamina Netanyahu ako kandidáta ktorý by mal najlepšiu možnosť zabezpečiť si neobmedzenú podporu Washingtonu. 

A môže prísť ďalšie vo forme nejakého uznania suverenity Izraela nad Palestínskym Západným Brehom (West Bank) pred voľbami 9. Apríla, alebo dokonca nejaká vojenská akcia proti Iránu.

Pompeo zjavne verí, že toto celé je časťou nejakého božského plánu. Každý kto vytrvá vo viere, že národy by mali sledovať politiku, ktorá je racionálna a založená na skutočných záujmoch, by mal byť zhrozený z Pompeových komentárov a v obavách aké by mohli mať následky.

Môj dodatok: Všetci čo sa chystajú „bojovať proti zlu“ by mali zhodnotiť čo je realita a čo je falošný obraz sveta, ktorý nám predkladajú naše oficiálne a iné mainstreamové médiá pod dlhodobým vplyvom a tlakom z USA a aj EÚ. A teda tiež čo je to zlo v tom falošnom obraze a čo v realite, keď chcú proti nemu bojovať, a odkiaľ môže pochádzať. A tento výnimočný kúsok reality z BBC, a jeho dopad na bezpečnostnú pozíciu všetkých „spojencov“ USA (tú skutočnú). Horšia bezpečnostná pozícia ani neexistuje. A ešte jeden príklad v nadväznosti na v nadpise spomenutú Russiagate: totiž práve oficiálne skončila, skutok sa nestal, nikto nebude obvinený. Bol to objednaný výplod starého Britského špióna z MI6 menom Steele. V naších médiách to prejdeme mlčaním. Ale obvinení asi nebudú ani tí, a bolo ich dosť, čo to pripravili, a ako počas prípravy, tak aj neskôr v rámci aféry, násobne klamali pod prísahou. Právo a spravodlivosť a boj proti zlu, ktoré sa cielene vytvára s definitívnymi zámermi. Ale väčšina skutočného zla, ktorého základom sú dobyvačné vojny, rozvrat krajín, formálna demokracia ktorá kryje v skutočnosti vládu oligarchov, klamstiev, manipulácie a tajných služieb, …., sa prezentuje úplne ináč.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.