Založ si blog

Slušné Slovensko ako špinavý pokus o puč v širšom kontexte

Týmto blogom nechcem povedať, že pre aktivitu menom Slušné Slovensko nie je žiaden dôvod. Ale vôbec nesúhlasím s použitím formy pokusu o prevrat, sme predsa republika. Ale treba sa pokúsiť umiestniť to do dlhodobého kontextu. Máme tu nakoniec identickú vraždu na Malte len nedávno. Tí čo čítajú moje blogy vedia, že som dosť zaťažený protiamericky a protibritsky (pritom mám v tých krajinách priateľov), a ako som už písal, za množstvom vrážd čo sa odohrali v Európe stáli práve tajné služby CIA a MI6, t.j. dvoch štátov ktorým vládnu Anglosasi. Okrem toho aktivita Slušné Slovensko sa opiera práve o pravičiarsku ideológiu, ktorú nie práve slušným a zákonným spôsobom pretláčajú tieto krajiny, a na domácej scéne skupina ľudí, ktorí by chceli vládnuť, čoho pravdepodobne nie sú schopní, ale hlavne nahradiť aspoň časť súčasných oligarchov sebou.

V dejinách nejde pri kolonizáciách len o Anglosasov, tí ale majú za sebou asi najviac zločinov, ktoré sa nazývali „civilizačnými“, t.j. tvárili sa, že „civilizujú barbarov“. Takže zosumarizujem krátko udalosti, z ktorých vychádza vyššie uvedené tvrdenie. Začal by som postupnou kolonizáciou Južnej a Juhovýchodnej Ázie, a tu najmä Indie, ktorú Briti dokonale vykradli a založili si na tom bohatstvo svojich feudálov, plus ľudí ktorí na tom spolupracovali, najmä dôstojníkov armády a postupne aj špionáže. Ďalej vyvraždili pôvodné obyvateľstvo Austrálie a privlastnili si celý kontinent, na Novom Zélande časť pôvodného obyvateľstva prežila, zrejme nejakým zázrakom v horách. V súvislosti s Austráliou je ešte pozoruhodné že tam „vyvážali“ vlastné siroty ktoré tam boli hrubo zneužívané, dodnes sa to rieši, a tiež to dokresľuje charakter. Severnú Ameriku ovládli po vybojovaní vojen proti Francúzom a Španielom, dnes Anglosasi tvoria základ vládnucej feudálnej vrstvy USA, a pravdepodobne sa najväčšou mierou podieľali na vyvraždení aj tohto pôvodného obyvateľstva. Impozantné skóre, bezkonkurenčné postavenie v rebríčku.

Ale toto je vlastne všetko len úvod – možno pridlhý. Dôležitejšia je súčasnosť, alebo história od II. svetovej vojny. Ako som popísal v dvoch predošlých blogoch, po II. svetovej vojne USA viedli dve významné dlhodobé teroristické kampane – najprv operáciu Gladio, potom operáciu Gladio B. Tie nebudem preberať detailne, sú v predošlých dvoch blogoch, prejdem to len sumárne.

Pre nás menej významná (priamo) operácia Gladio B zahrnovala vytvorenie a realizáciu PNAC, teda osvedčené vytvorenie teroristických skupín, ako Al Kajda, prípadne iného obrazu ohrozenia, ako „útok skupinou teroristov (vytvorenou CIA) na dvojičky“ a potom obvinenie a ovládnutie krajín s významným nerastným bohatstvom – Afganistan, Irak, Sýria, stále hrozia Iránu.

Operácia Gladio slúžila na zabezpečenie zachovania „pravicového“ smerovania Európy bez jej vedomia, a teda objednávky. Najviac bola aplikovaná v Taliansku, ktoré bolo často na pokraji víťazstva ľavice. Týkalo sa to kontinentálnej Európy, ale po prvých teroristických útokoch v Británii expert ktorý to vyšetroval vyhlásil, že toto sa nedalo vykonať bez účasti domácej špionáže (išlo o bombové útoky v Londýne). Bol okamžite vymenený a viac sa také závery neopakovali, existujú však na tú tému dokumentárne filmy, ktoré sem tam dáva Vlasat TV. Väčšina teroristických útokov v Európe má tento charakter, viď napr. tento blog. No a presne v tejto línii pokračovali po rozpustení Varšavskej Zmluvy akcie v krajinách ktoré boli predtým jej členmi. Najvýraznejšie to vidieť na Ukrajine. O revolúcii na Maidane vieme, že ju zorganizovali USA, viď tento blog a odkazy v ňom, zostrelenie MH-17 napríklad tu.

No a podľa posledných udalostí tu máme ďalšie prípady, ktoré vyzerajú v línii operácie Gladio. Vraždy novinárov na Malte a na Slovensku majú v týchto krajinách posilniť pozície pravice, presne ako to bývalo v Taliansku. Navyše, okolo Slovenska sa nachádzajú krajiny ktoré nie sú pravoverne pravicové – V4, a začína sa to dokonca šíriť, v niektorých postojoch do Rakúska a Slovinska. Tieto vraždy mohli byť napríklad varovaním. Obvinenie Ruskej rozviedky z otrávenia nejakých emigrantov v Británii, bez akýchkoľvek dôkazov, včítane odmietnutia poskytnúť vzorku otravnej látky, takisto smrdí operáciou tohto typu, len namierenou proti Rusku. Cieľom bolo v tomto prípade ovplyvniť verejnú mienku vo svete a aj v Rusku pred voľbami.

Nemôžem si pomôcť, keď sa to takto spíše, vyzerá to na nejakú vrodenú vadu predstavy o nadradenosti celej rasy. Je v tom ale aj veľmi nebezpečná zložka predstavy o schopnosti ovládnuť svet a to bez ohľadu čo na to ten svet. Veď od II. svetovej vojny prakticky nikto iný vojny neviedol a tých dnes už vyše 22 miliónov obetí majú zase na svedomí anglosaské krajiny. A pokiaľ viem, v dejinách USA ako štátu je len 21 rokov, v ktorých neviedli žiadnu vojnu. Nemôžu byť v poriadku. A časť našej spoločnosti, spolu s oficiálnymi vrstvami EÚ, oficiálne vníma tieto dve krajiny, ako akýsi vzorový príklad demokracie! A táto časť spoločnosti tu zároveň vytvorila monopolný vplyv na médiá, a zneužíva tieto médiá, verejnoprávne, na rozvracanie štátu v línii ktorú presadzujú dve spomenuté krajiny. Krajiny, ktoré ešte nie tak dávno vlastne terorizovali aj ostatné krajiny EÚ, hlavne Taliansko. Ten komunizmus bol úplne amatérsky, ale o niečo zrozumiteľnejší, lebo toto je predsa Absurdistan. Niekto nás cielene rozvracia a časť spoločnosti s tým niekým spolupracuje a aj cez RTVS, ktorú platím aj ja!

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.