Založ si blog

Dlhý zoznam dier v argumentoch vlády USA k 9/11 – Kam zmizli všetky veže

Niektorým čitateľom sa asi budem zdať otravný s touto témou, keď sme po voľbách a máme nové. Ale nemôžem si pomôcť, niet pochýb o tom, že dnešný marazmus v ktorom sa svet nachádza (a my s ním, aj s našou politickou scénou) je aj dôsledkom tohto samoútoku, ktorý naštartoval realizáciu PNAC vládnucimi feudálmi USA. Uvedený článok som našiel v časopise Darkmoon a uvádzam jeho preklad. Autorom je Dr. Kevin Barret. Kontext jeho názvu – Where have all the towers gone – sa pokúsim vysvetliť na konci. Z textu vyplýva, že článok pochádza z Marca-Apríla 2013. Časť z neho sa objavila už v článku o kostiach na strechách budov – to je jedna z dier oficiálnej teórie, okrem tej sa tu nachádza minimálne 8 ďalších, o niektorých hovorili aj diskutujúci. Where have all the towers gone, Dr. Kevin Barret https://ww – Where have all the towers gone – w.darkmoon.me/2013/where-have-all-the-towers-gone-by-dr-kevin-barrett/

V tejto devastujúcej kritike 9/11 Dr. Kevin Barret odhaľuje šokujúcu pravdu: že to bol teroristický útok na nevinných Američanov ich vlastnou vládou – vládou, ktorá sa teraz premenila na os zla s Izraelom a krajinami NATO.
Viac ako 11 rokov po katastrofickej deštrukcii World Trade Centra sa vedenie New York City konečne pýta: Čo sa vlastne mohlo stať s 1116 chýbajúcimi obeťami?
V každom páde budovy v dejinách boli telá všetkých obetí nájdené viac-menej vcelku. To preto, že padajúce budovy rozmliaždia ľudské telá. Neroztrhajú ich na malé kúsky, ani nespôsobia ich zmiznutie.
A predsa 11. septembra 2001 najslávnejšie „kolapsy budov“ v dejinách nejako spôsobili zázračné zmiznutie tiel viac ako 1000 obetí. Žiaden zdrap kože, alebo fragment nechtu, alebo úlomok kosti z ktoréhokoľvek z tiel nebol nikdy nájdený, napriek puntičkárskemu úsiliu s kýbľami a preosievaním.
Ale to nie je jediná záhada. Skoro nič nezostalo z 1634 ľudí ktorí sa nachádzali vo WTC, ktorí nezmizli úplne. Väčšina z ľudských pozostatkov objavených a identifikovaných pomocou DNA boli vo forme maličkých kúsočkov, nie celistvých tiel.

Čo sa stalo so skoro 3000 telami, ktoré boli „vymazané“ počas 10 sekundového zmiznutia 110 poschodových Veží? Odpoveď: To isté čo sa stalo s kancelárskym nábytkom, skriňami na fascikle, telefónmi, počítačmi, a ostatným obsahom Veží. Skutočne ani žiadne pozostatky z týchto predmetov neboli nikdy nájdené. Tieto – tak ako ľudské telá – boli akosi transformované na zmes maličkých úlomkov a častíc prachu menších ako 100 mikrónov (0,1 mm), ktoré odleteli k moru a pomaly sa ponorili do Atlantiku. Ako poznamenal jeden z kýbľovačov a preosievačov, najväčší kus kancelárskeho nábytku nájdený na „Ground Zero“ bol maličký úlomok klávesnice telefónu.

Teraz, po viac ako 11 rokoch, konečne vedenie New York City uznáva že je to záhada. V liste rodinám obetí z 9/11 úradník NYC Casey Holloway oznámil, že tento pondelok, 1.apríla, Hlavný Súdny Lekár NYC začne preskúmavať tých 60 nákladných áut (truck, to sú tie veľké) pozostatkov z budov World Trade Centra na úložisku odpadu Fresh Kill na Staten Island. Mesto hovorí, že dúfa že nájde pozostatky aspoň niektorých z 1116 chýbajúcich obetí.

Nanešťastie šanca nájsť pozostatky viac ako niekoľkých ďalších obetí sa zdá byť hodne slabá. Nakoniec, zvyšky po Dvojičkách – ktoré reprezentujú menej ako 50% hmoty Veží (kde zmizol ostatok hmoty?) – bol už starostlivo preosiaty a presypaný pred viac ako dekádou. Rozhodnutie City prehrabať sa cez odpad počnúc 1. aprílom vyzerá ako keby sa George Bush postavil po štvornožky a pozrel sa pod svoj stôl či tam nie sú chýbajúce Iracké ZHN. Je to nejaký surový Aprílový žart?

Neexistencia rozmliaždených ale súvislých tiel, kancelárskeho nábytku a zariadenia, a 50% hmoty Veží naznačuje, že Dvojičky nespadli, ale boli explodované. (Pozrite si film na YouTube „North Tower Exploding“.) To by vysvetlilo, prečo maličké fragmenty ľudských kostí boli nájdené rozsypané na streche budovy Deutsche Bank v roku 2006. Žiadny obyčajný gravitačný kolaps, ako ten predpokladaný oficiálnou správou vlády USA od NISTu, nemohol rozmlátiť ľudské kostry na maličké úlomky a rozsypať ich na strechu budovy v okolí.
Boli Dvojičky a tisícky ľudí v nich rozbité na kúsky výbušninami? To je presne to, čomu veria mnohí členovia rodín pozostalých. Robert McIlvaine, ktorého syn Bobby bol zavraždený v Dvojičkách 9/11, vyhlásil že približne polovica rodiny zdieľa jeho podozrenie, že Dvojičky boli zničené výbušninami vo fingovanom útoku. William Rodriguez, slávny hrdina 9/11, ktorý rozprával pred stovkami tisíc ľudí po svete tvrdí, že dôkazy v prospech „riadenej demolácie“ sú verejné tajomstvo.

Vedec Carl Sagan raz upozornil, že „absencia evidencie nie je evidencia absencie“. Ale niekedy chýbajúce dôkazy – absencia evidencie – SÚ dymiacou pištoľou. Chýbajúce celé telá, obsah kancelárií, a polovica hmoty budov predstavujú dymiacu pištoľ, ktorá potvrdzuje, že Veže boli zdemolované výbušninami.
Ale chýbajúci obsah a hmota budov nie sú jedinými záhadnými „absenciami“ spojenými s 9/11. Ďalšie významné „chýbajúce dôkazy“ sú:

Chýba viac ako 80 videí vlády USA z útoku na Pentagon, z ktorých niektoré boli skonfiškované agentmi FBI hneď po útoku. Len niektoré boli uvoľnené, ale tie zobrazujú explóziu v Pentagone, ale žiadne veľké lietadlo.
Chýba 100000 kíl Boeingu 757, ktorý vraj vošiel do Pentagonu. Neexistuje žiaden záznam tých 100000 kíl zvyškov lietadla, alebo batožiny, alebo pozostatkov pasažierov, že by niekedy boli odstraňované z troch od seba vzdialených poškodených častí Pentagonu.
Chýba 100000 kíl Boeingu 757, ktorý sa vraj zaboril do mäkkej zeme pod plytkým, 15 stôp (cca 5 metrov) širokým kráterom v Shanksville, Pennsylvania. Neexistuje žiadna evidencia o odstraňovaní zvyškov lietadla, batožiny a pasažierov, spod zeme na údajnom mieste pádu. Moja poznámka – tam „našli“ len pohodený pas jedného z údajných únoscov, viď aj ďalšie body.
Chýba oficiálny zoznam pasažierov aerolínie, video zo security, útržky z leteniek, svedectvá zamestnancov aerolínie, alebo akákoľvek skutočná evidencia, že 19 mladých Arabov vôbec bolo v lietadlách.
Chýbajú audio záznamy zamestnancov FAA (Federal Aviation Administration) informujúcich sa navzájom o tom, čo zažili 9/11. Tieto záznamy boli skonfiškované supervízorom FAA a roztrhané na malé kúsky a pohádzané do navzájom vzdialených smetných kontajnerov, aby sa nedali pozbierať a zrekonštruovať.
Chýbajú „nezničiteľné“ čierne skrinky – letové záznamníky lietadiel, ktoré narazili do Dvojičiek. Vláda USA vyhlásila, že nikdy neboli nájdené, ale „prví reagujúci“ hovoria, že boli prítomní keď boli nájdené a odnesené agentmi FBI.

Chýba vládou najdôležitejší citovaný dôkaz: audio a video záznam dlhých procedúr mučenia a pripravených scenárov falošných priznaní mentálne retardovaného „strojcu 9/11“ menom Abu Zubajdah a jeho „spolu strojcu“ menom Chalid Šejk Mohamed. CIA priznáva, že tieto záznamy ilegálne zničila, pričom ale anonymné druhotné správy z nich sú citované v oficiálnej správe Komisie z 9/11, ako jediný dôkaz scenára o 19-tich únoscoch.
Chýba akékoľvek presvedčivé vysvetlenie predčasného oznámenia BBC o páde WTC 7, priznania Larryho Silversteina že on zdemoloval WTC 7, a (samozrejme) zrejmej riadenej demolácie tej budovy. (Moja poznámka – zdemoloval WTC7 v tom zmysle, že bol najatý na inštalovanie systému náloží v budove.)

V každom jednom z týchto prípadov – tak ako v prípade 1116 chýbajúcich obetí – chýbajúca evidencia je dymiaca pištoľ. A vláde USA chýba teraz úplne aj legitímnosť.

Koniec prekladu. Názov článku je zrejme inšpirovaný pesničkou Where have all the flowers gone, ktorú môžu poznať tí čo sa učili anglicky – tam sme si to spievali. Kde zmizli všetky kvety – pozbierali ich mladé dievčatá – tie zmizli k manželom – tí zmizli za vojakov – tí zmizli na cintoríny – tie zmizli do kvetov – tie pozbierali mladé dievčatá; to som len zhrnul obsah ako maturitnú otázku.

A ešte sa vrátim k tomu čo som načal na začiatku. Systém usporiadania štátu spôsobom, že v ňom prakticky neplatia žiadne zákony, ale je riadený skupinami bohatých rodín, a cez ovládnutie tajných služieb, armády, polície a médií sa v podstate približuje k feudálnemu systému, je už dnes realitou v USA, a naši vládcovia na úrovni EÚ sa to pokúšajú postupne nasadiť aj tu. Tlačenie migrácie, ktorú vyvolali vojnami, je jeden z nástrojov aby postupne zničili Európsku kultúru, resp. kultúru jednotlivých národov, včítane spôsobu myslenia (písal o tom Roman Bednár a iní). V tomto kontexte je možno až trochu prekvapujúce, ako sa oficiálna politická zložka V4 tomu bráni. Zrejme naši (budúci) domáci feudáli si to už uvedomujú a chcú si zachovať v týchto štátoch nejaký vplyv a súčasnú kultúru – keď to pustia tak ich prevalcujú tí nadnárodní feudáli krytí novou nekultúrou. Ale v tomto si asi nepomôžu; ako píše v blogu devana, už sa vezieme smerom do Západnej civilizácie, čo je krycí názov pod ktorým sa ten feudalizmus postupne inštaluje z vyššej úrovne – a toto by sme museli zastaviť. A na príklade Katalánska vidíme ako EÚ tvrdo odmieta rozdrobenie na menšie samostatnejšie útvary, hoci nie tak dávno jeden pod tlakom USA vytvorila, ale vo všeobecnosti sa tým to feudálne ovládnutie komplikuje (vytvárajú sa vrstvy feudálov). Kosovo bola výnimka – potrebovala ho pani Madeleine Albright – založila si tam energetickú firmu, pod ochranou vojenskej základne USA, potom ju predala, a Pražská spoločnosť pre medzinárodnú spoluprácu jej za tieto hrdinské činy udelila medailu. Pán Kiska sa jej potom v roku 2016 pri návšteve USA poďakoval, že v roku 1998 povedala že Slovensko je čierna diera v rámci Európy. Je to statočný pionier/kovboj USA, ktovie prečo nenosí pioniersku/kovbojskú šatku.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

čaputová, pavel

Čaputová po schôdzke s Pavlom: Vzťahy medzi ČR a SR sú predurčené k blízkosti. Našu spoluprácu však treba budovať a upevňovať

19.03.2024 11:40

Prezidentka Zuzana Čaputová sa počas návštevy Prahy stretla so svojím českým náprotivkom Petrom Pavlom.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.