Založ si blog

Voľby v USA a vražda Setha Richa, ďalší vývoj v Sýrii – slony nevyliezli na stromy

Vzhľadom na (prakticky) nulové informácie v naších demokratických médiách, okrem jedného dobrého článku v Pravde (Boris Latta, 30.6.), a skutočnosť že pritom „je o čom“, len to obsahovo nesedí do rámca Kiskovej Teorémy, uvádzam základné informácie o vývoji situácie.

Vo veci vraždy Setha Richa nastal významný posun tým, že Julian Assange – Wikileaks – vypísal odmenu 20.000 USD za objasnenie vraždy – Link 2. Tým vlastne naznačil, že únik dokumentov ktorý viedol k odvolaniu šéfky volieb DS (Debbie Wasserman-Schultz) a porážke pani Clintonovej vo voľbách má na svedomí Seth Rich a nie Rusi. Okrem iného sa okamžite zmenili tvrdenia o tom, kto si vlastne myslel, že za únikom dokumentov sú Rusi – doteraz viaceré zdroje, na čele s pani Clintonovou, vyhlasovali, že všetkých 17 zložiek americkej špionáže – (Link 1 – naozaj je ich toľko) – sa zhodlo v názore, že za únikom sú Rusi. Ale pred štyrmi dňami, zrejme v reakcii na vyhlásenie Assangea, zrazu New York Times (kto by to čakal) z tvrdenia vycúval a uviedol, že za týmto tvrdením stoja len 4 zo 17 špionážnych inštitúcií, a ostatné toto tvrdenie nepodporili. Dosť veľký rozdiel. Postup pripomína naše médiá – uvedú nejaké klamstvo, a neskôr, keď už časť ľudí klamstvo považuje za hotovú vec, uvedie sa nenápadne pravda, ktorá je ale už „po čase“, záujmu o danú vec. Zdá sa, že majú nacvičené spoločné Goebbelsovské postupy.

Článok na ktorý ukazuje Link 2 ďalej upozorňuje, že smrť Setha Richa oživila podozrievanie Clintonovcov z vrážd ľudí, ktorí sa nejakým spôsobom postavili proti ním, na internete je niekoľko zoznamov (medzi 47 a 80 obeťami). Linky sú ďalej v článku, niektoré z údajných vrážd som si pozrel, nevyzerajú však príliš dôveryhodne, veľká časť sú letecké nehody. Ale – keby nie vražda Setha Richa, nikdy by som sa k takým podozreniam a zoznamom nedopracoval.

Ďalšia vec ktorá sa medzitým posunula a možno bola komentovaná aj v naších médiách je, že pripravovaný falošný útok Assada v Sýrii bol americkou propagandou odvolaný. Tajomník US ministerstva obrany Mattis vyhlásil v Bruseli: „Zdá sa že brali varovanie vážne. Neurobili to.“ Nezávislé médiá to okomentovali takto: Assad nemá dôvod na žiaden útok proti civilistom a ešte použitím chemických látok, vo vojne má výraznú prevahu a len by si tým uškodil. Vyhlásenie pána Mattisa je ekvivalentné vyhláseniu „Slony nevyliezli na stromy. Odplašenie bolo úspešné. Zachránili sme stromy.“ – Link 4.

A ešte, keď sme už pri tom. Naše médiá nezabudli prevziať z „nadriadených“ USA médií správu, že Rusi hackli volebné zoznamy až v 21 štátoch USA. Ale vyšetrovatelia cyber-útokov uvádzajú, že databázy voličov sú dlhodobo predmetom záujmu hackerov, ktorí v dokumentoch nikdy nič nezmenili, len ukradli údaje o voličoch za účelom ich predaja, teda ide o bežných kriminálnych hackerov – domácich. Tento detail som v naších médiách nepostrehol. Ale dosť mení zmysel celej „správy“ – mení ju na správu. V tej forme však nie je protiruská a teda nemá pre médiá KT triedy zmysel ju uverejniť.

Link 1 http://www.latimes.com/nation/la-na-17-intelligence-agencies-20170112-story.html

Link 2 http://www.dailymail.co.uk/news/article-3726250/Enemies-Hillary-Bill-say-27-year-old-murder-victim-Seth-Rich-suspected-leaking-DNC-emails-belongs-Clinton-Death-List-people-ties-couple-died-time.html

Link 3 http://www.globalresearch.ca/new-york-times-finally-retracts-russia-gate-canard/5596907

Link 4 http://www.globalresearch.ca/white-house-encouraged-after-elephants-abstain-from-climbing-trees/5596915

Link 5 http://www.globalresearch.ca/foisting-blame-for-cyber-hacking-on-russia/5597541

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?