Založ si blog

Vyhlásenie vojny „vláde USA“ veteránmi

Pôvod článku – z môjho hľadiska – je na Gumshoe News, a začína v texte až po určitom úvode (obsahujúcom info o zákonoch proti vzbure) za podnadpisom „U.S. Veterans Preparing for War “. Autorkou je Mary Maxwell.

Nasleduje neoficiálne vyhlásenie vojny (declaration of war) vojakmi a veteránmi USA (predpokladá sa):

U.S. Veteráni sa Pripravujú na Vojnu

Bidenova administrácia odopiera zdravotnú starostlivosť všetkým nevakcinovaným (non-vaxxed) veteránom. Teda momentálne sa deje taktická fašistická čistka – purge – U.S. armády.

Nedajte sa oklamať, toto je ten najdevastujúcejší úder voči vojenskej pripravenosti v dejinách USA, a je to nehorázny akt vojny proti Americkému ľudu.

Státisíce čerstvo prepustených príslušníkov U.S. Vojenských služieb, polície, lekárov, a sestier, teraz spájajú sily s veteránmi aby bránili našu krajinu proti tomuto globálnemu fašistickému pokusu o prevzatie moci.

V súčasnosti formujú decentralizovanú asymetrickú obranu našej vlasti.

Tu nasleduje krátke vyhlásenie, aby ste dostali trochu z toho čo je obsiahnuté v tom odvážnom a úžasnom videu:

Toto je krajina slobodných ľudí.

Nikdy nepripustíme násilné injekcie, segregáciu, alebo autoritársky dozor a systém ovládania cez systémy kontrolných pasov (pripomínajúci ovládanie dobytka – moja vysvetlivka).

My sme zložili prísahu že budeme brániť Ústavu Spojených Štátov proti všetkým nepriateľom.

Urobíme všetko čo je v našej moci na zachovanie mieru. My, tí bojoví veteráni a veteráni Špeciálnych Síl (Special Forces veterans) Ameriky, poznáme hrôzy vojny až príliš dobre.

Budeme strategickí, disciplinovaní a chirurgickí.

My vieme kto sú tí vedúci páchatelia, a ak neodstúpia, neskončia a neprestanú s tým, ak sa budú pokúšať utláčať naších ľudí, a zotročiť náš národ, ak sa budú naďalej pokúšať utláčať nasích ľudí a zotročovať náš národ, ak budú naďalej osekávať našu slobodu a práva, tí fašistickí nepriateľskí bojovníci budú postavení pred osobnú zodpovednosť.

Myslíte si že nevieme čo sa deje?

Vypustili ste biologickú zbraň (a bio-weapon).

Potom ste systematicky zastavili (shutdown) liečebné postupy na záchranu života, čo viedlo k miliónom nie nevyhnutných úmrtí (u nás tisícom).

Vy ste strategicky cenzurovali doktorov, sestry, medických expertov,vedcov, žurnalistov, členov Tajných Služieb (Intel Community) a vojakov.

Teraz očkujete milióny ľudí spike proteínom zmeneným na zbraň (a weaponized spike protein) v nanotech vakcíne, ktorá degraduje imúnny systém a mení gény (gene-altering).

Dopustili ste sa Zločinov Proti Ľudskosti v globálnom merítku.

Vaša na moci chorobne závislá patologická krátkozraká chamtivosť zničila našu ekonomiku a vážne znížila schopnosť ľudí živiť svoje rodiny.

Podvodne ste zmanipulovali náš politický a ekonomický systém, čím ste pochovali ľudí v dlžobách z ktorých sa nedá uniknúť.

Zajali a skorumpovali ste obidve naše politické strany, a vládne agentúry ktoré majú za úlohu ochraňovať civilnú populáciu pred predátorskými globálnymi záujmami.

Zajali a zničili ste naše informačné a komunikačné systémy.

Pokúšate sa odrezať nás od možnosti/schopnosti prístupu k zdravotnej starostlivosti, a voľne sa pohybovať po svojich komunitách.

Znečisťujete naše zásoby vody a teraz systematicky ničíte naše zásobovanie potravinami, ktoré už roky systematicky celé roky ničíte jedmi ako v akejsi štandardnej operačnej procedúre.

Váš dlhý zoznam systematických nepriateľských činov a uzurpácií sa rovná absolútnemu Despotizmu.

Vaša hnusne zlá korupcia teraz postupne infikuje všetky aspekty naších životov.

Dosť Bolo! Hranica Bola Prekročená.

My reprezentujeme každú rasu, vieru, a etnikum.

Vaše psychologické operácie – PSYOPS – typu rozdeľ a panuj tu nefungujú.

My vieme ako vy takticky nasadzujete tie PSYOPS a podkurujete pod politikou identity, aby ste pouzatvárali regionálne občianske populácie do najmenších možných „demografií“, na naštartovanie kmeňových nálad (tribalism), a naviedli nás k bojom medzi sebou každý proti každému, aby ste nás presmerovali z toho ostrého zamerania na vás – na tú hlavu zmije…”.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.