Založ si blog

Paralelný vesmír?

V predošlom blogu som napísal, že už nebudem písať o COVIDe. Ale narazil som na starší článok, ktorý je o tom vlastne len nepriamo, popisuje viac ten „paralelný vesmír“ ktorý tu určité kruhy na Zemi vyvtvorili. A vyzerá to trochu, že sami nevedeli aký „paralelný vesmír“ spúšťajú.

Úvod od Dee McLachlan (Gumshoe News, úvod v tom zmysle, že hlavnou časťou sú videá, tie si treba pozrieť na originálnom článku).

Teda – v tomto momente svet „uviazol“ v akomsi paralelnom vesmíre. Mainstreamové médiá a vládne historky hovoria, že vakcíny predstavujú jedinú možnosť/voľbu, cez ktorú sa dostaneme k „novému normálnemu“. A v tej druhej realite sa rozpráva, že vakcinovaní budú musieť byť v karanténe cez zimné mesiace, ináč riskujú vážne ochorenie.

V Austrálii robia všetko na znevažovanie tých nevakcinovaných. Vyhrážanie sa stratou zamestnania a izoláciou dominovali v médiách celé mesiace. Ale zrazu dnes, dobré správy: Počnúc stredou 1. Decembera 2021, budú platiť nasledujúce nastavenia pre všetkých občanov NSW (New South Wales), bez ohľadu na ich vakcinačný status. Nevakcinovaní budú vypustení do spoločnosti o dva mesiace.

Je z toho človeku až zle aké je to jasné.

Ale pritom sa zdá, že tá vakcinačná historka sa pomaly rúca. Môj tip je, že skutočný účinok tých vakcín vlastne nie je známy, keďže pravdepodobne veľké percento z nich sú iba placebo. Dnes však ponúkam aj vyberané videá.

Zimná karanténa – naozaj?

Taký článok, ktorý sa stále vynára, je časťou článku od Front-line doctors (môj predošlý blog je tiež od nich, starší) uverejneného v strede Augusta s titulkom, “Nevakcinovaní ľudia nie sú nebezpeční; vakcinovaní ľudia sú nebezpeční pre ostatných“…

Niekdajší Vice Prezident „European Advisory Group of Experts in Immunization“, pod World Health Organization, Profesor Christian Perronne včera povedal, že všetci vakcinovaní ľudia musia ísť do karantény cez zimné mesiace, ináč riskujú vážne ochorenie.

Perronne sa špecializuje na tropické patológie a vynárajúce sa infekčné choroby. Bol Predsedom Špecializovaného Výboru pre Prenášateľné Choroby v rámci Vyššieho Výboru pre Verejné Zdravie.

Potvrdiac rýchle sa zhoršujúcu situáciu v Izraeli a v Británii, expert na infekčné choroby vyhlásil: “Vakcinovaní ľudia by mali byť umiestnení do karantény, a mali by byť izolovaní zo spoločnosti.”

Pokračoval slovami: Nevakcinovaní ľudia nie sú nebezpeční; vakcinovaní ľudia sú nebezpeční pre ostatných. Teraz sa to dokázalo v Izraeli – som v kontakte s mnohými lekármi v Izraeli – majú tam teraz veľké problémy, vážne prípady v nemocniciach sú medzi vakcinovanými ľuďmi, a v Británii takisto…”

(Professor Perronne , špecialista na infekčné choroby, bol poradcom vlády vo veci verejnej zdravotnej politiky a vakcinačnej politiky, pričom vytváral vakcinačnú politiku Francúzska dlhé roky. Bol vyhodený (prirodzene) za svoj postoj ku Covidu. Napísal aj knihu na tému Lyme disease (v diele The truth about Lyme disease (2017), naznačil, že Nacistický veterinár, Erich Traub, bol za tajným vojenským experimentom USA o možnosti použitia kliešťov (ten hmyz) ako biologických zbraní.)

Izraelský doktor Kobi Haviv povedal pre Správy 13. Kanála – Channel 13 News: “95% vážne chorých pacientov sú vakcinovaní”.

Tento článok sa vlastne teraz postupne pretransformoval na … “Všetci Vakcinovaní Ľudia Musia byť v Karanténe Cez Zimné Mesiace, Ináč Riskujú Vážne Ochorenie!”

Videá v originálnom článku:

Projekt Veritas

Odvážny whistleblower vypustil záznam ako sa doktori rozprávajú. Insider – človek zvnútra – US Health and Human Services [HHS], Jodi O’Malley, pracuje ako Registrovaná Sestra v miestnom Indickom Zdravotnom Stredisku.

Deadly Bioweapons – Smrteľné biologické zbrane

Judy Mikovits interviewovaná pánom menom Mike Adams (je to vlastne akási US disidentka)

The Testimonies Project – Projekt Svedectvá

Projekt Svedectvá bol vytvorený na to, aby poskytol platformu pre všetkých tých, ktorí boli nejako postihnutí po obdržaní covid-19 vakcín, a aby bola istota, že ich hlasy budú vypočuté, pretože v Izraelských médiách ich nepočuť.

Testimonies Project video: https://rumble.com/vmpbh3-38132823.html

Môj dodatok: Názov článku v origináli je „Are The Tables Turning on The Vaccine “Narrative”?“ Znamená to niečo ako „Otáča sa to snáď proti tej vakcinačnej „historke“?“

Ten termín Paralelný Vesmír autorky na začiatku, všetko to čo sa tu deje perfektne vystihuje. Pri správach na STV1 – to predsa nemôže byť z tejto krajiny, alebo z Európy!

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.