Založ si blog

Zastavte Vakcinácie! Masové výzvy lekárov

Pôvodný článok vyšiel v Global Research a autormi sú United Health Professionals. Je dlhý, má 9 častí, uvádzam len tú poslednú:

9- Zastavte tie vakcinačné kampane a odmietnite ten švindeľ pseudo-zdravotného pasu, ktorý je reálne politicko-komerčným projektom!

« My ju vôbec nepotrebujeme [tú vakcínu] …Celé toto je o čiste komerčných cieľoch » (Prof. Christian Perronne, 16 Jún 2020).

« Je to starý marketingový princíp farmaceutických firiem: ak chcú dobre predávať svoj produkt, spotrebitelia sa musia báť a vnímať to ako svoju spásu. Takže, vytvoríme psychózu aby sa spotrebitelia zlomili a upaľovali za vakcínou o ktorej hovoríme » (Prof. Peter Schönhöfer).

« Ako doktor, neváham predpokladať rozhodnutia vlády ; my musíme nielen odmietnuť tieto vakcíny [proti COVID-19], ale musíme aj verejne odsúdiť a zavrhnúť ten čiste obchodný (mercantile) prístup a úbohý cynizmus ktorý viedol k ich výrobe » (Dr Pierre Cave, 7. August, 2020).

Tá COVID vakcína je « ale tak, tak zbytočná (unnecessary) » (Prof. Sucharit Bhakdi, 2. December, 2000).

« Ešte som nikdy nevidel v dejinách medecíny že urgentne vyvinieme vakcíny na vakcináciu miliónov, miliárd jednotlivcov proti vírusu, ktorý už nezabíja, okrem ľudí s rizikom, ktorých vieme identifikovať, a ktorých vieme liečiť…Nikdy som nevidel vakcínu, ktorá bola hotová za dva mesiace!…To trvá roky! » (Prof. Christian Perronne, 2. December, 2020).

« Postupujeme príliš rýchle. Keby tu bola núdzová situácia,…ak dnes COVID-19 zabije 50% ľudí, tak poviem, risknime to…ale my tu máme vírus, ktorý zabíja 0,05% a my akceptujeme maximálne riziko! Viem, že sú za tým miliardy…Buďte opatrní, je to veľmi nebezpečné ! » (Prof. Christian Perronne, 2. December, 2020).

Na Vašu otázku: « Nepotrebujeme všeobecnú vakcínu pre celé ľudstvo s úmrtnosťou 0.05% ? », Professor Christian Perronne odpovedal : « To je jasné ! ».

30. Novembra 2020 : Professor Christian Perronne napísal list, v ktorom varoval ohľadne nebezpečnia vakcín založených na genetickom inžinierstve :

« ľudia, ktorí pretláčajú genetické terapie, falošne nazývané “vakcínami”, sú čarodejníkovi učni a berú si občanov sveta za pokusných králikov ».

– 19. Októbra 2020, v korešpondencii s časopisom The Lancet, vedci vyjadrili znepokojenia a varovali :

« sme znepokojení, že nasadenie Ad5 vektora na imunizáciu proti silnému akútnemu respiratórnemu syndrómu coronavirus 2 (SARS-CoV-2) by mohlo podobne zvýšiť riziko nadobudnutia HIV-1 medzi mužmi, ktorí vakcínu obdržia ».

– Ak ľudia akceptujú tú COVID-19 vakcínu, bude to :

« chyba, pretože riskujeme že budeme mať absolútne nepredpovedateľné účinky : napríklad rakoviny… Hráme sa na totálneho čarodejníkovho učňa … Človek nesmie slúžiť ako pokusný králik, deti nesmú slúžiť ako pokusné králiky, to je absolútne neetické. Nesmú byť úmrtia spôsobené tými vakcínami » (Prof. Luc Montagnier, Virológ a držiteľ Nobelovej Ceny za Medicínu, 17. December 2020.

– Vo Švajčiarsku, skupina 700 doktorov a zdravotníckych profesionálov vyzvala 15. Januára 2021 na zastavenie vakcinačnej kampane

« Ja myslím, že je [tá COVID vakcína] vyložene (downright) nebezpečná. A varujem vás, ak budete týmto smerom pokračovať, smerujete k svojej záhube (doom) » (Prof. Sucharit Bhakdi, 2. December 2020).

– 30. Decembra 2020 : Réaction 19 (Francúzska asociácia založená právnikmi so skoro 60,000 členmi) informovala v tlačovom vyhlásení, že podala sťažnosť ohľadne Pfizer/BioNTech a Moderna “vakcín” pre : úmyselné ohrozovanie života iných, podvod s priťažujúcimi okolnosťami, zneužívanie slabosti a vydieranie s priťažujúcimi okolnosťami (aggravated extortion).

– Nedávno, niekoľkí Členovia Európskeho Parlamentu zalarmovali obyvateľstvo, pretože majú zakázané nahliadnuť do zmlúv podpísaných s farmaceutickými laboratóriami. Táto netransparentnosť je dôkazom, že v nich existujú kompromitujúce veci, ktoré potrebujú skrývať. Michèle Rivasi, člen Európskeho Parlamentu, dokonca podal šťažnosť. Ako pripomenutie: v roku 2009, Pfizer dostal pokutu $ 2.3 miliardy, najväčšia pokuta aká bola kedy udelená súdmi v Spojených Štátoch na Pharma skupinu. Bola jej dokázaná vina za podvodné komerčné praktiky.

V roku 2010, AstraZeneca dostala pokutu 520 milión Eur za odporúčanie neautorizovaného použitia lieku. V roku 2011, Merck platili pokutu $ 628.36 miliónov na vyriešenie obvinení z návodu na používanie lieku mimo odporúčaného (off-label) v rámci marketingu a krivé vyhlásenia (false statements) ohľadne kardiovasculárnej bezpečnosti lieku.

V roku 2013 bola udelená pokuta 1.62 miliárd euro firme Johnson & Johnson, na vyriešenie kriminálnej a občianskej zodpovednosti vychádzajúcej z obvinení vztiahnutých na predpisovanie troch liekov, včítane propagácie na použitia neschválené ako bezpečné zo strany Food and Drug Administration (FDA, príslušný úrad USA), a za platby „všimného“ (kickbacks) lekárom a najväčšiemu dlhodobému poskytovateľovi liekov v USA.

Musíte zastaviť tento globálny podvod, pri ktorom tie politicko-ekonomické (až dokonca ideologické) agendy kriminálnikov sú vo vzťahu ku COVIDu rovnakom ako bola vojna v Iraku k tým útokom z 11. Septembra 2001 (tam je v origináli link na video).

Títo kriminálnici manipulujú s krajinami sveta a chcú aby epidémia trvala tak dlho ako sa len dá, aby dosiahli svoje ciele, keďže tá epidémia COVIDu mala byť vyhlásená počas určitého obdobia minulého roku ; naozaj, v medecíne, prah epidémie od ktorého sa vyhlasuje začiatok a koniec epidémie sa vyhlasuje medzi 150 a 200 prípadmi na 100,000 obyvateľov. Prezident Tanzánie je jedným z mála prezidentov, ktorý tomuto rozumie, pretože vyhlásil, 8. Júna 2020, že epidémia COVIDu v jeho krajine skončila (podobne v Bielorusku).

V tejto epidémii, nebezpečenstvo nie je v coronavíruse, ale v ľuďoch, ktorí si z neho robia nástroj (who instrumentalise it) a ktorí sú tým skutočným vírusom proti ktorému treba bojovať.

A na záver k vyhláseniu pána Sabaku v televízii, že „o tých mRNA vakcínach sa hovorí už 20 rokov“– zrejme medzi odborníkmi, až superodborníkmi. On si toto neprečíta, ale medzi prispievateľmi uvedenými vyššie sú iní odborníci ako on. A tí potvrdili, že vakcína vznikla za 2 mesiace. O mRNA vakcíne dovtedy „sa hovorilo“ – a to je zrejme všetko – a navyše ju zakazuje tzv. Oviedska Konvencia, ktorej ak sa nemýlim sme signatármi. Cudzia mRNA vstrieknutá do tela sa môže preniesť na ďalšie potomstvo – a o ďalších možných následkoch „čarodejníkovi učni“ nič nevedia, ale naozaj vôbec nič. Napriek tomu za plno peňazí sa to bude pretláčať. A zmluva medzi EU a Pharma firmami je tajná. Poznámka: Tento bolg bol pôvodne uverejnený na webe Slovanské Noviny.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.