Založ si blog

Prelom v prípade WTC – 9/11 – kompletná tlačová správa

Zdroj: Gumshoe News. Napriek tomu, že som už o tomto v jednom blogu písal, keďže som až teraz našiel kompletnú tlačovú správu, prekladám.

Výbor Právnikov pre Vyšetrenie 9/11 (The Lawyers’ Committee for 9/11 Inquiry), nezisková organizácia vo verejnom záujme, oznamuje obdržanie listu od US prokurátora pre Južný Distrikt New Yorku, ako odpoveď na Petíciu Výboru Právnikov z 10. Apríla 2018 , a Doplnenú Petíciu (Amended Petition (https://lawyerscommitteefor9-11inquiry.org/lc-doj-first-amended-grand-jury-petition/), požadujúcu, aby U.S. Prokurátor predložil Špeciálnej Veľkej Porote rozsiahle dôkazy ohľadne federálnych zločinov ktoré ešte len majú byť stíhané, vzťahujúcich sa na deštrukciu troch veží World Trade Center dňa 9/11 (WTC1, WTC2 a WTC7). U.S. Prokurátor, vo svojom liste zo 7. Novembra 2018 v odpovedi listu Výboru Právnikov vyhlasuje: “Obdržali sme a preskúmali podania od registrovaného Výboru Právnikov pre Vyšetrenie 9/11 z 10. apríla a 30. Júla 2018. Vyhovieme právnym úpravám zákona 18 U.S.C. § 3332 v zmysle v ktorom sa vzťahujú na vaše podania” (zvýraznenie pridané). (List U.S. Prokurátora U.S. Attorney’s letter je priložený. Je tiež dostupný na https://lawyerscommitteefor9-11inquiry.org/7-nov-2018-u-s-attorney-geoffrey-berman-will-comply-with-18-usc-section-3332/).

U.S. Prokurátor nevymenováva kroky ktoré budú podniknuté aby vyhoveli zákonu, ale 18 U.S.C. § 3332 je jasný ohľadne toho aké tie kroky musia byť. Tento zákon hovorí: “akýkoľvek taký [United States] prokurátor, ktorý obdrží informácie ohľadne takéhoto údajného porušenia zákona od akejkoľvek inej osoby bude, ak to požaduje tá iná osoba, informovať [Špeciálnu] veľkú porotu o takomto údajnom porušení zákona, o identite tej inej osoby, a akciu alebo odporúčanie takého prokurátora.” Tento zákon tiež vyhlasuje, že “(a) Bude povinnosťou každej takej [špeciálnej] veľkej poroty, zvolanej v akomkoľvek justičnom distrikte, preskúmať porušenia trestného práva Spojených Štátov ktoré boli údajne vykonané v rámci toho distriktu.”

Tento list od the U.S. Prokurátora podpísali Michael Ferrara a Ilan Graff, Velitelia, Jednotka Terorizmu a Medzinárodných Narkotík (Chiefs, Terrorism and International Narcotics Unit). 24. Novembra 2018 Výbor Právnikov odpovedal, poďakoval U.S. Prokurátorovi a vyjadril podporu pre dôkladné vyšetrenie zločinov oznámených v petíciách Výboru Právnikov.

K 52-stranovej pôvodnej petícii (original Petition ) Výboru Právnikov z 10. Apríla bolo priložených 57 doličných predmetov (https://lawyerscommitteefor9-11inquiry.org/lc-doj-grand-jury-petition/) a prezentované rozsiahle dôkazy, že na zničenie troch WTC budov boli použité výbušniny. Tieto dôkazy zahrnovali nezávislé vedecké laboratórne analýzy vzoriek prachu z WTC, ktoré preukázali prítomnosť high-tech výbušnín a/alebo zápalníc (incendiaries); veľký počet správ z prvej ruky od Prvých Reagujúcich (First Responders) o explóziách vo WTC 9/11; expertné analýzy seizmických dôkazov že vo WTC vežiach došlo 9/11 k výbuchom pred nárazom lietadiel a pred kolapsom budov; a expertné analýzy od architektov, inžinierov a vedcov, s uzáverom, že rýchly nástup symetrického kolapsu so zrýchlením blízkym voľnému pádu troch budov-mrakodrapov WTC 9/11 prejavili kľúčové charakteristiky riadenej demolácie. Doplnená Petícia Výboru Právnikov z 30. Júla smeruje na niekoľko ďalších federálnych zločinov, nad federálny zločin útoku výbušninami obsiahnutý v pôvodnej Petícii. Výbor Právnikov v petíciách usúdil, že výbušné a zápalné zariadenia vopred rozmiestnené vo WTC boli odpálené a spôsobili úplný kolaps Dvojičiek WTC 9/11 a zvýšili tragické straty na životoch.

Prokurátor Mick Harrison, manažér vedenia sporu (Litigation Director), vyhlásil: “Zlyhanie našej vlády v svedomitom vyšetrení týchto znepokojujúcich dôkazov prispelo k erózii dôvery v naše inštitúcie. Výbor Právnikov cítil, že bolo našou povinnosťou, ako verejných občanov, predložiť tieto dôkazy U.S. Prokurátorovi, aby ich predložil Špeciálnej Veľkej Porote.”

Advokát David Meiswinkle, Prezident Správnej Rady Výboru Právnikov, vyhlásil: “Ponúkli sme U.S. Prokurátorovi asistenciu pri prezentácii týchto dôkazov pre Špeciálnu Veľkú Porotu. Tiež sme požadovali, aby nám Architekti a Inžinieri pre Pravdu 9/11 poskytli expertnú podporu v nádeji, že naše organizácie budú pozvané za účelom spoločnej prezentácie relevantných dôkazov pre Špeciálnu Veľkú Porotu.”

Advokát William Jacoby, člen správnej rady Výboru Právnikov, vyhlásil: “Vyzývame verejnosť a právnickú obec aby nás kontaktovala a podporila našu snahu o prispenie k tomuto procesu veľkej poroty, a monitorovanie a zabezpečenie súladu s Ministerstvom Spravodlivosti.”

Výkonný riaditeľ Ed Asner vyhlásil:

Rozhodnutie U.S. Prokurátora dodržať štatút Špeciálnej Veľkej Poroty vo vzťahu k naším petíciám je významný krok smerom k väčšej transparentnosti a zodpovednosti vo vzťahu k tragickým udalostiam 9/11.”

Môj komentár: Bol teda vykonaný prvý nevyhnutný krok podľa US práva – bude zvolaná tzv. Veľká porota a bude sa posudzovať, „či prípad nastal“ ako my hovoríme, a teda či sa bude vecou zaoberať súdny proces. Vzhľadom na povahu prípadu – a hlavne obvinení vyslovených alebo naznačených navrhovateľom – už aj toto štádium je niečo nevídané.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.