Založ si blog

Výročie „teroristických útokov 11/9“: nič nového

Neočakával som nič nového zo strany USA, to by sa tam muselo naozaj veľa zmeniť. Ale videl som to trochu ako príležitosť pre našich zástupcov v EÚ prípadne naznačiť hlavnému spojencovi, že by bolo dobré opätovné vyšetrenie týchto útokov, keďže je zrejmé, že to celkom tak nemohlo byť. Pokúšal som sa aj naformulovať to vo forme „newspeek“, ale nejde mi to, nikto by nepochopil čo som chcel povedať – možno toto je pravý účel toho jazyka.Existuje množstvo organizácií, ktoré toto od vlády USA požadujú, počnúc pozostalými, cez inžinierov a architektov, pilotov, …, ktorí túto požiadavku sem tam presadzujú. Ich problémom je, že „moderné štáty“ sú organizované takým spôsobom, že pre tento účel neexistuje aparát ani postupy. Všelijaké žaloby sú podané, ale tie systémy majú podobné nastavenie. Môžete napríklad blogovať – trochu sa vám uľaví. Politici to nečítajú, a ak áno, tak možno ako predmet zábavy v kaviarni.

Tak tá úloha ostala na nás blogeroch. V jednom starom blogu som sa touto vecou zaoberal, tak to zrekapitulujem o doplním. Dnes už poznáme východiskový dokument – projekt štátneho terorizmu USA menom PNAC (vytvorený medzi 1997 – 2000). Východiskom dokumentu je konštatovanie, že USA vyhrali studenú vojnu, pričom ovládli Európu, a dosiahli, že svet je unipolárny – jediná superveľmoc je USA. Dokument je vlastne plánom upevnenia a rozvinutia tohoto stavu. Súčasťou toho malo byť ovládnutie časti Ázie ktorú predstavuje Irak, Sýria, Irán a Afganistan. V roku 2001 bolo všetko pripravené, bol potrebný len útok proti USA, aby USA mohli začať „bojovať proti terorizmu“.

Oficiálna pozícia USA je, že na USA zaútočila z Afganistanu skupina niekoľkých ľudí z jaskýň Tora-Bora. Uvediem tu krátky sumár argumentov prečo je oficiálna teória nepravdivá. Použijem časť starého blogu a nejaké novšie nájdené fakty. Ale ešte predtým aj pozitívnu správu z Británie zo včera:
The Daily Mail expressed serious doubts about the official 9/11 story in a major two page report by investigative reporter Sue Reid published Saturday – noviny Daily Mail vyjadrili vážne pochybnosti o oficiálnej historke 9/11 vo významnej dvojstranovej reportáži investigatívnej reportérky Sue Reid publikovanej v sobotu. V Británii bolo cez weekend niekoľko akcií za nové vyšetrenie útokov, stránka jednej z organizácií je www.reinvestigate911.org .

A teraz k veci:

Organizačné indície:

A: USA používajú vzdušný obranný systém nazvaný skratkou NORAD. Pravidlá prevádzky civilných lietadiel v tom čase boli nasledujúce:

  • v každom lietadle je ozbrojený tzv. flight marshal (teroristi mali len nože!)
  • ak lietadlo preruší komunikáciu s riadiacim centrom a/alebo dokonca vypne identifikáciu, vyštartuje stíhačka ktorá ho skontroluje a má právo ho prípadne zostreliť, ak predstavuje nebezpečenstvo pre obývané oblasti. Stíhačky sú pod decentralizovaným velením, absolútne operatívne, reakcia je okamžitá.

Podľa týchto pravidiel útoky nemohli byť v žiadnom prípade úspešné. Takže, čo sa stalo – trom zo štyroch lietadiel, ktoré vyštartovali a prerušili, resp. vypli akúkoľvek komunikáciu, sa podarilo splniť svoje “úlohy” – ako? Odpoveď je “prekvapenie” – asi tri mesiace pred útokmi na WTC vyššie uvedené pravidlá boli zmenené nasledovne:

  • boli zrušení flight marshals
  • velenie stíhačiek bolo scentralizované a velením bol poverený pán Rumsfeld, v jeho neprítomnosti mohol veliť len prezident. Pán Rumsfeld na 11. september nariadil nejaké manévre NORADu a potom nebol dostupný. Tri z lietadiel splnili úlohu bez akéhokoľvek vyrušenia. Zmena pravidiel bola perfektná.

B: FBI sledovala niektorých členov skupiny, ktorí sa (po útokoch) objavili na zozname únoscov, a požiadala CIA o povolenie zatknúť ich, a to niekedy v auguste, t.j. pred útokmi. Ich požiadavka bola ignorovaná. Toto bolo neskôr označené za “chybu alebo nedbalosť”. Pritom ako dnes vieme, CIA tú skupinu – Al Quejda podľa ich prepisu – spolufinancovala.

Technické indície:

C: FBI nazvala prípad kódovým slovom PENTTBOM – viď stránku FBI -, skratka Pentagon Twin Towers Bombing (bombový útok na Pentagon a Dvojičky) – evidentne expertom FBI bolo na prvý pohľad jasné, že pád budov bol spôsobený výbušninami. Zrejme im následne zakázali viesť vyšetrovanie týmto smerom.

D: Oceľové budovy toho typu sa nemôžu rozdrobiť na kúsky a prejaviť nulový odpor voči kusom čo padajú zhora. Dokonca aj budovy zasiahnuté lietadlami ostali stáť až kým nevybuchli nálože, pozrite si to na webe, nejaký link ja aj na mojom staršom blogu. Každá “vrstva budovy” sa akýmsi spôsobom rozsypala tesne predtým ako ju zasiahol materiál padajúci zhora – vzorová riadená demolácia. Základné dôkazy boli ignorované alebo obídené počas vyšetrovania. NIST ignoroval niektoré výsledky od FEMA, a úplne ignoroval viacnásobné analýzy prachu WTC, z ktorých jednu vykonal US Geological Survey. Analýzy (minimálne 2) dokonca našli stopy roztaveného molybdénu, ktorého teplota tavenia je viac ako 2600 °C; všetky analýzy, asi 9, dokázali použitie nano-termických výbušnín. Navyše, WTC 7 nebolo zasiahnuté žiadnym lietadlom a dnes máme na porovnanie inú budovu toho istého typu – hotel v Dubaji, ktorý sa vznietil 1. januára 2016 a horel v rozsahu asi dvoch tretín výšky (na rozdiel od WTC 7, kde horel roh dvoch poschodí), a budova ostala stáť, oheň bol uhasený po cca 20 hodinách. Okrem toho, pád WTC 7, ako sme videli v TV, bol ohlásený 23 minút predtým ako budova padla (reportérka BBC) – teda musel existovať scenár, viď môj starší blog, aj pre link na pád budov.

E: V USA podľa zákona vo výškových budovách musia byť neprestajne psi ktorí reagujú na pach výbušnín (bomb-sniffing dogs). Vo štvrtok 6. septembra psi boli náhle odstránení a už sa nevrátili, viď http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/911security.html .

F: Satelity, aj vysoko lietajúce meteorologické lietadlá ešte týždne (min. 100 dní) po útokoch registrovali ruiny ako „žeravé“ – to jednoznačne potvrdzuje, že pod ruinami bolo jazero roztaveného železa, napr. http://911research.wtc7.net/wtc/evidence/rubblefires.html , obsahuje aj ďalšie linky.

Časové/Sekvenčné indície:

G: 7. októbra armáda USA zaútočila na Afganistan. Keďže útok na dvojičky bol vraj prekvapujúci (ináč by ho USA nedopustili), zorganizovať a vykonať taký útok na Afganistan v takom čase je neuveriteľné. Alebo snáď útok na WTC nebol až takým prekvapením ako si myslíme?

H: Približne počas dvoch týždňov pred útokmi na WTC sa predali tisícky „put opcií“ (špekulácia že ceny klesnú) na akcie jednotlivých aerolínií, ktorých lietadlá boli (v tom čase budú) použité na útoky. Toto sa zaznamenáva a dá sa overiť (viď napr. http://hereinreality.com/insidertrading.html#.VssMjI-cGP8 , ďalší na ktorý som mal link už zmazali, dokonca existoval v tom čase softwarový systém na monitorovanie neobvyklých transakcií/obchodov nazvaný PROMIS). Ale toto zároveň znamená, že dosť ľudí – nejaký druh privilegovaných – vedeli také detaily pred útokmi na WTC a Pentagon, nie len že útoky prídu, budú vykonané lietadlami, ale dokonca lietadlá ktorých aerolínií budú použité! To samozrejme znamená, že všetko o útokoch bolo známe vopred. Väčšina obchodov bola vykonaná cez finančnú inštitúciu Deutsche Bank – A.B.Brown. Do roku 1997 predsedom tejto inštitúcie bol istý pán Krongard, ktorý sa v roku 1998 stal výkonným riaditeľom CIA. To indukuje automatickú otázku – CIA vedela všetky detaily, prečo nezabránili útokom? Neskôr som čítal pokus vysvetliť túto otázku tak, že transakcie boli vložené do systému až po útokoch, antedatované. Považujem tento pokus za trápny, navyše vyhlásenie, že existuje skupina privilegovaných ľudí v USA (s konexiami na CIA), ktorí môžu na burzách vkladať antedatované transakcie – by bola bomba.

Záver: Môj pôvodný je – kto sedel v unesených lietadlách nemá až taký význam ako by USA chceli aby sme verili – tie lietadlá nezapríčinili pád tých budov. Budovy boli nakáblované a vybavené výbušninami ľuďmi zvnútra. Ale dnes asi nie je nijaký záver potrebný.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.