Založ si blog

Terorizmus, migrácia a reakcie EÚ – zhrnutie

V poslednom čase sme mali zase v Európe nejaké teroristické útoky. Terorizmus som ale už vlastne „skompletizoval“ v predchádzajúcich blogoch, takže niečo si len zopakujeme ako úvod. Od oficiálnej línie sa líšim tým, že rozlišujem dva typy terorizmu – môžeme ich nazvať primárny a sekundárny.Primárny terorizmus spôsobil smrť približne 2 miliónov ľudí, prevažne moslimov z Afganistanu, Iraku a Sýrie. Ide tu o štátny terorizmus USA vychádzajúci z realizácie dokumentu PNAC – Program for the New American Century. Neoficiálne sa tento dokument nazýva „Rekonštrukcia Americkej Obrany“ (? to teda ide o značne vysunutú obranu), link: Rebuilding America’s Defenses , zo Septembra 2000. Američania volajú útok na dvojičky teroristickým, ale bolo viacnásobne dokázané, že bol zorganizovaný CIA, ako spúšťač toho programu PNAC, viď napr. moje skoršie blogy a iné zdroje.

V Európe, podľa vzorového slovníka US propagandy, sa terorizmom nazývajú sekundárne – v podstate ich možno považovať za odvetné – útoky moslimských fanatikov, pričom sa nepochopiteľne ignorujú fakty uvedené vyššie. Podľa oficiálnych zdrojov EÚ je zdrojom tohto terorizmu organizácia ISIS, o tej však vieme podľa denníka The Guardian – https://www.theguardian.com/world/2014/dec/11/-sp-isis-the-inside-story – že ho založili USA v Iraku, a teda možno predpokladať, že mu aj velia, a z rôznych zdrojov vieme že aj vyzbrojujú. Zdroje US Kongresu to nazývajú neúmyselným vyzbrojovaním určeným pôvodne „umiernenej opozícii“, úniky cez Wikileaks, konkrétne maily pani Clintonovej, ich usvedčujú zo lži. Ale týmto sme sa už zaoberali. Pripúšťam samozrejme aj existenciu nezávislých skupín, ale podľa toho ako u nich neomylne „nachádzajú“ identifikačné doklady, alebo sú to dokonca „známe firmy ktoré prestali sledovať“, to stále vyzerá skôr na organizované akcie s účasťou tajných služieb.

Pozrime sa na postoj EÚ, ktorý až doteraz stále kopíruje klamstvá USA. Realizácia PNAC vo forme vojen proti Afganistanu, Iraku a Sýrii sa nazýva nie terorizmom, ale humanitárnymi vojnami, a možno predpokladať, že popri zbrojároch USA zarobili aj tí z EÚ. Dňa 7.1.2015 sa uskutočnil jeden z významných teroristických útokov na redakciu Charlie Hebdo, ktorý mal 12 obetí. Významným sa stal tým, že následne 11.1.2015 sa v Paríži konal pochod 2 miliónov občanov a viac ako 40 svetových vodcov ako pochod jednoty proti terorizmu. Pochod však nebol reakciou na smrť cca 2 miliónov moslimov, ale len na smrť 12 zamestnancov redakcie. Nikde počas pochodu sa nepovedalo nič o tých mŕtvych v rámci štátneho terorizmu USA na blízkom východe (za súhlasu EÚ – žiadne vyjadrenie protestu voči agresiám USA som nezachytil).

Takže keď to prepočítame, tento pochod symbolizuje, že EÚ (a nadriadení) oceňuje život jedného redaktora Charlie Hebdo oveľa vyššie ako životy cca 160000 moslimov, predsa tí tam vôbec neboli spomenutí. My v rámci pokusu o globálnu vládu nad svetom, pod velením niekoľkých bohatých US rodín, môžeme zabiť koľko ľudí chceme, my totiž tým zabíjaním „sa pokúšame zaviesť im demokraciu a zbaviť ich diktátorov“, teda tu vraj vôbec nejde o tú vládu nad svetom, nerastné bohatstvo a pod. Ale ak sa niekto pokúsi o to isté v neporovnateľne menšom rozsahu proti nám, tak nás to šokuje a je to do neba volajúci zločin. Myslím, že tá naša EÚ to nemá niekde v poriadku, a postupne sa prepadla do tohto bahna bezohľadného zabíjania v rámci PNAC do hĺbky, z ktorej sa tak ľahko nevylieza. To, že o tom mlčí, a za terorizmus považuje len tých pár útokov z druhej strany, jej nepomôže, to sa len stále zhoršuje. Navyše v Európe sa už jednoznačne vytvára vedomie spojitosti terorizmu a migrácie. EÚ to oficiálne popiera, ale tým sa len zväčšuje rozpor medzi názormi „elity EÚ“ a občanov, v ktorom sú chytené v pasci vlády jednotlivých štátov – musia sa pokúšať hrať na obidve strany. To však prakticky nie je možné, napríklad naša vláda sa pokúša lavírovať medzi jadrom EÚ ktoré je „pravoverné“, a V4 ktorá rebeluje, a zákonite nemôže byť úspešná.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Kresťania ukázali, že sa vedia zabávať. Po omši to parádne roztočili s hokejkami na hracej ploche

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.