Založ si blog

Komplexný Plán štátneho terorizmu USA – PNAC

Doteraz som spracovával túto tému vlastne „od konca“, ako som postupne nachádzal staršie dokumenty. Navyše som ju spracovával „po častiach“, t.j. jednotlivých krajinách. Teraz to vieme sumarizovať ako sa to naplánovalo a odohrávalo v čase.

Od posledného blogu mám k dispozícii aj polooficiálny dokument „Rekonštrukcia Americkej Obrany“ (link: Rebuilding America’s Defenses , zo Septembra 2000), ktorý predstavuje plán vytvorenia unipolárneho sveta nimi ovládaného, preložené do normálneho jazyka „plán štátneho terorizmu USA“. Dokument je polooficiálny z toho dôvodu, že nie je odsúhlasený Kongresom, ani mu nikdy nebol predložený, a teda jeho tajná realizácia je predmetom žaloby odvážnych občanov USA proti pánom Bushovi a Cheneymu na súde v meste Reno, štát Nevada. Pre nás predstavuje podklad pre vytvorenie reťaze udalostí ktoré USA oficiálne nazývajú Islamským Terorizmom a v rámci „boja proti nemu“ terorizujú svet. Dokument však jednoznačne smeruje k úplnému ovládnutiu zemegule zo strany USA prostredníctvom vojen proti Iraku, Sýrii a Iránu, ovládnutiu Vesmírneho priestoru a Cyber-priestoru.

Projekt ktorý ten dokument vlastne popisuje sa volá „Project for the New American Century“ – PNAC – Projekt pre nové americké storočie – a fakticky začal v roku 1997. Ten ale tiež už nadväzoval na činnosti tajných služieb po svete, tie existovali vždy.

V 8O-tych rokoch vznikla v Pakistane organizácia Al-Kajda (Al-Qaeda v bežnom prepise), oficiálne bola založená v roku 1988 prevažne občanmi a peniazmi Saudskej Arábie, ktorej cieľom bolo vyhnanie Rusov z Afganistanu. Toto bolo v súlade so zámermi USA, takže CIA prispela do rozpočtu odhadovanou sumou 8 miliárd USD. Po dosiahnutí cieľa sa Al-Kajda zameriavala na rôzne ciele, na jej „náčelníka“ Osamu bin Ladena boli vydané viaceré zatykače, konkrétne USA za útoky na dve ich veľvyslanectvá v Afrike. Ale – dva mesiace pred útokmi na dvojičky Osama priletel do Dubaja na 10 dní do Americkej nemocnice na liečenie (vraj mal niečo s obličkami) a bol tam navštívený lokálnym zástupcom CIA, podľa francúzskych tajných služieb (link The Guardian https://www.theguardian.com/world/2001/nov/01/afghanistan.terrorism ). Zástupca CIA ho nezatkol, po preliečení Osama odletel svojím prúdovým lietadlom späť do Pakistanu aj so svojou suitou.

V tom čase už „bol pripravený“ projekt PNAC (definovaný hore uvedeným dokumentom zo Septembra 2000), t.j. bolo potrebné len „naštartovať“ jeho realizáciu. Pre tento účel bolo nevyhnutné aby niekto zaútočil na USA takým spôsobom, aby bol dostatočný dôvod na odvetu proti krajine z oblasti Irak, Sýria, Irán, Afganistan. Po realizácii útoku na dvojičky sa Osama bin Laden vyjadril obdivne smerom k páchateľom, ale vyhlásil, že s tým on nemá nič spoločného. A – za útok na dvojičky na neho ani nikdy zatykač vydaný nebol. Čo sa týka človeka zastreleného v propagačnom „priamom prenose“ komandom USA v Pakistane, ľudia ktorí vedeli akým ochorením obličiek trpel vyslovili názor, že v tom čase už Osama nežil (video „CIA insidera“, t.j. „človeka zvnútra CIA“, tu https://www.youtube.com/watch?v=gpT3tGEh-kg – hovorí sa tam, že „….Osama had died on a dialysis machine due to health reasons …“ , teda „Osama zomrel na dialyzačnom prístroji následkom zdravotných dôvodov“, a je tam spomenuté, že sa liečil aj na Floride (!), – ináč je to len snímka ako pozerajú na ten „priamy prenos“, alebo toto video https://www.youtube.com/watch?v=RxMBkWY_uZY , v ktorom ministerská predsedníčka Pakistanu Benazir Bhutto v televíznej diskusii tiež potvrdila, že Osama bin Laden zomrel v roku 2001, len podľa nej bol zavraždený). Zrejme v priamom prenose zabili niekoho čo sa podobal, ako propagandu úspešnosti „boja proti terorizmu“. O skutočnosti, že útok na dvojičky sa nedal vykonať bez spolupráce zvnútra, predpokladá sa CIA, som už písal vo viacerých blogoch.

A ešte pripomínam, že CIA vedela od začiatku že 15 z 19 teroristov na zozname je občanmi Saudskej Arábie, samozrejme vedela o svojich vlastných kontaktoch a o „sponzorskom dare“. Napriek tomu „odvetný“ útok nesmeroval na Saudskú Arábiu, ale sa rozhodovalo medzi Afganistanom a Irakom (?? – viď predošlý blog, citát pána Wolfowitza). Ani jedna z týchto dvoch krajín vlastne s Al-Kajdou nemala nič spoločného, vieme len, že podľa názoru CIA sídlili teroristi v jaskyniach Tora-Bora v Afganistane, samozrejme keď tam prišli nenašli ich tam, ale kvôli tomu zas predsa Afganistan neopustia. Takže Afganistan mal tú smolu, že predstavoval vhodné „nástupište“ pre realizáciu PNAC.

Ďalšia história štátneho terorizmu USA je už známa – úmyselným deformovaním správ tajných služieb USA a Veľkej Británie vytvorili fámu, že Saddam Hussein má zásobu ZHN, neskôr že od nemenovanej Africkej krajiny chce kúpiť urán, a preto je nutné ho zlikvidovať. V tom čase ešte dokonca časť mainstreamových médií pokladala tie správy za lži a v US médiách sa objavil počet lží prezidenta Busha (celého ansámblu) pred útokom na Irak, bolo to okolo 935 (link http://theweek.com/articles/555921/george-w-bush-didnt-just-lie-about-iraq-war-what-did-much-worse ). V Anglicku bol v rámci tohto útoku zavraždený tajnými službami Dr. Kelly, expert na ZHN, ktorý bol toho názoru, že Irak nevie vyrobiť ZHN, čo sa po obsadení potvrdilo. Chemické zbrane, ktoré použil Saddám proti Kurdom mu vtedy dodali USA, keď bol ešte ich spojencom, keďže vyvolal na ich popud vojnu proti Iránu, ktorý bol (neskôr?) zaradený na zoznam projektu PNAC, Irán útok odrazil. Saddám Hussein, ktorý asi PNAC nepoznal, neskôr na toto spojenectvo doplatil, to vraždenie Kurdov bolo použité v rámci súdneho procesu.

Potom podľa projektu prišla na rad Sýria. Taktika tejto operácie v priebehu prípravy unikla prostredníctvom mailov pani Clintonovej (MoonOfAlabama a inde), takže ju poznáme. Vznikli dva smery: takzvaná Sýrska opozícia, čo boli Sýrčania platení USA, a bojovníci tzv. ISISu, ktorý vytvorili USA vo svojom vojenskom väzenskom tábore Bucca v Iraku (The Guardian: https://www.theguardian.com/world/2014/dec/11/-sp-isis-the-inside-story ). Podľa bežných Sýrčanov však nikdy žiadna opozícia v Sýrii neexistovala – „nikdy to nebola revolúcia ani občianska vojna“ (http://www.globalresearch.ca/i-am-a-syrian-living-in-syria-it-was-never-a-revolution-nor-a-civil-war-the-terrorists-are-sent-by-your-government/5544450 ).

Takže to celé môžeme uzavrieť: Terorizmus zhrnutý vyššie je strašný. Spôsobil smrť viac ako dvom miliónom ľudí a zničil životy mnohým ďalším miliónom. Ale v žiadnom prípade tu nejde o ten terorizmus, o ktorom hovoria USA. Ide tu o terorizmus ktorý je výsledkom svetovládneho plánu vytvoreného bohatými rodinami USA pod názvom PNAC. A ešte by som pripomenul, že vojny USA od 2. svetovej vojny – t.j. vlastne v mierovom období – spôsobili smrť viac ako 2O miliónov ľudí. A aj naša vláda, aj vlády ostatných krajín sa tvária, že veria tomu, že USA proti terorizmu bojujú. Neverím, že aj občania tomu veria. Len sa „neoconom“ podarilo postupne úplne oddeliť občanov od vlád – lokálne vlády sa vyhovárajú na vedenie EÚ a toto si občanov nevšíma – s tým, že to je starosť lokálnych vlád (a svojimi rozhodnutiami ich vlastne stavia proti sebe). Bude treba s tým niečo robiť, pretože sme skončili nepriamo ako spolupáchatelia zločinov iniciovaných niekoľkými bohatými rodinami USA, ktoré chcú vládnuť svetu. Niečo na túto tému písala „malina“ – lokálnym kolaborantom s USA, zahrnujúc mnohé médiá a časť opozície (plus pán prezident), sa dobre darí odvádzať našu pozornosť od dôležitých otázok na hlúposti. A pritom my sme tiež časť sveta ovládnutá Američanmi v rámci PNAC, ale títo ľudia sa tvária, že to je pozitívne, a nič lepšie nás nemohlo postihnúť.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.