Založ si blog

Kosti obetí na strechách budov – koniec oficiálnej verzie pádu dvojičiek

Autorkou článku je Dee McLachlan a bol uverejnený v Gumshoe News pod názvom „Bones: Forensic Evidence of Explosives“, https://gumshoenews.com/2014/09/08/bones-the-forensic-evidence-of-explosives/ .  Môj úvod: Najprv prečo sa stále vraciam k útokom na WTC: Fingovanými útokmi sa začalo aplikovanie PNAC a postupne sa ukázalo, že tento program feudálnych pánov USA je plánom absolútnej svetovlády ktorý sa volá „Pax Americana“. Články na tému pádu budov vyvolali značné diskusie. Takže keď som našiel článok ktorý vlastne robí „rozhodcu“ našich diskusií, neváhal som, a nielen preto že „rozhodca“ je na mojej strane (resp. väčšiny diskutujúcich), aj keď možno neviem v tomto sám seba posúdiť.

Hneď na začiatku som uviedol link na pôvodný článok, aby bola možnosť otvoriť si ho a pozrieť si fotografie a schému v ňom. A ešte k prekladu – v origináli sa hodne používa termín forensic, pre ktorý sa aj v slovenčine používa „forenzný“ a označuje sa ním súdno-vedecké, resp. kriminalistické skúmanie dôkazných materiálov. Vykladám to preto, že som sa sám s týmto termínom v našom jazyku stretol až teraz, keď som hľadal správny preklad. Takže článok – Dee McLachlan:

Poznáte „Kosti“ – americký TV kriminálny seriál? Škoda, že nevyrobili epizódu, kde Dr. „Kosti“ Brennan vyšetruje „studený prípad“ – Deutsche Bank – 9-11. Hoci, to by bolo príliš ľahko vyriešené. Pretože hojnosť fragmentov kostí z Dvojičiek World Trade Centra z 9/11 je ďalšia dymiaca pištoľ – ďalšia guľka, ktorá prerazí diery rovno cez oficiálnu historku.

Viete, presne ako nemožnosť pádu WTC7 následkom ohňov – oheň ešte nikdy nespôsobil totálnu deštrukciu mrakodrapu – ako je rozdiskutované na stránke ae911truth.org ( as discussed on ae911truth.org ) – je rovnako nemožné, že by ohne a padajúce budovy niekedy pulverizovali (obrátili na prach) ľudí ako tých, ktorí zahynuli v Dvojičkách. NIKDY. Tí čo sa pokúšajú zmiasť Hnutie za pravdu 9/11 kecmi o štrukturálnych abnormalitách, chýbajúcich lietadlách, alebo ktorí prekrúcajú slová aby sedeli pre oficiálnu teóriu – len pokračujte. To tu neplatí. S podporou evidencie o nano-termických výbušninách a roztavenom kove, mnohí ľudia boli obrátení na prach – kúsky rozmeru 1/16 palca (cca 1,5 mm) – tisíce kúskov, včítane tých z hasičov (najpravdepodobnejšie sa nachádzali vo vnútri schodísk). Forenzná logika „úlomkov kostí z 9/11“ je DNA guľka do oficiálnej teórie, a vysmieva sa dokumentu ktorý splodil NIST. Tieto fragmenty kostí z hasičov spália akúkoľvek oficiálnu teóriu na popol – a usvedčia celé to zatajovanie všetkej ďalšej evidencie ako podvod.

Vezmite si do ruky granát – ale ani tak by ste asi nemohli zopakovať čo sa stalo. Ospravedlňujem sa rodinám za túto príšernú tému, vyzerá to však tak, že žiadne vyšetrovanie týchto kriminálnych dôkazov sa nechystá. Ale Bobby McIlvaine ma presvedčil aby som pokračovala. Moja posledná publikácia ( My last post attracted ) vyvolala lavínu disonancie, ale len ohľadne úlomkov kostí: V oficiálnom názore nie je žiadne vysvetlenie, ktoré by mohlo objasniť roztrúsenie miniatúrnych úlomkov kostí – určite ani zvláštne kinetické udalosti „kolabujúcich“ budov.

Keď som telefonovala so súdnou lekárkou z Melbourne, a prešli sme logicky všetky možnosti, nemohla tomu uveriť. Budova Deutsche Bank na Liberty Street 130 bola dosť poškodená keď na ňu udrela lavína smetia, popola, prachu a azbestu. V septembri 2005 ( In September 2005 ) boli nájdené ľudské zvyšky na streche a opäť v marci 2006 našli stavební robotníci ďalšie fragmenty kostí. V roku 2006 medzi 7. a 14. aprílom bolo na streche objavených viac ako 700 úlomkov ľudských kostí.

Odkiaľ sa tam dostali?

Mnohé fragmenty na streche boli zjavne z Flight 11. Ale keďže náraz lietadla nebol priamo v línii na Deutsche Bank, a následný oblak z nárazu sa skôr ťahal preč od strechy, fragmenty sa najpravdepodobnejšie rozleteli v masívnom výbuchu podobnom oblaku keď budovy padali.

Skutočnosť, že boli nájdené mnohé telá vcelku, zatiaľčo iné sa premenili na fragmenty a prach, je výrečný detail. Stav tela hodne závisel od blízkosti údajných výbušnín. Bolo nájdených mnoho miniatúrnych úlomkov z hasičov.
Keď bol identifikovaný Sean Tallon, hasič, ( Sean Tallon, a firefighter, was identified ) jeho rodina nepredpokladala, že budú nasledovať ďalšie telefonáty. Po celé tri roky rodina dostávala telefonáty od kancelárie lekárskeho vyšetrovateľa ako boli identifikované jeho ďalšie pozostatky. Rodina nakoniec vykonala druhý pohreb, otvorili hrob a umiestnili nové pozostatky v malej drevenej krabičke nad truhlu.

NY Times oznámil v apríli 2006 ( The NY Times reports in April 2006 ): „strecha budovy, ktorá bola posypaná smetím a pozostatkami…“ A z 2753 ľudí zabitých v útokoch na WTC 1635 bolo identifikovaných, 1115 obetí nebolo identifikovaných (napriek pokrokovému testu DNA). Tiež – k dnešnému dátumu z 21906 nájdených pozostatkov 7886 nebolo identifikovaných.

V podstate TÍTO ĽUDIA BOLI PREMENENÍ NA PRACH. Meníme sa na prach, ale tento proces obvykle trvá niekoľko desaťročí. Títo úbohí ľudia vo vežiach boli premenení na prach okamžite. Zdá sa, že budovy boli boli zničené spôsobom ( were destroyed in a manner ), ktorý konvertoval väčšinu ich nekovového obsahu na homogénny prach, včítane ich tiel.

Skutočnosť že v ruinách chýbal ( The absence ) kancelársky nábytok a zariadenia, a väčšina masy veží naznačuje, že veže sa nerozsypali – ale EXPLODOVALI – a boli zdemolované. Toto je jediné logické vysvetlenie ktoré vysvetľuje tisícky maličkých ľudských úlomkov rozsypaných po okolí. Žiadny jednoduchý gravitačný kolaps, ako ten podľa oficiálnej správy NIST, by nemohol rozbiť ľudskú kostru na maličké úlomky a rozsypať ich po celej streche budovy v okolí.

Okrem tých z Flight 11, komu patria ostatné fragmenty na streche Deutsche Bank? Kde mohli tí ľudia pravdepodobne byť v čase nárazu a kolapsu? A ako môže gravitačná sila kolapsu pulverizovať – rozkúskovať – explodovať ľudské telo na stovky úlomkov? Viac ako 200 úlomkov bolo nájdených z jednej osoby. Koľko úlomkov z toho tela nebolo nájdených – 2000? Možno 10000? Ale toto je presne tá forenzná diskusia, ktorej sa mainstreamové médiá a vládne vyšetrovacie telesá chcú vyhnúť.

Na rovinu – myslím si, že vyšetrovanie príliš nezmení to, čo je už evidentné: Boli tu fragmenty – miniatúrne úlomky v mraku ktorý sa rozprestrel po celom mieste WTC a okolo. To je len ďalší fakt – ktorý potvrdzuje už aj tak nevyvrátiteľný dôkaz, že budovy boli „zdemolované“.
Veže „ktoré explodovali do obrovského mraku výbuchu“ ( ‘erupting into a massive explosive plume‘ ) pre mňa vyzerajú ako nejaká (dômyselná) demolačná práca. Ale môj názor ako to vyzerá, a moje sledovanie masívnych dosák ako sú vyhodené vodorovne von na vzdialenosť niekoľko sto stôp sú NEPODSTATNÉ v tejto debate. Toto je kriminalisticko-vedecká logika. Telá boli zázračne obrátené na prach. A to má len jedno možné vysvetlenie. Telá boli vystavené nejakej veľmi EXPLOZÍVNEJ SILE – výbuchu takej intenzity, ktorá ich okamžite premenila na časť prachového oblaku.

Záver: Dômyselné VÝBUŠNINY boli použité na deštrukciu budov. Existuje iné vysvetlenie „dezintegrácie“ ľudí? Ak títo ľudia boli „explodovaní“, potom oficiálna historka je nezmysel a kompletná fabrikácia.

Koniec prekladu, na záver ešte moje doplnenie: Bolo vykonaných asi 9 analýz prachu z WTC kvôli stopám výbušnín, všetky pozitívne. Ale 2 z toho boli „oficiálne“, čím rozumiem že ich primárnym účelom nebolo dokazovať, že budovy WTC boli zbúrané. Deutsche Bank v čase útokov vykonávala stavebné úpravy, a agresívny prach z WTC tam spôsoboval škody, poisťovňa však vyhlásila že to je ich vlastný stavebný prach, a odmietla škody zaplatiť. Takže Deutsche Bank si dala vykonať oficiálnu analýzu prachu, v ktorej sa našli stopy nano-termických výbušnín. Druhú oficiálnu analýzu urobil US Geological Survey – keďže vtedy sa iné vládne inštitúcie – FEMA a potom NIST – zaoberali skúmaním „útoku na WTC“, a táto časť skúmania patrí asi automaticky USGS. Zrejme nikto z FEMA alebo NIST nevaroval USGS, že to nemá byť naozaj. Myslím že toto sú práve tie dve, ktoré našli aj stopy (roztavených a stuhnutých mikrokvapiek) molybdénu, čo stavia teplotu pri výbuchoch nad 2600 stupňov C, a asi hodne nad túto hodnotu, pri ktorej sa molybdén ešte len taví, na vytvorenie rozprášených mikrokvapiek asi treba viac. Ináč, finálna správa NIST, ktorá vraj stála približne 200 mil. USD je tiež nepriamym dôkazom. Test USGS ktorý v NIST ignorovali mohol stáť koľko – 1000 USD? Oficiálna správa sa pokúsila – dostala za úlohu – dospieť k uzáverom ktoré nie sú možné, a mali vyzerať že sú, to dá zabrať. A ani sa to celkom nepodarilo, niektorí tej oficiálnej teórii veria, ale je obrovské množstvo takých, ktorí predstierajú že jej veria, tak ako za komunizmu „verili“ že Rusi boli do Afganistanu pozvaní. A v tejto množine podvodníkov sú prakticky všetci politici v EÚ.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.