Argumenty pre vakcináciu?

18. augusta 2022, Ivan Hečko, Nezaradené

Tému z nadpisu mám v úmysle trochu prekročiť, lebo tu ide o viac. EÚ už dokonca pripustila, že tie Vakcíny nie sú účinné proti COVIDu, a dokonca znižujú všeobecnú imunitu organizmu, a napriek tomu sa – vraj – na jeseň chystá na ďalšiu mocnú kampaň a pracuje na nejakých nových licenciách okolo tých „vakcín“. Ale, možno to dovtedy skončí, viď na konci.

Vakcinácia bola totiž v niektorých krajinách nasadená ako skoro povinná, aj u nás bola tlačená aj cez „šplhúnskych“ zamestnávateľov (k tomu na konci). A – napriek tomu, že už aj EÚ pripúšťa možnosť, že „tieto vakcíny znižujú prirodzenú imunitu“ – chystá sa na jeseň roztočiť najakú ďalšiu vlnu vakcinácie (podľa agentúry Jedna Pani Povedala, ktorá je pomerne spoľahlivá). A okrem toho dokonca aj s vedomím, že tie „vakcíny“ vôbec nefungujú proti COVIDu, čo bolo vlastne – aspoň oficiálne – zámerom ich „nasadenia“.

Takže: je už dnes známe, na základe ich nasadenia, že tzv. „COVID vakcíny“:

Tieto skutočnosti ale automaticky vyvolávajú otázku, čo je skutočným zámerom takého razantného tlačenia vakcinácie touto konkrétnou „vakcínou“. Tieto mRNA vakcíny totiž navyše nie sú nikde na svete zatiaľ oficiálne autorizované na použitie (!!!). EÚ v súčasnosti pracuje na získaní akejsi „licencie“ na nasadenie tých „vakcín“, ktoré, ako ukazujú štatistiky z vyššie uvedených krajín, ľudí skôr zabíjajú ako chránia.

Ale ešte si krátko zopakujme celkový obraz. Na zákazku vlády USA, konkrétne cez štátneho šéflekára Dr. Fauciho, bol ten vírus vyrobený v Číne. Po jeho vypustení na ľudí, skoro okamžite, všetky Pharma firmy masovo (zdanlivo z večera do rána) „vyvinuli a vypustili“ prakticky identické vakcíny. A pritom vieme, že vývoj novej vakcíny trvá najmenej 12 rokov. Takže predbežný záver: To je určite znôška lží. A automatická otázka teda je – ako to bolo naozaj? 

Jediné čo vieme na to odpovedať s istotou je, že:

Na základe uvedeného nemôžem mať samozrejme všeobecný pocit, že by „vládcovia“ EÚ konali v našom záujme. Ale, vrátim sa k úlohe, ktorú hrali vo vakcinácii zamestnávatelia.

Značný počet ľudí sa u nás musel dať vakcinovať preto, že zamestnávateľ vyhlásil, že nevakcinovaní nemôžu chodiť do práce, aby nenakazili ich, vakcinovaných. Takže, toto nariadenie hlása, že:

My vzorní a poslušní sme sa dali vakcinovať, takže sme teraz chránení proti COVIDu.

Ale pritom, predstavte si, v ďalšom blogu Vám prezradím, že USA medzitým „pandémiu“ ukončili a to oficiálne. Teoreticky teda všetky tie „opatrenia“ a „vakcinácia“ skončia. Snáď sa práve teraz neprestaneme chovať podľa nich.