COVID bol vyrobený na zákazku

17. decembra 2022, Ivan Hečko, Nezaradené

Celá história je popísaná na AMGAmerican Media Group – v dokumente s názvom

BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/

Čiže preklad: BOMBA! Oficiálne dokumenty dokazujú, že Anthony Fauci & Bill Gates sú zodpovední za vyvinutie toho COVID Vírusu v Biologickom labáku“! Článok obashuje podrobný postup, ale je značne technický, takže ho radšej neprekladám. Ale preložím financovanie:

Vláda USA – US government – financovala ECO Health Alliance, ktorá patrí pánovi menom Peter Daszak, sumou (na melódiu – to the tune of) – $61,491,183 aby vyrobil nové coronavírusz, ktoré sú infekčné pre ľudí (are infectious to humans).

Zároveň tiež priamo alebo nepriamo financuje Wuhan Institute of Virology v sume $7.4 milión dolárov, aby vyrobil nové coronaviíusy ktoré sú infekčné pre ľudí.

Medzitým, Národný Inštitút pre Alergie a Infekčné Choroby – the National Institute of Allergy and Infectious Diseases (riaditeľom je Dr. Fauci) – financoval pána menom Ralph Baric sumou $46,958,414, takisto aby vyrobil nové coronavírusy ktoré sú infekčné pre ľudí.

To je spolu viac ako $114 milión v intervale od roku 2000 po 2020, aby vyrobili nové coronavírusy ktoré sú infekčné pre ľudí.

Krátke dejiny umele vyrobených (v orig. man-made, t.j. vyrobených ľuďmi) patogénov vymyslených pánmi menami Baric, Daszak, Zhengli, a firmou Moderna, a financovaných Faucim, NIH, NIAID a vládou USA, aby realizovali výskum nevyhnutný na vytvorenie SARS, MERS a Covid-19.

1984: Dr Anthony Fauci je vymenovaný za riaditeľa NIAID (po našom Národný Inštitút pre Alergie a Infekčné Choroby) – a toto je perfektné Orwellovské „vymenovanie“.

1986: 1. Júl: 1986 – 1999 financovanie nešpecifikovanými sumami a potom financovanie sumou $1,987,840 počas 7 rokov od roku 2000 po 2007, okrem roku 2002.

NIAID (Národný Inštitút pre Alergie a Infekčné Choroby) financoval pána menom Ralph Baric na University of Nort Carolina, Chapel Hill.

Predmet bol: Mechanizmus Replikácie vírusu MHV (Mouse Hepatitis Virus – myšacej hepatitídy). Toto bol začiatok partnerstva medzi pánmi Fauci a Baric.

1999: U.S. Dept. of Health & Human Services (HHS – čosi ako odbor zdravia a služieb pre ľudí) financuje výskum zosilňovania infekčného charakteru Coronavírusov.

1999: Nadácia Bill a Mellisa Gates Foundation založila GAVI (Globálna Aliancia pre Vakcíny a Imunizáciu) so sľubom financovania v sume $750 milión. Takže to nikdy nemal byť len nejaký podradný herec „v tom filme o vakcínach“.

2000: V máji Ralph Baric úspešne vytvoril 28k bázický pár (base pair – nemám kvalifikáciu, neviem čo to je) Coronavíru z menších fragmentov pomocou reverzného prepisu – by reverse transcription (vytvoril DNA z RNA). Vytvoril infekčný TGE (Transmissible Gastroenteritis Virus – prenositeľný TGV, čo je jeden typ Coronavirusu) klon z izolovaných zložiek toho genómu. Podal žiadosť o US Patent 6,593,111 B2:

Ten vynález možno prirovnať – hoci to nie je jeho limitom – k vytvoreniu kompletných (full-length – plnej dĺžky), funkčných genómov koronavíru.

Súčasní vynálezcovia už úspešne vytvorili (assembled, čo znie ako zo súčiastok) infekčný klon plnej dĺžky – full-length – vírusu prenositeľnej gastroenteritídy (TGE). Použitím novátorského prístupu, šesť susediacich cDNA subklonov ktoré obkolesujú celý TGE genóm, bolo izolovaných. Každý klon bol vyrobený (engineered) cez unikátne bočné prepojvacie spojenia (junctions, aj križovatka), ktoré diktujú presné, systematické skladanie, výlučne s korektnými susediacimi cDNA subklonmi, ktoré rezultujú do kompletného TGE cDNA konštruktu približne dĺžky 28.5 Kb.

Okrem iných výhod, infekčné klony TGE plnej dĺžky dovoľujú precíznu genetickú modifikáciu toho genómu koronavírusu. …

Môj záver: Nemala by nám všetky náklady spojené s „plandémiou“ preplatiť vláda USA? Napríklad vo výške nákladov uvedených vyššie na jeho vytvorenie.

Ale nemôžem si odpustiť aj vlastný dovetok: bola sprístupnená informácia, že USA – cez pána Fauciho – zaplatila labáku vo Wu-Han 600 000 USD. Nespochybnili to ani senátori USA ktorí sú proti (aj Faucimu aj vírusom). Ten vírus „unikol“ – kto by to bol poveda – tiež vo Wu-han, a to počas akéhosi „priateľského mecheche“ s účasťou vojenských zložiek skôr administratívneho typu, zúčastnili sa aj zástupcovia US Army. Možno s poslaním vyskúšať ho, keď zaň zaplatili. Prvý masový výskyt nastal potom v Južnej Kórei a v Taliansku, v obidvoch prípadoch v okolí základní US Army. A tá suma zaplatená Číne – oficiálne uvedená – predsa popri vyššie uvedených sumách je zanedbateľná. Celá táto „sprístupnená informácia“, ktorú som tu preložil, je takto dosť podozrivá. Ale samozrejme je možné, že Čína je v týchto veciach o toľko ďalej, že ten vírus poskladali pre Američanov v sobotu popoludní, a potom išli na kávu.