Založ si blog

Dôstojníčka US Army varuje pred vakcínami

Prečo tento článok prekladám je povedané v úvodnej vete autora:

Článok vyzdvihuje značnú odvahu lekárky a vyššej dôstojníčky US Army, ktorá napadla tú nebezpečnú hlúposť a antivedecký charakter inštitúcií verejného zdravia. Postavila sa proti tým donucovacím postupom na vynucovanie injekcií COVID vakcín pre značne veľké segmenty populácie, ktoré im pritom prinášajú oveľa väčšie riziko ako nejaký prínos. Najmä deti, a tí s prirodzenou imunitou, a mladí zdraví ľudia z vojenského personálu. Táto hrdinka potrebuje masívnu verejnú podporu. Mala by sa stať žiarivým príkladom pre všetkých lekárov ako bojovať za ako medecínsku slobodu, tak aj skutočnú/pravú vedu.

V tejto pandémii, v rámci ktorej pravdy boli vytlačené propagandou a politickou šibnutosťou (insanity), je kriticky dôležité oceniť pozoruhodný dokument od odvážnej lekárskej profesionálky.

Tu je niekoľko dôležitých významných bodov (highlights) z presne takého dokumentu, ktorý naozaj stojí za pozornosť všetkých, ktorí majú informované starosti ohľadne súčasných COVID vakcín (v angličtine to „informované starosti“ znamená, že majú starosti, ktoré sú niečím podložené).

Lekárka a v armáde Lieutenant Colonel Theresa Long je zriedkavá, odvážna pravdovravná osoba, ktorá je ochotná aj pravdepodobne ohroziť svoju vojenskú kariéru, pre významnejšie dobro. Pokúša sa presmerovať Ministerstvo obrany – Department of Defense – do postupov, ktoré ochránia vojenský personál od nebezpečných a nie nevyhnutných COVID vakcín, a ochrániť našu národnú obranu (and defend our national defense).

Toto je počiatočný postreh: “Použitie mRNA vakcín v našich bojových silách predstavuje riziko predbežne nezisteného rozmeru, v populácii, v ktorej menej ako 20 príslušníkov aktívnej služby z celkového počtu 1.4 millióna, zomrelo na ten vlastný (underlying) SARs-CoV-2.” Štatistické pravdy sú bežne ignorované vládnymi úradníkmi, ktorí zle riadia pandémiu (government officials mismanaging the pandemic). Moja vsuvka: nezablúdil ten autor k nám?

Dr. Long sa zamerala na dnes široko uznávané dopady na zdravie zo strany tých súčasných COVID vakcín, a hovorí: “vakcinácia látkou s mRNA zvyšuje riziko myokarditídy (zápal srdcového svalu).” “Výskum ukazuje, že väčšina ľudí ktorí majú myokarditídu, nemajú žiadne symptómy. Komplikácie myokarditídy zahrnujú rozšírenú (dilated, fyzicky) kardiomyopatiu, arytmie, náhlu srdcovú smrť (sudden cardiac death), a má percentuálnu početnosť úmrtí 20% po jednom roku a 50% po 5 rokoch. Podľa Národného Centra Biotechnologických Informácií, U.S. Národná Knižnica Medecíny, “napriek optimálnemu medickému manažmentu, celková úmrtnosť sa nezmenila za posledných 30 rokov.’”

Musíme nasadiť – establish – skríningový program aby sme identifikovali tých, ktorí majú zvýšené riziko myokarditídy, t.j., tých, ktorí už dostali mRNA vakcinácie látkou od [Pfizer] alebo Moderna, alebo majú ktorýkoľvek s nasledujúcich symptómov: bolesť v hrudníku, dýchavičnosť, alebo búšenie srdca (palpitations)”

Čo sa týka Pfizer vakcíny,

Jednou z primárnych zložiek toho nosného systému Lipid Nanočastíc je ALC 1035.” Toto je toxický materiál. Tento “predstavuje medzi 30-50% z celkových zložiek (of the total ingredients).”

Medzi viacerými vážnymi možnými účinkami je aj táto skutočnosť: “Varovanie: Produkt nebol plne uznaný pre medecínske nasadenie. Len pre účely výskumu.“ (Caution: Product has not been fully validated for medical applications. For research use only.”) A tiež upozornenie: “Iné žurnály a vedecké časopisy tiež poznamenávajú, že táto konkrétna zložka nikdy predtým nebola použitá u ľudí.” Plukovníčka korektne poznamenáva:

Moje hodnotenie je, že ALC 1035 je známy jed s nedostatkom výskumu, špecificky obmedzený na ‘research only – výlučne pre výskum’ a v skutočnosti nemá žiadnu doterajšiu históriu [medického] použitia.”

Ďalšia zložka vo vakcíne je známa jedovatá chemikália: Polyethylene Glycol je aktívnou zložkou v nemrznúcich kvapalinách.” Už bolo nespočet prípadov, kedy boli ľudia fatálne otrávení touto chemikáliou. A tento komentár od Plukovníčky je zvlášť pôsobivý:

Ja nedokážem zistiť – discern – čo za alchýmiu tí Pfizer a tá FDA objavili, ktorá by premenila nemrznúcu kvapalinu na zdravé liečivo pre ľudské telo.”

Ďalší dôležitý bod je, že “ Kľúčová prísada Moderny, SM-102… je ešte významne nebezpečnejší ako ten ALC 3015 od Pfizeru.” Zaznamenané je, že “Táto zložka Moderny je smrteľná – This Moderna ingredient is deadly.”

Tiež som znova prešla vedecké informácie a recenzované štúdie ktoré diskutujú, analyzujú výsledky, a dospievajú k uzáveru, že prirodzená imunita je prinajmenšom taká dobrá, ak nie vysoko nadradená, ako akákoľvek Covid Vakcína dostupná v súčasnosti.”

Exactly correct (bez prekladu). Je dobre známe, že “prirodzená imunita poskytuje 13-násobne lepšiu ochranu proti Covid 19 infekcii ako akákoľvek súčasne dostupná Covid 19 Vakcína.” Plukovníčka zdôrazňuje, že Ministerstvo Zdravotníctva nemá záujem uznať, že “príslušník armády má prímárnu [natural – prirodzenú] imunitu proti Covid 19; dokonca aj keď sa to dá dokázať najnovším testom na protilátky (antibody test).”

Zatiaľ koniec prekladu, prípadne preložím aj pokračovanie. Len by som si dovolil poznamenať, že z toho stále preráža tá „udalosť 201 – Event 201“. A teraz to vlastne vyznelo jednoznačne – počet ľudí sa má znížiť oslabením ich imunity a pravdepodobne následným vypustením ďalších umele vytvorených vírusov. Takže to vyzerá na trojfázovku: Prvý vírus, zastrašenie a zníženie imunity „vakcínami“, potom ten ďalší vírus na dorazenie. Ja ale nemám pocit, že na Slovensku je preľudnené.

A ešte záverečná poznámka: Dal som na Internete dotaz Event 201 a našiel mi to. Som zvedavý ako dlho. Stále to považujem za štartovací bod „znižovania počtu ľudí“. Ja som ho popísal tu.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.