Zhrnutie COVIDu a „vakcín“

21. novembra 2022, Ivan Hečko, Nezaradené

Napriek akémusi momentálnemu útlmu, tá mánia „vakcinovania“ sa stále vznáša nad ľudstvom ako reálna hrozba. Pritom sú zároveň známe nasledujúce „úkazy“, ktoré s vakcinovabím súvisia (zdroj je Gumshoe News, Global Research, a iné zdroje):

Uzavrel by som to len tým, že niekto sa pustil do oblasti ktorej ľudstvo zatiaľ dostatočne nerozumie (nie je vlastne ešte ani vedou skutočne preskúmaná!), a predstavuje to významnú hrozbu pre budúcnosť. A deje sa to za účasti WHO a EMA, teda bolo by vhodné tieto inštitúcie zrekonštruovať, pretože tým „prekračujú svoju úroveň neschopnosti“ – a trvá to už nejaký čas.

Ten termín v úvodzovkách som si dovolil požičať od autora knhy Peter´s Principle, ktorej základné tvrdenie znie: In a hierarchy every employee tends to rise to his level of incompetence. Autorom je Dr. Laurence J. Peter, sociológ, preklad tvrdenia je „V hierarchickom systéme má každý zamestnanec tendenciu skončiť na úrovni svojej neschopnosti“. Teda krátko, mechanizmus je, že ak niekoho považujú za dobrého, môže postúpiť vyššie, ak sa ukazuje ako neschopný, ostáva na tej pozícii (t.j. na ktorej sa prejavil ako neschopný). Nemôžem odolať: nemali by si WHO a EMA najať niekoho čo by posúdil tie ich inštitúcie z tohto hľadiska?