Môže nás Rusko ohroziť?

8. mája 2022, Ivan Hečko, Nezaradené

Chystá sa vraj na túto tému „diskusia“. Keďže si ju viem predstaviť, niečo na túto tému.

Podľa istého US zdroja je vraj súčasná situácia taká, že Ukrajinská armáda, v snahe tie Rusky hovoriace republiky – tuším Lugansk a Doneck – obsadiť a „priviesť na pravú vieru“, stojí na ich hraniciach, zatiaľ zvonku. Ale vraj Ruská armáda prišla na pomoc tým republikám a stojí za chrbtom tej Ukrajinskej armáde, ktorá je tým pádom v obkľúčení – má nepriateľa vpredu aj za chrbtom. Tento stav vraj už nejaký čas pretrváva a prebiehajú nejaké jednania.

Ak je to tak, potom tento stav podľa môjho názoru je vyhovujúci, pretože sa teda nebojuje, vyzerá to ako v šachu patová situácia. Nejakými figúrkami sa dá hýbať, ale ťah narušujúci patovú situáciu spôsobí porážku tomu kto ho vykoná. Tak sa môžeme venovať otázke aké ohrozenie predstavuje Rusko pre nás.

Musím uviesť, že táto téma ma zaujala len preto, že som zachytil info o príprave diskusie na tú tému v RTVS. A hneď aj pridať, že tému považujem za hlúpu, a na dôkaz popíšem čo sa doteraz deje a prečo.

Rusi totiž na obsadenie Ukrajiny mali naozaj pádny dôvod, o ktorom sa u nás príliš – vlastne vôbec – nehovorí, pretože si to neželá náš „spojenec“ USA. A čo povie náš „spojenec“ to hovoríme aj my, aj v prípade že je to klamstvo. A robili sme to aj v čase keď bolo naším spojencom Rusko, teraz pokračujeme podľa nôt USA. Naši politici sú stále identická čeliadka, resp. „neučiace sa automaty“.

Ale diskusia na túto tému bez uvedenia komplexnej skutočnej situácie nemá žiaden zmysel. A pochybujem, že si niekto dovolí „uviesť tú diskusiu“ pravdivým popisom skutočnej situácie.

Takže ako to vyzerá: Začnem tým, že vojenské zložky USA na Ukrajine určite nemalo, to si nedovolili (bude to vyzerať ako odbočenie, ale nie je).

Ale, podľa niektorých zdrojov, „tajné zložky“ USA už nejaký čas sledujú líniu „zniženia počtu ľudí na Zemi“, resp. prinajmenšom zastavenia jeho zvyšovania. Doteraz v tomto smere vykonali prvý významný krok – dali vytvoriť a vypustili vírus COVID-19. Dali ho vyrobiť v laboratóriu vo Wu Han, kde pracuje jediná dáma na svete ktorá také dokáže, zaplatili jej 600 000 USD, z fondov vlády USA. Sprostredkovateľom bol známy Dr. Fauci, ktorý bol už viackrát vo veci verejne vypočúvaný v kongrese. Plán mal dve fázy – prvá fáza bola vírus ako taký a druhá fáza vakcína proti nemu. Príznakom tej druhej fázy je, že ako vakcína bola vypustená mRNA vakcína. Rozdiel je zásadný – bežná vakcína sa v tele vstrebe po cca troch mesiacoch, teda vakcíny je možné ľahko a spoľahlivo vyskúšať. mRNA vakcína ostáva v tele ako mRNA trvale, je možné ju aj zdediť. To zároveň znamená, že reálny účinok mRNA vakcíny nie je možné otestovať v nejakom normálnom čase, reálny test bude vykonaný po napr. 25 rokoch po ktoré ju bude mať dostatočný počet ľudí v tele. Až potom uvidíme čo tam napáchala, pričom všetci ďalší, ktorým ju medzitým pichli, už s tým nemôžu nič urobiť.

Takže máme predbežný záver: Ak je účelom nasadenia mRNA vakcín znižovanie počtu ľudí na Zemi, výsledky sa dozvieme v čase, keď sa postihnutým (resp. nejakej časti, môžu fungovať náhodne) nebude dať pomôcť.

No a podľa ďalších podvratných informácií, druhou metódou na zníženie počtu ľudí na Zemi je nasadenie biologických zbraní. Vyvíjať biologické zbrane na svojom území je však nebezpečné, únik už len informácie o niečom takom môže spôsobiť okamžitý pád vlády. Okrem toho to zakazuje konvencia o biologických zbraniach – BWC – pozri napr. Wikipedia. Takže jediné „použiteľné“ riešenie je nájsť krajinu, ktorej vedenie nám to dovolí, za prípadné značné úplatky. No a takou krajinou sa stala pre USA Ukrajina.

To znamená, že Rusko sa dostalo do pozície, keď okolo jeho hraníc sa vyskytovalo 12 laboratórií na výskum bio zbraní na Ukrajine, a tuším dve ďalšie v Gruzínsku, všetky samozrejme založili USA, kto iný? Takéto ohrozenie je naozaj neslýchané, doteraz bez paralely, aj čo sa týka bezočivosti, USA, aj tých ich sluhov. Takže pre Rusko bolo obsadenie Ukrajiny a pohrozenie Gruzínsku nevyhnutným postupom pre zaručenie bezpečnosti krajiny. Je to snáď jasné.

Takže, ako reakcia na informáciu, že sa u nás chystá diskusia či nás ohrozuje Rusko: Pokiaľ mi je známe, v našej republike sa predbežne nevyvíjajú biologické, ani iné zbrane, ktoré by boli zamerané proti Rusku. Keďže Rusko podľa všetkého neohrozuje žiadnu inú krajinu, je to zrejme pocit ohrozenia, ako jediný dôvod, ktorý by mohol spôsobiť že by nás Rusko ohrozovalo. Teda ak nikto niečo také neplánuje, téma diskusie je nezmyselná a umele provokatívna. Samozrejme ak nebude s podtónom „my môžeme na svojom území robiť čo chceme, aj vyvíjať biologické zbrane“ – v tom prípade ale treba nasadiť psychiatrické vyšetrenie.