Bude sa vyšetrovať zbúranie WTC?

23. januára 2022, Ivan Hečko, Nezaradené

Mary Maxwell, Originál je tu. Táto téma v tomto čase ma prekvapila, ale aj zaujíma, takže som to preložil.

Vieme, že prípad patrí – podľa toho kde sa stal – príslušnému súdu, ktorému prislúcha Južný Distrikt New Yorku – v skratke SDNY – South District of New York. Kedysi boli vykonané základné kroky pre vyvolanie procesu – t.j. pokus o podanie žaloby, ale bolo to zamietnuté vyjadrením – opisne interpretované právničkou Mary W. Maxwell – „you do not have standing, get lost“, čo znamená, niečo ako „nemáte pozíciu na podanie žaloby (ako poškodený), vypadnite“ . Odvtedy to stálo.

V posledných dňoch však nastala nejaká zmena – Mary Maxwell to opisuje takto:

Wow. To bol deň. 21. Január 2022. Ten US Súd pre Južný Distrikt (Obvod) New Yorku ráčil poskytnúť možnosť človeku z Výboru Právnikov pre Vyšetrovanie 11/9 (Lawyers Committee for 9-11 Inquiry) aby s nimi hovorili. Skutočne, s panelom troch sudcov. On, štátny zástupca Mick Harrison z mesta Bloomington, štát Indiana, dostal pridelených 10 minút, ktoré sa on rozhodol rozdeliť na 8 minútovú prezentáciu, a 2-minútové vyvrátenie po tom ako “prehovorila Vláda – The Government”.

Možno si spomeniete, že kedysi, v hmle času, konkrétne v roku 2018, dvaja muži, Mick Harrison a David Meiswinkle, priniesli svoj balík – súvisiaci s úbohou štúdiou NIST-u ohľadne kolapsu Dvojičiek — pánovi menom Geoffrey Berman, US štátny zástupca – Attorney – v New Yorku (t.j. človek Ministerstva Spravodlivosti – the DoJ’s man).

Ten dvojčlenný team, ktorý zastupoval viac ako dvetisíc odborníkov ako architekti a inžinieri, žiadal (alebo si myslím, že by sa dalo povedať požadoval, prečo by sme sa mali ponižovať? – v orig. requested/demanded) aby bol ich balík odovzdaný predsedovi Veľkej Poroty (Grand Jury).

Často som o tom rozmýšľala počas tých 3.5 rokov nasledujúcich po odovzdaní balíka v roku 2018 človeku z Min. Spravodlivosti – DoJ – (Berman) pre toho ustanoveného Predsedu (neznámeho mena). Aj keď som neočakávala že záležitosť niekedy uvidí denné svetlo, (predsa, obvinili by niekedy ľudia z federálu tých skutočných podozrivých z útokov z 9-11?), ale nikdy by mi nenapadlo, že nedôjde k vôbec žiadnemu odovzdaniu. 

Čo znamená, že som podcenila moc tých Bermanov tohoto sveta strčiť si balík do vačku namiesto umožniť Veľkej Porote aby sa naň kukla (have a look-see).

Na súde dnes bol ten Výbor Právnikov pre vyšetrenie 11/9 aby požadoval zvrátenie vyjadrenia Obvodného Súdu – odmietnutie formulované “nemáte pozíciu na podanie žaloby ako poškodený, vypadnite”. Tých 8 minút plus 2 minúty protiargumentov pozostávalo z toho, že Mick Harrison predložil svoj prípad tak krásne ako sa to len dalo predložiť, a s tromi sudcami vstupujúcimi do toho s absolútne krotkými, malichernými otázkami, aké by ste si dokázali predstaviť (the most tame, nitpicking questions you could imagine).

Môj komentár: Zatiaľ toto – žiaľ – nemusí v skutočnosti nikam viesť. Napriek tomu som to preložil, lebo to síce nemusí – ale aj môže niečo signalizovať. Ale môže to byť aj iba taká návnada na odvedenie pozornosti od vyvražďovania obyvateľstva. Zrejme treba sledovať zdroje ako Gumshoe News, Global Research a ďalšie. V oficiálnej tlači o tom ťažko niečo bude, ale oceňujem, že blogy zatiaľ necenzurujú.

A na záver – v kontexte s tým vyššie – z môjho starého blogu „desať krátkych videí z pádu WTC“. Moje obľúbené je tretie video – z televízneho pracoviska – z ktorého je jasné, že všetko bolo pripravené: dostali oznámenie že padlo WTC7 – t.j. už malo byť podľa plánu zbúrané (riadenou demoláciou ako WTC1 a 2), a v tej telke sa o tom rozprávajú ako práve padlo a kvákajú okolo toho pripravené kecy, a ono je na obrazovke za nimi a stojí. Toto video sa používalo sem-tam pri súdnych sporoch, keďže dokazuje, že celé to bolo plánované oficiálnymi kruhmi.

Takže uvidíme, link: http://www.globalresearch.ca/ten-short-videos-about-911/5582847