Založ si blog

Ešte pár poznámok k vakcínam a súvislostiam

O tomto sa teraz dosť hovorí a píše. Ale je to stále v akejsi zmätočnej forme, vždy len s čiastočnou alebo žiadnou informáciou, takže sa len pokúsim to nejako zhrnúť.

Najprv k tej povinnej vakcinácii. Tu by som len pripomenul nejaké fakty, ktoré sa v rámci oficiálnych debát úmyselne vynechávajú.

Všetci výrobcovia vakcín majú u všetkých vlád (v krajinách kde sú ich produkty nasadené, resp. na vyšších úrovniach, napr. EÚ) uzavreté zmluvy, že za následky nasadenia ich vakcíny nebudú môcť byť trestne stíhaní. Ako môže medicínsky vzdelaná osoba, prípadne zároveň osoba s predpokladaným právnym povedomím, vyhlásiť, že niekto sa musí dať niečím takým povinne „zaočkovať“? Vakcínou, za ktorej prípadné následky na moju osobu výrobcu zbavili zodpovednosti?? Nasadenie takej látky by malo byť predsa naopak zakázané! O tejto skutočnosti sa v rámci debát vôbec nehovorí, ale tá najlepšie popisuje na akej úrovni vývoja/testovania sa tie vakcíny nechádzajú – chýba im nejakých 8 rokov . A ako je možné, že ani na úrovni nášho štátu zjavne túto zodpovednosť nikto naprevzal – ale napriek tomu nás do vakcinácie tlačia? Nie je toto akýsi „právne nekonzistentný stav“? Zjednodušene, jdnotlivé štáty (možno je to na úrovni EÚ?) vytvorili prostredie akéhosi právneho vákua a pokúšajú sa niečo nariaďovať a nebyť za dopady zodpovední. To ale nie je možné, ak tu máme právne štáty. Ale tu navyše vôbec nestačí tú zodpovednosť vyhlásiť – tu by musel byť aj vytvorený nezávislý aparát na posúdenie či ide o následok „vakcíny“, ktorý sa nedá podplácať pharma firmami, čo je pomerne nereálne. Dajú sa nájsť popisy takýchto posudzovaní napr. z USA, to sú vojny. Podľa všetkého skoro každý človek má taký narušený zdravotný stav, že môže z ničoho nič zomrieť, ale zistí sa to až po vakcíne, ktorá to určite nespôsobila. Treba si pozrieť ako niektorí čo prežili vyzerajú, väčšinou sú to nervové poruchy na doživotie. Dobrí právnici sú drahí.

Prípadne, pri použití iného hľadiska, aký je vlastne vzťah takej mRNA vacíny proti COVIDu k vírusu COVID? Podľa doterajších poznatkov sa totiž zdá, že nijaký, aj sa tá vakcína nazýva iba „génová terapia“ – ten názov si vymysleli sami výrobcovia. Až teraz sa pripravujú prvé verzie vakcíny, ktorá bude obsahovať oslabený vírus, ale – podľa bežných štandardov – jej chýba ešte pekných pár rokov vývoja a testovania.

Ďalej veľká časť propagátorov vakcinácie ignoruje informácie zo sveta, a dávajú nám za cieľ čo najvyššiu zaočkovanosť. Ale v krajinách ktoré prekročili určité percento zaočkovanosti obyvateľstva – a to vo všetkých – nastal prudký nárast ochorení na COVID a to najmä u zaočkovaných (často dokonca výlučne u očkovaných), s nutnosťou ich hospitalizácie. Tieto informácie sú celou časťou obyvateľstva ktorá je teraz pri moci úplne ignorované (alebo neovládajú cudzie jazyky, takže o tom nevedia, ale na istých pozíciách majú mať na to ľudí!).

O (proti)právnej stránke tej vakcinácie – ešte mimo tých zmlúv o nemožnosti trestného stíhania výrobcov vakcín za následky – sme už mnohí písali – ide o Oviedsku Konvenciu pre mRNA úroveň a Norimberský Kódex pre fakticky hromadné pokusy na ľuďoch.

A ešte by som len pripomenul, že niekto by mal byť zodpovedný za neliečenie ochorení na COVID v rámci prvej vlny, kedy sme boli najhoršou krajinou na svete. Ako sa môžeme ísť očkovať nevyskúšanou očkovacou látkou narýchle pripravenou, keď máme pred sebou naše štatistiky z prvej vlny? Liečba bola známa, a niektorí štátnici ju dostali, a tisícky ľudí nie. A nikto nie je zodpovedný? Vyšetruje niekto tie úmrtia? Z toho sa dá predsa jasne usúdiť, že ani za prípadné následky vakcinácie nebude nikto skutočne zodpovedný.

A na záver: uvedomuje si niekto že účinok mRNA vakcíny sa môže prejaviť aj o niekoľko rokov, keďže operuje na úrovni zakázanej Oviedskou Konvenciou, a – čo je už dlhšie známe z výskumu Nemeckého lekára menom Dr. Bhakdi – môže ovplyvniť zloženie krvi zaočkovanej osoby? Je to uvedené v materiáli ktorý podpisujú očkovaní? V tom čo som našiel pred pár mesiacmi na internete to posledné určite nebolo.

Tento blog bol pôvodne uverejnený na webe Slovanské Noviny.

 

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

zuby, zubár, čeľustný ortopéd, strojček, zubný strojček

Najvychytenejšie destinácie zubnej turistiky: Hrozí exodus Slovákov za lacnejším chrupom? Pozor na riziká, hovoria experti

25.04.2024 05:00

Kým pre našincov sú často výhodnejšie ceny za hranicami, za slovenskými zubármi cestujú pacienti aj z USA.

Matúš Šutaj Eštok, Vianoce, hasiči, policajti, Štedrý deň

Policajti vo veľkom odchádzajú do civilu. Šutaj Eštok ich chce udržať tisícovými odmenam

25.04.2024 04:00

Kým financmajster uťahuje opasok, minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) sľubuje policajtom nové finančné príspevky, ako aj valorizáciu tých, čo už dostávajú

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.