Založ si blog

Ľudia netušia, že sa proti nim vedie vojna

Môj úvod: nebojte sa, to píše Paul Craig Roberts Američanom, nie nám. A nič som tam nezmenil, a pridal len vsuvku na konci, takže:

Paul Craig Roberts, Gumshoe News

Drahí priatelia,

Ako moji dlhodobí čitatelia vedia, mám bohaté skúsenosti v živote s vysokými úrovňami vlády, žurnalizmu, akadémie, aj biznisu. A predsa som omráčený hĺbkou a šírkou tej organizovanej konšpirácie ktorá funguje v prospech tej starostlivo pripravenej “Covid pandémie.” Washington, za štítom prostitútskych médií, nám už dlho klamal o všetkom — 9/11, zbrane hromadného ničenia, Assadovo nasadenie chemických zbraní, Iránske jadrové zbrane, Ruské invázie, Osama bin Laden, Muammar Gaddafi, Russiagate, Trumpovo zmŕtvychvstanie. Momentálne sa lži používajú na to, aby boli Američania poškodení “vakcínou” ktorá je nebezpečnejšia ako ten vírus.

Rozsah tej propagandy v prospech nejakej “vakcíny”, o ktorej sa vie, že nechráni, ale spôsobuje smrť a vážne zdravotné poškodenia, a proti známym osvedčeným liečebným postupom čoraz viac používaným po celom svete, je ohromujúci. Dokonca aj v červenom štáte Georgia, Oddelenie verejného zdravia štátu – Georgia Department of Public Health – posiela lekárne aby doručovali predpisy liekov v taškách s usmievajúcou sa mladou dámou hovoriacou v päťcentimetrových písmenách: COVID VAKCÍNA. POVEDALA SOM ÁNO! ABY SOM MOHLA OSTAŤ V TRIEDE.

Skôr ako pôjdeme ďalej, zamyslite sa nad tou správou. Aby mohla ísť do školy, musela si dať pichnúť tú mRNA “vakcínu”, o ktorej sa vie, že je špeciálne nebezpečná pre mládež. V “slobodnej demokratickej Amerike” deti v školách sú nútené do akceptovania niečoho, čo v našej predošlej histórii bolo neakceptovateľné riziko. Nikdy v dejinách sa nestalo, aby “vakcína” spájaná s čo len maličkým zlomkom z tých úmrtí ako táto mRNA vakcína, mohla byť ďalej používaná. Napriek známym a dokázaným nebezpečenstvám tej mRNA vakcíny pre mladých, kriminálna organizácia známa ako Pfizer vyvíja tlak na svojich sluhov v FDA (ako EMA – ŠUKL), aby odsúhlasili vakcináciu 5-ročných tou smrteľnou látkou. Je vysoká pravdepodobnosť, že každé zaočkované päťročné dieťa ostane neplodné.

Čo je to za agenda, ktorá má dosah až taký, že môže nasadiť a ovládať správu na predpisových taškách z lekární?

Zrejme zisky pre Big Pharma. Zrejme ovládnutie ľudí a schopnosť diktovať svoje rozhodnutia zo strany vlády. Zrejme, podľa toho čo počúvame o účinku mRNA vakcíny na ľudskú fertilitu, ovládanie populácie. Aby ste uspeli v zredukovaní populácie, musíte pozabíjať mladých, alebo ich urobiť neplodnými. Preto ten tlak na vakcinovanie 5-ročných detí.

Neexistujú žiadne iné vysvetlenia pre to odhodlané cenzurovanie renomovaných expertov a laureátov Nobelových cien, ktorí trvale pískajú na rozhodcovské píšťalky a vypúšťajú varovania. Neexistuje žiadne iné vysvetlenie pre to, že nemocnice odmietajú hlásiť nepriaznivé reakcie na vakcíny a odmietajú zachraňovať životy COVID pacientom nasadením HCQ alebo Ivermectinu. Neexistujú žiadne iné vysvetlenia pre skutočnosť, že medicínsky „establishment“ predstiera, že varianty nie sú produktom tej vakcíny ako takej.

Ak uvážime skutočnosť, že tá mRNA “vakcína” bola náhlivo nasadená na použitie bez nevyhnutných skúšok pod názvom “núdzové nasadenie – emergency use authorization – EUA,” kde je potom dôveryhodnosť vyhlásenia medicínskeho establishmentu, že hoci HCQ a Ivermectin majú perfektnú históriu bezpečnosti po 60 rokoch použitia na ľudoch, žiaden doktor by ich nemal predpisovať, pretože neexistujú žiadne skúšky určujúce ich účinnosť na Covid?

Inými slovami, pozícia toho Amerického Medického Establishmentu je, že môžeme ti dať život ohrozujúcu injekciu na núdzovom základe bez skúšok, ale nemôžeme ti dať známe liečenie (kúru) čoraz častejšie používanú po celom svete bezpečne a účinne na prevenciu a vyliečenie Covidu.

Počas môjho života v Spojených Štátoch som pozoroval, ako všetky morálne hodnoty boli nahradené chamtivosťou po, a naháňaním získania, peňazí. Napriek tomu je ťažké uveriť, že Big Pharma, médiá, Biden, Americká Medická Asociácia, nemocnice, farmacisti, školské rady, guvernéri, súkromní zamestnávatelia, by tak ochotne tlačili Američanov do akceptovania nebezpečných injekcií, aby si udržali svoje zamestnania, chodili do školy, išli večer von, a mohli cestovať, len za účelom, aby nechali zbohatnúť Pfizer, Modernu, a tých ostatných.

Existujú desaťtisícky doktorov, sestier, medických profesionálov, a vedcov, ktorí odmietajú aby ten Covid protokol bol vnútený Západným krajinám. Ich hlasy sú potláčané. Ich zamestnania a medické licencie sú v ohrození. Napriek tomu, že majú všetky fakty na svojej strane, sú ohrozovaní pre “Covid dezinformácie.”

8. Októbra 2021, som počul na NPR [National Public Radio] v prospech tej vakcinácie, ktorá, ako farmaceutické firmy samotné pripúšťajú, že nechráni dlhšie ako 6 mesiacov (ochrana denne klesá), propagandu takú nehoráznu, že by boli v úžase aj Stalin, Mao, a Hitler. NPR úmyselne zadržala pred poslucháčmi dokázané a etablované fakty, že tá mRNA “vakcína” (1) je spojená s historicky najvyšším pomerom zdravotných poškodení a úmrtí, (2) produkuje varianty immúnne voči tej vakcíne, čím vyžaduje nekonečné preočkovania, a (3) vypína a ničí vašu prirodzenú imunitu, necháva vás doživotne závislých na Big Pharma.

Prečo National Public Radio zadržalo tieto známe informácie a účelovo sa zúčastnilo podvádzania svojich dôverčivých poslucháčov? Je možné, že slabomyseľná skupina v tom NPR sa všetci boja uraziť tých ktorí riadia tú Covid historku, a sú skutoční žurnalisti. NPR je vycvičené byť hlásnikmi darcov (financujúcich rádio), a ja podozrievam, že si bezpečne môžete staviť život, že Big Pharma, nepriamo, ak nie priamo, kúpila reportovanie NPR. Nanešťastie, Amerika nemá žiadne investigatívna médiá, aby sa na túto vec pozreli.

Amerika je miesto, kde lži sú potvrdzované ako pravda takými ako CNN, MSNBC, NPR, New York Times, Washington Post, Associated Press, a obrovským množstvom miest na Internete, financovaných Establishmentom, ktorý riadi naše názory a robí nás impotentnými tým, že nás programuje lžami (impotentný je v angličtine všeobecný pojem).

Mnoho kníh, článkov, a filmov počas rokov predpovedalo, že triumf tajných agiend nad naivnými, dôverčivými a bezstarostnými národmi je osudom ľudstva.

Sledujem ako sa to deje každý deň. Sú ľudia, zvlášť na Západe, príliš hlúpi a dôverčiví aby prežili?

Moja avizovaná vsuvka: Odtiaľto to tak vyzerá, zvlášť s ohľadom na túto vládu, ktorá koná ako niekoho poskok, a pritom dokonca nie je v tom sama.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.