Založ si blog

WHO: PCR test sa celý čas používa nesprávne ! ! !

Čo znamená, že odhady „pozitívnych“ na základe tohto testu (stále dookola používaného) sú nezmyselné! Tie Lockdowny nemajú žiaden podklad! A pritom článok je z 21. Marca!

Takže, voľná reprodukcia článku od Prof. Michel Chossudovsky na Global Research. Svetová Zdravotnícka Organizácia (WHO) potichu pripustila po roku, že VŠETKY PCR testy vykonané pri 35 cykloch prahu amplifikácie (Ct), alebo viac, sú NEPLATNÉ. Ale to presne odporúčali v Januári 2020, v rámci konzultácie s teamom virológov z nemocnice Charité Hospital v Berlíne.

Tu si nemôžem odpustiť vsuvku: to je tá istá nemocnica, ktorej „špecialisti“ potvrdzovali „otravu Novičokom“ u Navaľného, pričom je známe, že minimálne množstvo toho jedu (slabý dotyk) človeka do 2 minút zabije. A v tej istej nemocnici pracuje aj kvázi-Dr. Drosten, ktorý ten PCR test pre WHO šíril, a s odporúčaním dokonca 45 cyklov! – a ozvali sa len recenzenti jeho článku, WHO to vtedy nechala tak!- a aj celý rok! A ešte – v poznámke na záver upozorňujem na oznam naších médií o úmrtí pána Powella, bývalého diplomata a ministra zahraničia USA.

A zrazu si spomenuli, že „Ak sa test vykonáva pri prahu 35 Ct alebo viac, (čo bolo ale vtedy odporúčané tou istou WHO, dokonca, opakujem, 45!), genetické segmenty toho SARS-CoV-2 víru nemôžu byť detekované, čo znamená, že VŠETKY tie takzvané potvrdené “pozitívne prípady” uvedené počas posledných 18 mesiacov sú neplatné“. Predstavte si. Tým vlastne odporúčajú všetkých tých ľudí predvolať a znova otestovať, nie? Možno „so spätnou platnosťou“? A niekto za všetky tie testy dostal zaplatené!

Organizačná štruktúra pokusu o likvidáciu tejto civilizácie sa odhaľuje. Skupina oligarchov, ktorí využívajú aj služby vlády USA, už pred časom dali vyvíjať nový vírus, neviem kedy presne vývoj začal, ale je to popísané. A vieme, že ho financovala vláda USA, po počiatočnom rozbehu v univerzitnom laboratóriu vláda USA výskum na domácej pôde zakázala a najala si na to laboratórium vo Wu Han. Spolupracovali labáky na výskum zvieracich vírusov v Austrálii a v Británii (tu Pirbright Institute, ktorý dnes US patent na Coronavírus vlastní), neskôr labáky US Army Winnipeg a Fort Detrick. Hrubý náčrt postupu napr. tu.

No a postupne sa ukazuje, že – vzhľadom na to, že existujú dostupné lieky na to ochorenie Corona – agenda má trochu iné pozadie. Opäť zhora od WHO sa zaútočilo na lieky – konkrétne Ivermectin (v kombinácii s Doxycyclin) – a niektoré krajiny, včítane Slovenska, prestali, ba priamo zakázali liečiť to ochorenie, a namiesto toho tlačia na vakcináciu. A zúčastňujú sa aj lekári, hoci existujú renomovaní medzinárodní odborníci, ktorí pomerne presne vedia popísať spôsob fungovania tých vakcín, a z toho odvodili že sú nebezpečné. A nakoniec to potvrdzuje množstvo ľudí, ktorých tie vakcíny zabili alebo doživotne poškodili.

A obvyklá poznámka na záver: V naších médiách nám oznámili, že pán Colin Powell zomrel na ochorenie Corona. Nič viac. Ale – príslušná časť článku na CBS News hovorí, že: After former Secretary of State Colin Powell’s death from complications of COVID-19, experts pointed out that the 84-year-old Powell had a history of medical conditions that significantly raised his risk of severe COVID-19, though he was fully vaccinated. Takže – Po úmrtí niekdajšieho Ministra Zahraničia Colina Powella následkom komplikácií Covidu-19, experti zdôraznili, že 84-ročný Powell má za sebou históriu zdravotných problémov, ktoré významne zvýšili jeho riziko pri ťažkom COVIDE-19, hoci bol plne vakcinovaný. Nepíšem to aby som sa vybúril na úmrtí pána Powella, ale aby som naším médiám pripomenul, že sa vrátili do komunizmu. Čosi im stále bráni čo len na chvíľu opustiť ideologickú pozíciu a neprezradiť ani za nič, ani to čo si dovolili prezradiť „vodcovia“. Ako sa hovorí, sú pápežskejšie ako pápež. A dá sa zistiť aj konkrétne aké zdravotné problémy to boli u pána Powella, ale to sem nebudem ťahať, nie je to podstatné, boli naozaj vážne. Podstatné je, skrátene, že naše médiá napísali že „zomrel na COVID“, a americké, že „zomrel na COVID hoci bol plne vakcinovaný“. Tá americká verzia je pravdivý popis, naša je zastrašovacie pro-vakcinačné prekrútenie pôvodne anti-vakcinačného faktu – t.j. propaganda v naozaj odpornom prevedení (zneužívajúca úmrtie významného človeka).

Ale na záver aj k významnejším dopadom iného „účelovo prekrúcaného faktu“: vzhľadom na trvajúce šialenstvo PCR testov u nás som naozaj zvedavý aký bol doteraz počet cyklov PCR testov u nás, a aký bude odteraz, a ďalšie okolo toho. To, že ten počet bol chybný, je totiž známe už dlho – skoro rok – , a teda je známe, že „pandémia“ bola celý čas výrazne zveličená. Ale mala aj významné ekonomické a spoločenské dopady. A aj za to, nielen za úmrtia ľudí v prvej fáze, by mal byť niekto – nejaký odborník – zodpovedný.

A, samozrejme, vzhľadom na vyššie uvedené asi treba prehodnotiť „pandemické opatrenia“, v niektorých krajinách tak už urobili. A pripomenul by som, že vírus COVID dodnes nebol izolovaný a nositeľom ochorenia sa zdá byť proteín. Opatrenia máme – všade – ako keby išlo o vírusové ochorenie. Neviem význam toho technicky posúdiť, iba to pripomínam – pre odborníkov.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.