Založ si blog

Je naša „vláda“ nad zákonom?

Z naších médií – dokonca tých čo sledujem – som sa dozvedel, že minister Naď hodlá očkovať vojakov násilím. Síce nepriamym – hrozbou vyhadzovu – ale aj toto je v rozpore so zákonom.

A to zvlášť v prípade, keď ide o „očkovanie“ „vakcínou“, ktorá už spôsobila po svete desaťtisíce úmrtí, a ešte pravdepodobne už státisíce vážnych poškodení – v mnohých prípadoch trvalých – u zaočkovaných. A – čo je pritom neuveriteľné – stále v tom pokračujeme, hoci dnes je jasné, že pritom tá „vakcína“ pred ochorením COVID nechráni – podľa štatistík z krajín s vysokou zaočkovanosťou majú mnohí plne zaočkovaní ochorenie COVID s takým ťažkým priebehom, že sú v nemocniciach. A naši „páni konšelé“ tvrdohlavo plnia príkazy „nadriadených“ oligarchov, a porušujú platné zákony – dokonca k tomu chcú nútiť tých vojakov. Pripomenul by som im, že až príde k aplikácii zákonov, na tých oligarchov nebude mať naša legislatíva dosah, ale na našich domácich, ktorí podľa ich príkazov porušujú naše zákony na našom území, bude mať.

Mám pre vojakov návrh – nech ponúknu pánovi ministrovi obchod. Opakujem, že pán minister tlakom na očkovanie porušuje zákon, a to nielen na úrovni Zákonov SR, ale porušuje aj legislatívu EÚ. A nejde tu len o Norimberský Kódex o pokusoch na ľuďoch, ale aj o skutočnosť, že obsah vakcíny porušuje „Oviedsku Konvenciu o Ľudských Právach a Biomedecíme“, ktorá bola v EÚ zaradená medzi tie základné ľudské práva. Ľuďom sa totiž dáva podpisovať „súhlas s vakcináciou“, ale nie sú im v ňom prezradené skutočné ohrozenia ktoré tá vakcína predstavuje. Skutočnosť, že vakcína môže spôsobiť mikroskopické krvné zrazeniny, sa neuvádza (podľa vzorky materiálu na internete, ktorý dávajú pred vakcinovaním podpisovať). A už vôbec nespomínajú skutočnosť, že tie krvné zrazeniny už v mnohých prípadoch spôsobili smrť, alebo trvalé poškodenie na zvyšok života. To znamená, že celá akcia vakcinácie je obrovský podvod – a to aj z hľadiska zákonov SR a EÚ!

Takže k tomu obchodu. Navrhujem, aby pán minister podpísal pre tých vojakov záruku, a to nasledovnú: Pán minister vybaví, za spolupráce s vedením štátu a Európskym Parlamentom, že sa zavedie – v súlade s doterajšími zvyklosťami vlastne obnoví – zodpovednosť výrobcov vakcín za ich následky. Stanovia sa podpory, ktoré budú výrobcovia konkrétnych vakcín vyplácať postihnutým, alebo pozostalým. To samozrejme znamená zrušenie tých existujúcich (tajných) zmlúv s vládami o ich beztrestnosti, je možné, že už to by bolo postačujúce.

A ešte niečo – tie zákony so spätnou platnosťou, aj zrušenia tých protizákonných dohovorov medzi výrobcami vakcín a štátmi, kde sa im dáva beztrestnosť, a to dokonca vo veci porušenia Ústavy jednotlivých štátov. A s očkovaním – výlučne dobrovoľným s plnou informovanosťou – t.j. po zabezpečení prístupu verejnosti k úplnemu popisu možných následkov – sa môže pokračovať hneď potom, ako splatia záväzky za doteraz spôsobené újmy.

A ešte k PCR testom, do ktorých nás stále tlačia: žiadam zverejnenie počtu cyklov pri PCR testoch, od všetkých ktorí ich realizujú. Iniciátori celého COVID podvodu totiž založili „pandémiu“ na nasadení počtu cyklov 45, pričom je známe, že nad cca 25 cyklov „si test vymýšľa“ (v USA niekedy na začiatku používali vraj menej ako 20 cyklov, čo je normálny počet). Dokonca aj iniciátor pandémie Dr. Drosten to už priznal, a vyzval na zníženie toho počtu (uvádzam ho ako Dr., lebo mám dobrú výchovu, ale on je v súčasnosti súdne stíhaný za neoprávnené používanie toho titulu). Slepo ho poslúchali na začiatku, hoci ten test je známy a mnohí na to upozorňovali – poslúchli ho aj teraz keď sa priznal? Označil to za omyl, ale pritom na upozornenia odborníkov z laboratórií, ktorí tie testy poznajú pretože ich používajú, nereagoval viac ako pol roka. A teda – ak stále „zisťujeme prítomnosť vírusu“ u ľudí špeciálne vymysleným švindľom, tak predsa nemajú zmysel ani testovanie, ani žiadne opatrenia. V tom prípade ale patrí tvrdý postih všetkým čo prevádzkujú také laboratóriá, keďže sú spolu s (Dr.) Drostenom kotolníkmi pod kotlom pandémie.

Tento bol bol pôvodne uverejnený na webe Slovanské Noviny.

 

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.