Založ si blog

Estalishment USA: jeho klamstvá sú presvedčivejšie ako pravda

Establishment znamená „ustanovizeň“, ale v tomto kontexte najskôr „vrchnosť“. Paul Craig Roberts, TheAltWorld.

Ako som predpovedal v roku 2016, Trump vôbec nerozumie „Washingtonu“ a nemá šajnu, koho má menovať do funkcií.

Ako som tiež predpovedal, Trumpa „vybavil personálom“ (was staffed) Establishment, t.j. mal vládu Establishmentu. Trump si myslel, na základe svojej skúsenosti ako boss – šéf – že boss je boss, ale ako som sa ja naučil počas môjho štvrťstoročia vo Washingtone, Washington takto nefunguje.

Trumpova vláda Establishmentu zničila Trumpa, najprv umožnením hoaxu menom Russiagate, a odmietnutím urobiť páchateľov – ktorí sa zjavne dopustili ťažkého federálneho zločinu (felony) – zodpovednými. Žiadne obvinenia, napríklad za zjavné podvedenie FISA Súdu (Súd Zahraničnej Špionáže), neprišli od figúriek Establishmentu menom DOJ – Ministerstvo Spravodlivosti – Barr a Durham.
https://www.theepochtimes.com/barr-fails-to-salvage-dojs-reputation-with-statements-on-election-fraud_3601987.html

Po druhé, Trumpovo Ministerstvo “Spravodlivosti” umožnilo ten hoax že Trump urobil, čo jasne urobil Biden – podplatil prezidenta Ukrajiny cez „zahraničnú pomoc USA“. Trump, ktorý sa žiadneho takého úplatku nedopustil, bol vyšetrovaný a obvinený v Demokratickom Kongrese za niečo čo bolo jasné že neurobil. Ako kontrast, Vice President Biden, ktorý sa chvastal (dá sa to pozrieť na videu) pred Výborom pre Zahraničné Vzťahy (CFR – Council on Foreign Relations, to je to, čo aj nám diktuje zahraničnú politiku), že sa prezidentovi Ukrajiny vyhrážal, že zadrží miliardy US dolárov, ak nevyhodí prokurátora, ktorý vyšetroval tú korupčnú firmu, ktorá platila Bidenovmu synovi obrovské peniaze (a fortune) za Bidenovu ochranu, a toto nebolo vyšetrované DOJ ani FBI.

A Biden nebol vyšetrovaný ani za usvedčujúce informácie na laptope svojho syna, ktorý je v rukách DOJ a FBI. FBI toto ututlá (cover up), presne tak ako FBI ututlala servery Hillary a vraždu Setha Richa, ktorý „vypustil“ (leaked) informácie, ktorých únik bol pripísaný Wikileaks a Julianovi Assangeovi (viď môj starý blog).

Biden nebude vyšetrovaný – ak Bidenova nevhodne zvolená viceprezidentka to nebude požadovať ako “a person of color – farebná osoba” aby nahradila Bidena, s cieľom skompletizovať tú „American color revolution – Americkú farebnú revolúciu“, ktorá sa odohrala 3. a 4. Novembra 2020. To boli tie dni, kedy bola Americká demokracia oficiálne zavraždená starostlivo organizovaným volebným podvodom Demokratickej strany, o čom nebol ani muk od presstitútov.

Tieto Spojené Štáty nemôžu byť obnovené prostredníctvom volebnej urny. Výlučne revolúcia môže obnoviť Americkú demokraciu. Zakladajúci Otec (Founding Father) Thomas Jefferson, osoba nenávidená prebudenými liberálmi/ľavicou, sám povedal, že elity musia byť periodicky vymenené revolúciou (replaced by revolution), ak má byť zachovaná sloboda. Ináč sa ľudia stanú otrokmi agend Elity.

Krádež prezidencie Demokratmi presekla krajinu (has split the country), a spôsobila, že taká revolúcia je možná. Lt. General Flynn, predošlý Riaditeľ Obranného Spravodajstva (Defense Intelligence Agency), je vojenským veliteľom, ktorý bol obžalovaný nie pre porušenie zákona alebo predpisov, ale pretože nebol do funkcie Národného Poradcu pre Bezpečnosť menovaný Establishmentom, a teda sa predpokladá, že by neposlúchal podľa agendy Establishmentu. On si uvedomuje, že krádež Prezidentských Volieb je také vážne ohrozenie Spojených Štátov, že Trump by mal nasadiť stanné právo a nechať armádu USA vykonať nové voľby.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9010699/Newly-pardoned-Mike-Flynn-calls-Donald-Trump-suspend-Constitution-declare-martial-law.html 

S tým čo už teraz s určitosťou vieme o tom ako boli prezidentské voľby ukradnuté, bolo by možné vykonať tie prezidentské voľby výlučne s papierovým hlasovaním, s odovzdávaním hlasov osobne certifikovanými registrovanými voličmi a certifikovanými absentujúcimi voličmi. Z toho, k čomu som dospel z preskúmania volebného podvodu, Trump by vyhral nielen cez ten electoral college vote, ale podľa priamo počtu hlasov o 20 miliónov hlasov, alebo viac.

Keď vidíme, ako je jasne evidentné, ten totálny nezáujem nielen tých Amerických presstitútov, ale aj tých presstitútov celého Západného Sveta, a tie zjavne ukradnuté prezidentské voľby, vidíte smrť Západnej Civilizácie. Západné médiá povedali jasne, že demokracia už viac nie je vôbec dôležitá pre tých čo majú dozerať nad vládou – “watchdogs of government”. Agendy neakceptovateľné pre ľudí – to je to, čo vládne Západnému Svetu.

Washington, Británia, a EU, plné agresívnych rečí o oslobodení zvyšku sveta prostredníctvom sankcií, bombardovania, a vojenských invázií, samy nutne potrebujú oslobodiť. Kto to má urobiť?

Môže to byť vykonané ľuďmi, indoktrinovanými formou vymývania mozgov po mnoho desaťročí, a presvedčenými následkom toho že sú rasisti, imperialisti, nacionalisti a nehodní sami si vládnuť?

Alebo sa takíto ľudia už stali celkom bezmocnými následkom toho vymývania mozgov?

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

machaj

SNS vyzýva riaditeľa RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

28.03.2024 15:05

Národniari zároveň oznámili, že sa v tejto súvislosti obrátia na príslušný výbor Národnej rady SR.

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.