Založ si blog

Liberálni fašisti a iné. Sme štátom USA? Plus 5G

V tomto blogu opäť podporujem blog Slavěny Vorobelovej o Svätoplukovi. A keď už píšem, reagujem zároveň na iné prvky ktoré na našu scénu tlačia ľudia platení zo zdrojov USA a Británie (plus ich bohatí poskokovia), napríklad aj počin nášho ministra zahraničia.

Začnem tým vyhlásením nášho ministra zahraničia (nie ministerstva, ani vlády!) o uznaní podvraťáka plateného vládou USA a obklopeného žoldniermi USA za prezidenta Venezuely. Náš minister to urobil úplne sám! Toto vlastne potvrdzuje, že naša vláda je na 100% bábková vláda, takže minister zahraničia sa nemusel nikoho pýtať – zrejme ho plátcovia z USA ubezpečili, že „u Matoviča to vybavia!“ Nie je to náhodou na 100% ekvivalentné tomu, že o tom rozhodujú oni a nie „nejaký Matovič, alebo on s nejakou vládou SR“?

Takže po týchto „demokraciu obnovujúcich voľbách“ sme dokonca nezávislí snáď už aj od EÚ? Vyzerá to tak, doteraz nás totiž EÚ každú chvíľu za všeličo kritizovala a vyhrážala sa sankciami. Ale od volieb je ticho, a „demokratické postupy“ už nie sú centrom záujmu EÚ. Že by boli Američania vysvetlili EÚ – pozrite sa, vy trochári – trápne ste do Slovenska vŕtali a nič ste nedosiahli – my sme tam zaviedli náš systém obratom ruky, a relatívne lacno, tak to teraz nechajte na nás, ano?

Vzhľadom na to, že pán Matovič na tento počin pána Korčoka nereaguje, asi to tak bude. V opačnom prípade by musel predseda vlády okamžite reagovať –

po prvé zvrátením toho „súkromného-oficiálneho“ vyhlásenia ministra Zahraničia a –

po druhé vyvodením dôsledkov takéhoto počinu voči dotyčnému ministrovi.

No, keďže nekoná, tak tým potvrdzuje, že naša Slovenská Republika sa po posledných voľbách stala absolútnym poskokom USA.

A ešte mám jeden bod – nedávno nás v STV nejaký pán presviedčal, že žiarenie kategórie 5G je úplne neškodné a tí čo upozorňujú že škodlivé je, ničomu nerozumejú a čerpajú z podvratných zdrojov (vraj fake news). Aj nám vysvetlil, čo všetko nám 5G umožní až po úplne autonómne automobily. Obrovský záujem podnikateľských kruhov, ktorým to otvára nové sféry podnikania, cez revolučné zvýšenie možností kontroly obyvateľstva zo strany tajnej polície – toto sa vydáva za obrovské plusy, pričom vraj mínusy neexistujú.

Ale zopakujem, čo zistil v rámci Corona krízy Španielsky výskumník z oblasti mikrobiológie menom Bartomeu Payeras i Cifre z Barcelonskej Univerzity. A pripomenul by som, že výskumom – alebo testovaním – toho žiarenia sa doteraz nikto nezaoberal, výskum bol viacmenej tabu, pretože 5G využívajú aj armády (výskum ide aj smerom „krátkovlnné žiarenie ako zbraň“, ale ináč je „úplne neškodné“). Takže dotyčný pán vykonal obrovské množstvo porovnaní a z nich štatistických záverov v zmysle, že:

Demonštruje jasne najvyššiu pravdepodobnosť, že hypoxické poranenia spôsobené COVID-19 (hypoxic injuries – porušenia tkaniva spôsobené hypoxiou, t.j. nedostatkom kyslíka) a prijatia pacientov do nemocníc sú priamo úmerné s vystavením elektromagnetickému žiareniu 5G Sietí.

Niektoré z tých viac alarmujúcich objavov sú:

Deväť krajín s najvyšším počtom infekcií na svete všetky dostávajú 5G radiáciu zo satelitov.

Pri porovnaní štyroch blízkych krajín na rovnakej zemepisnej šírke: Portugalsko, Španielsko, Taliansko a Grécko. Dve krajiny s 5G (Španielsko a Taliansko) majú o 220% viac infekcií ako Portugalsko a Grécko.

Porovnanie medzi malým štátom San Marino (Taliansko) a Chorvátskom (rovno oproti cez Jadranské More) je ohromujúce. San Marino bolo prvým Európskym štátom ktorý nasadil 5G technológiu, a má najvyššiu relatívnu infikovanosť (rate of infection, t.j. percentuálne). San Marino ju má 2.59 krát vyššiu ako Taliansko a 27 krát vyššiu ako Chorvátsko — krajina ktorá nemá 5G.

Päť aktuálnych (hot – horúce) miest v Taliansku je spojených s nasadeniami 5G, rovnako ako je to v Španielsku. Dokonca aj „horúce miesta“ v Barcelone a v Madride súhlasia s pokrytím 5G. Ďalšie veľmi zaujímavé porovnanie je medzi Mexikom a USA. Pomer v 5G-USA sú 2.7 na 1000 obyvateľov, zatiaľčo v Mexiku (žiadne 5G) je to 0.04/1000.

Ďalšie šokujúce pozorovanie poskytuje Afrika — kontinent skoro bez infekcií, okrem Južnej Afriky (štát). No, Bartomeu tvrdí, že len Južná Afrika má 5G.

Pozorovania Bartomeu ohľadne 5G-Číny a okolitých krajín je ďalším signálom nebezpečia. Krajiny obkolesujúce Čínu mali približne 10X menej prípadov. Myanmar má 0.0007/1000 pomer infikovaných na obyvateľov.

Záver: Plátcovia víťazov naších posledných volieb majú 5G zo satelitov. Takže oni, a aj tí čo argumentujú za 5G a vyhlasujú, že to už majú v kanceláriách a nič im nie je, môžu byť už negatívne ovplyvnení 5G. Rozdiel medzi postihnutými Coronou v USA (5G zo satelitov) a v Mexiku (žiadne 5G) je obrovský a potvrdzuje že Bartolomeu má pravdu, a výrazné rozdiely sú potvrdené dokonca aj medzi mestskými štvrťami jedného mesta (v rámci Barcelony a Madridu) podľa 5G – bez 5G.

A v dnešných správach na Pravde sa píše: „Koronavírus ovláda Spojené Štáty. Čísla prekonávajú rekordy.“ Pritom USA majú 5G zo satelitov. Ale ten popísaný výskum bude aj tak odmietnutý, lebo musí byť.

Ja som už o tomto písal v inom blogu. Štúdia obsahuje aj grafy, tie si treba otvoriť v pôvodnom článku na Gumshoe News.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.