Založ si blog

Niečo sa deje, možno zlomové momenty dvoch káuz, mainstream čuší. Bojí sa? Nesmie?

Obsahuje to dve témy: MH-17 a (už zase? pýtate sa) 9/11. Ale ide naozaj o novinky voči ktorým sa mainstream zatiaľ vzduchotesne ohradil, takže info treba šíriť. Pôjde o to, ako sa to ďalej vyvinie. A ako dodatok, Európa vraj hlasovala za rozmiestnenie nových nukleárnych zbraní USA na svojom území – a ja som o tom nehlasoval (a keby, bolo by to proti), dokonca som ani nič nezachytil, a som z Európy. Ale o tom dnes nie, len poznámka na konci. Zdroj: hlavne Global Research.

MH-17: Ako som už uviedol v predošlých blogoch, ľudia z OBSE odfotografovali trosky lietadla MH-17 (aj predok lietadla, ale tá fotografia zmizla z internetu), ktoré vyzerajú ako prestrieľané guľometom (nazývaným aj kanón, je ráže 30mm), akým sú vyzbrojené stíhačky Ukrajinské SU-25, ktoré sa dve v tom čase vyskytovali v oblasti. Je zachovaná komunikácia lietadla MH-17 s Ukrajinským centrom riadenia letov (ATC), ktorou MH-17 bolo inštruované odbočiť z plánovanej trasy nad Donbas, a následne klesnúť o 2000 stôp, čím sa dostalo blízko k úrovni pohybu stíhačiek. A existuje rozhovor so svedkami, ktorí potvrdzujú, že sa dve pohybovali blízko neho keď „vybuchlo“ – čo je zrejme prejav prudkej zmeny tlaku po prestrelení trupu lietadla – napríklad tu. Verziu podporuje aj Nemecký letecký expert Peter Haisenko.

Prípad vyšetruje Joint Investigation Team – JIT – v ktorom Rusko nemá zástupcu, vedie ho Holandsko, keďže väčšina obetí bola z Holandska. Verziu zostrelenia stíhačkou JIT „nepripustila“ a odovzdala Rusom nejaký úlomok z rakety akú používajú systémy BUK, na ktorom bolo nejaké identifikačné číslo. Verili, že Rusi – rakety pre BUK sa vyrábajú v Rusku – nebudú vedieť jednoznačne dokázať, že nebola vystrelená zo zariadenia v rukách separatistov. Odovzdali im to v máji 2018.

V septembri 2018 však Rusi (Generál Paršin) oznámili, že podľa čísel raketa, vyrobená vo výskumnom a produkčnom stredisku Dolgoprudnyj pri Moskve, bola doručená 29. decembra 1986 vojenskej jednotke 20152 umiestnenej na Ukrajine, a nikdy sa nevrátila do Ruska. Podľa Paršina sa táto vojenská jednotka dnes volá 223. protilietadlový regiment Ukrajinských ozbrojených síl. Navyše Rusi upozornili, že žiaden systém BUK neprekročil Ukrajinskú hranicu z Ruska, ako tvrdila konštrukcia JIT, a zdôraznili, že do oblasti zostrelenia bolo lietadlo navigované Ukrajinským ATC, a nikto nemohol predpokladať že tam bude, okrem tých čo ho tam navigovali (podľa letového plánu malo byť pár sto km na juhozápad, smerom nad Azovské more). Momentálne je teda lopta na Ukrajinskej strane a je ticho. A čuší aj JIT a nejako akoby prestal razantne hájiť záujmy obetí.

Okrem toho počas manévrov Ukrajinskej armády Rubež-2016 Rusi odpočúvaním odchytili výrok plukovníka Grinčaka ohľadne lietania cez „počas manévrov obmedzené“ priestory – čosi ako „ak sa obmedzenia nebudú dodržiavať, do**beme ďalší Malajský Boeing“, vraj to dokonca publikovali nejaké Ukrajinské médiá. To samozrejme nepredstavuje žiaden dôkaz, ale je to pozoruhodný výrok.

A ešte jedna poznámka – prípad aj ukazuje načo je OBSE – „pre bezpečnosť a spoluprácu“. Ak odhalí niečo, čo by prispelo k bezpečnosti a spolupráci v Európe, čo USA nechce, tak sa to ignoruje, resp. tají. Otázka je teda načo OBSE je – rôznych inštitúcií na rozvracanie Európy a jej vzťahov s Ruskom – t.j. na zvyšovanie napätia, nie znižovanie – máme dosť iných, len nemajú názov v takom protiklade k skutočnosti. Tie linky uvedené vyššie sú dobré kvôli fotografiám, hoci tie najlepšie, dostrieľanej čelnej steny lietadla, zmizli. Teda momentálne celý prípad vyzerá tak ako ho interpretujem, že Ukrajinská armáda lietadlo zostrelila, aby vyhovela požiadavke USA, na základe ktorej boli vyhlásené sankcie proti Rusku. Tie pritom výrazne poškodili ekonomiku EÚ a tá, ako nejaký otrok USA, o veci aj teraz čuší (ale ešte viac ekonomiku Ukrajiny).

9/11: Tu musím najprv vysvetliť časť právneho systému USA. Ak chcú právnici dosiahnuť súdny proces proti „tým čo sú zodpovední za 9/11“, musia najprv dosiahnuť, aby tzv. Veľká Porota (23 ľudí) potvrdila – právnymi úkonmi – že tento konkrétny kriminálny čin sa stal, a treba ho posunúť na súd. To platí v USA súdnictve všeobecne. Takže preklad:

Hoci USA sú údajne demokracia ovládaná zákonmi, bolo potrebných 17 rokov tlaku verejnosti, aby bolo dosiahnuté prvé vyšetrovanie 9/11 Veľkou Porotou. Na základe práce odvedenej Architektmi a Inžiniermi za pravdu 9/11 (organizácia Architects & Engineers for 9/11 Truth) pod vedením pána menom Richard Gage, organizáciami „prvých reagujúcich“ (first responder) a pilotov, kníh Davida Ray Griffina a ďalších, a svedectiev očitých svedkov, Výbor Právnikov pre vyšetrenie 9/11 (Lawyers’ Committee for 9/11 Inquiry) predložil dostatok skutočných faktov US Prokurátorovi pre Južný Distrikt (Attorney for the Southern District) New Yorku, aby dosiahol jeho vyhovenie požiadavke federálneho zákona, ktorý vyžaduje zvolanie federálnej Veľkej Poroty, aby po prvý krát vyšetrovala útoky z 11. Septembra 2001. https://www.lawyerscommitteefor9-11inquiry.org 

Toto stavia US Ministerstvo Spravodlivosti (US Justice (sic) Department) do neobvyklej pozície. Budú obrovské tlaky na úrad US prokurátora, aby Veľká Porota odmietla dôkazy ako nepatriotickú konšpiračnú teóriu, alebo iným spôsobom manévrovala, aby boli diskreditované dôkazy prezentované Výborom Právnikov, alebo sa pokúsi zmodifikovať oficiálnu historku bez toho, aby bola celkom diskreditovaná.

Čo sa však 9/11 truthers (pravdiakom) a Výboru Právnikov už podarilo, je „zničenie“ označenia skeptikov 9/11 za “conspiracy theorists”, čiže konšpiračných teoretikov. Žiaden US Prokurátor by totiž nemohol založiť Veľkú Porotu na základe konšpiračnej teórie. Je jasné, že dôkazy sú pádne, a postavili US prokurátora do nezávideniahodnej pozície.

Ak Výbor Právnikov a 9/11 truthers budú dôverovať US Prokurátorovi, že sa bude držať výlučne faktov, z Veľkej Poroty nemusí byť veľa. Keby USA boli ovládané zákonmi, niečo také vážne ako 9/11 by nemohlo existovať 17 rokov bez vyšetrovania.

Na záver len upozorním na prevzatý zápis US Justice (sic) Department – za slovom Justice – Spravodlivosť to (sic) znamená sic erat scriptum, čiže tak bolo napísané, teda slovo „Spravodlivosť“ sa tým spochybňuje. Aj my máme podobné, a ešte nad sebou aj „ešte spravodlivejšiu“ vrstvu EÚ. A ešte k tomu hlasovaniu o jadrových zbraniach v Európe – k tomu som sa ešte nedostal, ale v jednom blogu som o tých zbraniach, uložených v piatich krajinách EÚ – oficiálne nejadrových, t.j. ilegálne – písal.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.