Založ si blog

Nebezpečná hra „Novičok“ pokračuje – Británia dnes a Nemecko 1933

Nadväzujem týmto na predchádzajúci blog, prekladom článku od autora menom Erich Zuesse: USA a ich spojenci úspešne skrývajú podklad na základe ktorého boli Ruskí diplomati vyhostení z ich krajín — vyhostení na základe doteraz nedokázaných obvinení, že Ruská vláda stojí za otrávením Sergeja a Júlie Skripaľovcov v Salisbury, Anglicko, 4. Marca. V stredu, 4. Apríla, Výkonný Výbor Organizácie za Zákaz Chemických Zbraní (OPCW) odmietol návrh Ruska aby OPCW preskúmalo zdroj jedu ktorý bol pri útoku použitý. 14 zo 41 krajín OPCW súhlasilo s preskúmaním; 9 sa zdržalo hlasovania; 17 bolo proti; 1 chýbal.

German Radio uvádza titulok “EU stands behind Russian culpability in Skripal poisoning: Európska Únia potvrdila, že Rusko je pravdepodobne zodpovedné za útok nervovým jedom Novichok. Toto prichádza napriek neschopnosti UK určiť zdroj chemikálie.”

Vec rozhodnutá hlasovaním je, že vyhostenia Ruských zástupcov v krajinách ktoré sú partnermi USA musia platiť iba na základe obvinení Ruska vládou UK z viny, bez akýchkoľvek dôkazov čo by ju podporili. V podstate, čo bolo predmetom v tomto hlasovaní bolo, či verejnosť, v každej z týchto krajín, má veriť vine Ruska bez predloženia akéhokoľvek dôkazu, že Rusko je vinné. Toto rozhodnutie Výkonného Výboru OPCW znamená „áno“ na tú otázku.

Toto znamená, že akékoľvek vojny ktoré by začali, alebo sa zintenzívnili, na základe týchto obvinení, sa majú považovať na ‘oprávnené’ obyvateľmi prinajmenšom partnerských krajín USA, pretože vlády týchto národov tak hovoria, a pretože majú pozíciu aby blokovali preskúmanie zo strany OPCW akýchkoľvek dôkazov ktoré k tej veci existujú.

Podobne, 20. Marca 2003, USA a niekoľko partnerov obsadili a zničili Irak na základe tajných ‘dôkazov’, ktoré verejnosti, v týchto ‘demokraciách’, nebolo umožnené vidieť, ale o ktorých ‘dôkazoch’ dnes vieme, že boli sfalšované.

Existujú mnohé príklady kedy vojny začali na základe útokov vykonaných Nacistami, alebo USA, alebo inými fašistickými vládami, a vopred nastavené tak, aby boli nesprávne pripísané vláde krajiny, na ktorú sa malo zaútočiť a obsadiť ju: bežne používaná fráza v týchto prípadoch je udalosť typu “false-flag” (pod falošnou vlajkou). Toto sa robí aby bolo ‘ospravedlnenie’ invázie. Samozrejme, vyhostenie diplomatov nie je invázia, ale bežne sa robí ako príprava k invázii. Obvykle jej predchádzajú ekonomické sankcie; potom prídu vyhostenia; potom, možno mesiace alebo dokonca roky neskôr, ozbrojená invázia.

Každý občan týchto krajín preto bude musieť sa rozhodnúť vo veci, či jeho vláda je skutočnou demokraciou, ktorá vstupuje do vojny ako demokracia, alebo v skutočnosti je diktátorská, ktorá obsadzuje cudzie krajiny na základe zjavných klamstiev — podvedenie vlastnej verejnosti útočiacej krajiny, v podstate vo vojne proti vlastnej verejnosti, nielen proti obsadzovanej krajine. Stalo sa tu už mnohokrát; mohlo by sa to stať znova. Ale tentoraz by cieľom bolo Rusko, nie Irak alebo iná taká slabá krajina. Dôsledky toho by mohli byť ohromujúce.

Ak chcete čítať najnovšie a dokonale čestné informácie o vývoji týchto udalostí, informácie také spoľahlivé ako je možné, a ktoré neobsahujú žiadne špekulácie, odporúčam tento článok.

Môj dodatok: Zdá sa, že od nás nebol nikto vyhostený. Ale nie som si istý, že by sme sa dokázali, čím myslím vládu alebo zástupcov vo vzťahu na USA, prípadne aj na EÚ, v kritickom prípade naznačenom v predposlednom odseku, postaviť na správnu stranu. Nie je to dobrý pocit. Na podopretie tohto pocitu uvediem nasledujúcu pasáž:

Británia obvinila a odsúdila Rusko za niečo čo Rusko vlastne nemohlo urobiť a teda zrejme neurobilo. Neposkytla vôbec žiadne dôkazy, napriek tomu „medzinárodná komunita“ pod organizáciou USA, realizovala „odvetné kroky“ ktoré sú úplne neopodstatnené.

V roku 1933 v Nemecku, mesiac po tom ako sa Hitler stal kancelárom, bol podpálený Reichstag. Z podpaľačstva a pokusu o zvrhnutia vlády boli obvinení Marinus van der Lubbe, Ernst Torgler, Georgi Dimitrov, Vasil Tanev a Blagoi Popov. Na súde bol prítomný aj premiér Göring.

Ak by sa toto stalo dnes v Británii, vec by sa vôbec nedostala na súd. Skupina expertov by vyhodnotila podklady, spracovala obvinenie a vyniesla rozsudok, asi takýto (viď predošlý blog):

Toto treba vnímať ako potvrdenie ako vážne svet berie pokračujúcu globálnu kampaň komunistov na podrývanie medzinárodného mieru a stability, ohrozovania suverenity a bezpečnosti krajín po celom svete, a rozvracanie a diskreditovanie Nemeckých inštitúcií….vinní.

V priebehu súdu toto povedal Göring Dimitrovovi:

Göring: Ja vám poviem čo Nemeckí ľudia už vedia. Vedia že vy sa chováte hanebným spôsobom! Vedia, že ste Komunistický podvodník, ktorý prišiel do Nemecka aby podpálil Reichstag! V mojich očiach ste nič, len lump, ktorý patrí na šibenicu!“

Vzhľadom na toto, pozíciu Göringa a typ štátu kde sa to odohrávalo by človek očakával že Dimitrov na tej šibenici skončí. Ale –

Vo svojom verdikte, Sudca Bürger si dal záležať aby podčiarkol, že verí že skutočne išlo o Komunistickú konšpiráciu s cieľom spáliť Reichstag, ale deklaroval, s výnimkou Van der Lubbeho, že neboli postačujúce dôkazy pre spojenie obžalovaných s ohňom a údajnou konšpiráciou. Ostatní boli oslobodení a vyhostení do Sovietskeho Zväzu.

Neuveriteľné, čo?

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.