Založ si blog

Charakternosť na Západe zmizla. Západná Demokracia je “kačica”

Môj úvod: dnes som niekde v rámci našich médií zachytil, že krajiny EÚ vykazujú Ruských diplomatov, ale že Rakúsko nie. Formulácia teda naznačovala, že ostatné krajiny áno. Ale v skutočnosti len 14 krajín k danému okamihu vyhostilo nejakých Rusov. Dnes sa píše, že náš podlízavo pravoverný minister zahraničia už stiahol nášho vyslanca v Rusku (chce kariéru v OSN, pozri odsek o Condi Rice a korupcii). Neuvádza sa, či to bolo na podnet predsedu vlády. Zároveň som na webe – čiste náhodou – našiel dobrý článok na túto tému v skutočne širokom kontexte, takže Paul Craig Roberts: preklad názvu viď nadpis. Samozrejme viď aj iné blogy, napr. dnes od sk68.

Medzi Západnými politickými vodcami nie je ani zamak charakteru, alebo morálky. Západné tlačové a TV médiá sú nečestné a skorumpované nenapraviteľne. A predsa Ruská vláda vytrváva vo fantazírovaní o “spolupráci so Západnými partnermi Ruska”. Jediný spôsob ako by Rusko mohlo pracovať s podvodníkmi je tiež sa stať podvodníkom. Je toto to čo Ruská vláda chce?

Finian Cunningham si všíma absurdnosť v politickom a mediálnom rozruchu okolo Trumpovho (oneskoreného) telefonátu Putinovi, aby mu zagratuloval k jeho znovuzvoleniu so 77 percentami hlasov, prejav verejného ohodnotenia, ktoré žiaden Západný politický vodca nemôže dosiahnuť. Šibnutý US senátor z Arizony nazval osobu s najväčším väčšinovým počtom hlasov naších čias “diktátorom”. Pritom skutočný krvou zmočený diktátor zo Saudskej Arábie je oslavovaný v Bielom Dome a šmajchluje sa mu prezident Spojených Štátov (Zdroj) .

Urážky tohto nepríčetného typu hádzané na vodcu vojensky najsilnejšieho národa – a Rusko je národom, na rozdiel od kríženca-podvraťáka Západných krajín – zvyšuje pravdepodobnosť jadrového Armageddonu až za riziko z čias studenej vojny 20-teho storočia. Nepríčetní blázni vypúšťajúci tieto nepodložené obvinenia predvádzajú úplnú ľahostajnosť voči životu na Zemi. A pritom sami seba považujú za „soľ zeme“ a za “výnimočných, nepostrádateľných” ľudí.

Predstavte si údajné otrávenie Skripaľa Ruskom. Čo toto môže byť iné ako pripravený pokus démonizovať prezidenta Ruska? Ako môže byť Západ taký pobúrený smrťou niekdajšieho dvojitého agenta, to jest podvodníckej osoby, a úplne ľahostajný voči miliónom ľudí zničených Západom iba v 21. storočí? Kde je rozhorčenie medzi Západnými národmi a ľuďmi ohľadne masových zabití, za ktoré je Západ, konajúci prostredníctvom svojho Saudského agenta, zodpovedný v Jemene? Kde je Západné rozhorčenie medzi Západnými ľuďmi pre straty životov v Sýrii? Smrť ľudí v Líbyi, v Somálsku, Pakistane, na Ukrajine, v Afganistane? Kde je pobúrenie na Západe ohľadne neprestajného Západného zasahovania do vnútorných vecí iných krajín? Koľko krát už Washington zvrhol demokraticky zvolenú vládu v Hondurase a znovu inštaloval Washingtonskú bábku?

Na Západe korupcia siaha až za politikov, presstitútky a bezstarostnú verejnosť, až k expertom. Keď smiešne hlúpa Condi Rice, národná bezpečnostná poradkyňa prezidenta George W. Busha, rozprávala o neexistujúcich zbraniach hromadného ničenia Saddama Husseina – ako vyšlú jadrový mrak nad nejaké Americké mesto – experti ju „nevysmiali z haly“. Pravdepodobnosť takej udalosti bola totiž presne nula a každý expert to vedel, ale skorumpovaní experti držali huby. Ak by boli povedali pravdu, vedeli, že by sa už nedostali do TV, nedostali by vládny grant, boli by vyradení zo súťaže o vládne posty. Takže akceptovali absurdnú lož ktorá bola vymyslená na zdôvodnenie Americkej invázie ktorá zničila krajinu.

Toto je Západ. Nič okrem lží a ľahostajnosti voči smrti iných. Rozhorčenie je len organizované a namierené proti konkrétnemu cieľu: Taliban, Saddam Hussein, Kaddáfi, Irán, Assad, Rusko a Putin, a proti reformným vodcom v Latinskej Amerike. Západné rozhorčenie je vždy namierené proti tým, ktorí konajú nezávisle od Washingtonu, alebo už nie sú pre ciele Washingtonu užitoční.

Kvalita ľudí v Západných vládach skolabovala až úplne na dno suda. Briti v skutočnosti majú osobu, Borisa Johnsona, ministra zahraničia, ktorý je až taký podlý, že predošlý Britský veľvyslanec nemá žiadne výčitky svedomia keď ho nazve kategorickým luhárom (Zdroj). Britské laboratórium v Porton Down, v rozpore s vyhlásením Johnsona, neidentifikovalo otravnú látku spájanú s útokom na Skripaľa ako Ruský jed novichok. Všimnite si tiež, že ak Britské laboratórium vie identifikovať otravnú látku novichok, tak tiež disponuje schopnosťou vyrobiť ju, čo je schopnosť ktorú majú mnohé krajiny, keďže vzorce boli publikované pred rokmi v knihe.

To, že otrava Skripaľa novichokom je vopred pripravená je jasné. V okamihu keď sa udalosť stala historka bola hotová. Bez akéhokoľvek dôkazu v ruke Britská vláda a médiá-presstitútky škriekali “Rusi to urobili”. Borisovi Johnsonovi to bolo málo, tak zaškriekal “Putin to urobil”. Aby sa inštitucionalizovali strach a nenávisť voči Rusku do Britského vedomia, Britskí školáci sa učia, že Putin je ako Hitler. (Zdroj)

Pripravené akcie tejto úrovne nehanebnosti demonštrujú, že Západné vlády nemajú žiaden rešpekt voči inteligencii svojich ľudí. Skutočnosť, že Západným vládam prejdú takéto fantastické lži naznačuje, že tieto vlády sú imúnne v zodpovednosti voči obyvateľstvu. Dokonca aj keby branie vlády na zodpovednosť bolo možné, nie je nič čo by naznačovalo, že by Západní občania boli schopní skutočne brať svoje vlády na zodpovednosť. Ako Washington tlačí svet k nukleárnej vojne, kde sú protesty? Jediný protest je školáci s vymytými mozgami protestujúci proti National Rifle Association (Národné Združenie Pušiek) a proti Second Amendment (Druhý Dodatok ústavy – právo vlastniť a nosiť zbraň).

Západná demokracia je kačica (v origináli hoax). Pozrime na Katalánsko. Ľudia si zvolili nezávislosť a boli za to odsúdení politikmi Európy. Španielska vláda obsadila Katalánsko prehlasujúc, že ľudové referendum, v ktorom ľudia vyjadrili svoj názor na svoju vlastnú budúcnosť, bolo ilegálne. Katalánski vodcovia sú so väzení a čakajú na proces, okrem Carlesa Puigdemonta ktorý ušiel do Belgicka. Teraz ho Nemecko chytilo pri návrate do Belgicka z Fínska, kde prednášal na Helsinskej Univerzite, a držia ho vo väzení pre Španielsku vládu, ktorá sa javí bližšie k Franciscovi Francovi ako k demokracii. (Zdroj) Európska Únia sama je konšpirácia proti demokracii.

Úspech Západnej propagandy pri vytváraní neexistujúcich cností a počestností Západu je najväčší úspech public relations v histórii.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo mláďa medveďa hnedého

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.