Založ si blog

Revolúcia: rada pre výbor stratégov Katka-Misovič

Ak chce človek – napríklad poverení súdruhovia Katka a Misovič – zosnovať revolúciu, musí si naštudovať ako prebehli tie, ktoré sa podarili, aj keď prípadne pri hodnotení s odstupom času s výsledkom nie považovaným za priamo modelový. Pozrime sa prípadne na dve historické revolúcie – napríklad VOSR a Maidan. Potrebujeme však hlavne informácie strategickej úrovne.

Tá staršia – VOSR – je dosť popísaná v učebniciach, ale mne sa podarilo získať „inside information“, že tak to vyzeralo navonok, ale v skutočnosti to bolo trochu ináč, a pri strategickom plánovaní treba zohľadniť práve to. V tom čase už bola zima, vtedy sa dosť pije, a okrem toho sa všade potulovalo plno námorníkov, vojakov a mužíkov, ktorí mali pušky, čo spôsobilo, že situácia sa javila ako dosť výbušná. Veľa z nich sa vyskytovalo na námestí pred Zimným Palácom. Mali tam aj ohníky, celkom pohoda, ak by si zaspievali rascvetali jabloni i gruši, priamo Pohoda. V Paláci sa nachádzal predseda Dočasnej Vlády pán Kerenskij. Súdruh najvyšší stranícky šéf boľševikov sa po „strategickej porade“ vedenia neistým krokom zatúlal až na Auróru, kde padol na kanón a ten vystrelil. Skupina ľudí pred Zimným Palácom sa zľakla a chcela sa schovať do Zimného Paláca. Keď to videl pán Kerenskij z okna, keďže boli väčšinou ozbrojení zle si to vysvetlil, a ušiel zadným vchodom. Keď ráno všetci vytriezveli, bolo hotovo.

Tento návod je ale pomerne starý a v Bratislave nemáme Zimný Palác a Auróru. Máme lodné kasárne, dnes galériu, čo by zodpovedalo aj súčasnému využitiu Zimného Paláca, a má aj nádvorie, kde by mohli byť tí mužíci. Ale je v prestavbe, čiže náš „Kerenskij“ sa tam nebude večer nachádzať, lebo stavebný dozor ho vyhodí. Mužíkov, aj keď bez zbraní, ochotných robiť hluk pre súdruhov Katku a Misoviča, sa sem tam nejaký počet zhromažďuje, ale tento dav nemá potrebný charakter, len vsugerovaný. Bolo by teda asi vhodnejšie naštudovať revolúciu naštartovanú tzv. streľbou na Maidane.

Rekonštrukciu celej akcie na základe interview s dvoma najatými snajpermi pre Taliansku TV Canale 5 som popísal v tomto blogu, ale ten je dlhý, tak si urobíme zostručnený sumár. Vlastne stačí popísať organizáciu na strategickej úrovni a odvodiť si kde sa informovať ako to spoľahlivo urobiť.

Podľa snajperov za organizovaním akcie boli dvaja Gruzínci – Bacho Achalaia a Mamuka Mamulašvili, pričom výkonným veliteľom bol americký operačný dôstojník Brian Christopher Boyenger. Pán Boyenger ale medzitým zmizol a zmazal svoju Facebook stopu, pardon stránku. Súdruhom Katkovi a Misovičovi by možno stačil kontakt na organizátorov, veliteľ sa potom nájde ľahšie. Mená organizátorov potvrdzujú slová snajperov, že sú obidvaja naozaj Gruzínci. No a tam máme známosti, teda môžeme poradiť: V Gruzii predsa funguje Georgia Liberty Institute! A ten financuje veľký priateľ obidvoch súdruhov pán Soros! Dokonca vieme, že financoval pána Bacha Achalaiu, ten je možno aj absolventom Inštitútu! Takže presne tam, pána Sorosa sa treba pýtať ako to zorganizovať, prípadne komu tú organizáciu zveriť! Podľa moderátora hlavných správ RTVS dňa 6.3. predsa George Soros takýmito otvorenými spoločnosťami „podporuje filantropické projekty po celom svete“ a Maidan bol vlastne typický príklad filantropickej akcie!

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Russia Ukraine

Zničme Rusom Krymský most, ozýva sa opäť z Kyjeva. Príde úder naraz zo vzduchu aj z mora?

24.04.2024 10:00

Aké zbrane by Ukrajinci potrebovali, aby udreli na most ponad Kerčský prieliv? Možno nielen rakety, ale aj bezpilotné lietadlá a námorné drony.

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.