Založ si blog

Russiagate→Intelgate→super-Watergate, časť 2 → ?

Voľne nadväzujem na informáciu o super-Watergate v predošlom blogu. Našiel som článok, kde sú zhrnuté základné informácie bez toho, aby sme museli poznať zákonné postupy ktoré pritom boli porušované, sú tu čiastočne popísané. Preklad článku v Global Research autora Dr. Paul Craig Roberts:

Teraz zástupca generálneho prokurátora Rosenstein (Deputy Attorney General) potvrdzuje čo som vám ja povedal v mojom predošlom príspevku. Mueller nenašiel žiaden dôkaz, že Rusko malo akýkoľvek vplyv na výsledok volieb v roku 2016. Tak o čom bola vlastne potom celá Russiagate?

Bolo to presne práve to, čo som vám povedal že to bolo hneď na začiatku. Bola to konšpirácia zorganizovaná vojenským/bezpečnostným komplexom, CIA, FBI, Hillary Clintonovou a Democratic National Committee (DNC – vedenie Demokratickej strany USA) proti Donaldovi Trumpovi.

Trumpovo zameranie počas prezidentskej kampane na normalizáciu vzťahov s Ruskom, z ktorého režim neocona Obamu urobil “najnebezpečnejšieho nepriateľa Ameriky”, predstavovalo ohrozenie moci a účtov vojensko/bezpečnostného komplexu. Bez démonizovaného nepriateľa – aké by bolo opodstatnenie ročného rozpočtu vo výške 1,000 miliárd a nasadenie zákonov v 21. storočí, ktoré úplne ničia ochrany poskytované Ústavou USA?

Z hľadiska Clintonovcov/DNC Trumpovo víťazstvo by zastavilo obrovské bohatstvo, ktoré by pritekalo do vrecák Clintonovcov/DNC ako “pay to play” (doslova „plať ak chceš hrať“). Clinton Foundation – nadácia – a sami Clintonovci už boli obidvaja nasmerovaní stať sa bilionármi, pričom DNC by vyberala registračné poplatky. Bol to modelový prípad vlády jednej strany. A zrazu príde Donald Trump.

Pochybujem, že Trump vedel do čoho lezie. Doteraz nebol schopný fungovať ako prezident. Ale teraz, keď FISA súd (Foreign Intelligence Survilliance Act, t.j. zákon) má zaregistrované priznania Rosensteina a Comeyho, že súdne povolenia na špehovanie, ktoré boli požadované FBI aby mohla špehovať Trumpa, sú založené na klamaní súdu, konšpirátori proti Trumpovi čelia obvineniu, odsúdeniu, a väzeniu, ak Trump má dosť odvahy, čo by nemusel mať (v origináli if he has balls).

Čo sa už snáď určite stalo je, že predošlý riaditeľ CIA John Brennan teraz ostal vystavený riziku pre totálne zlyhanie Muellera nájsť nejakú Trump/Putin konšpiráciu proti Americkej demokracii. Rosensteinovo vyhlásenie, že

“v [Muellerovom] svedectve nie je žiadne obvinenie, že akýkoľvek Američan bol vedomým participantom v tejto ilegálnej aktivite [ilegálna aktivita je len nepodložený predpoklad]. Nie je žiadne obvinenie v svedectve, že chovanie sa [Rusov] ovplyvnilo výsledok volieb”.

Brennan ako riaditeľ CIA pred Kongresom klamal pod prísahou presný opak.

Rosenstein a Comey sú v pasci na základe svojich priznaní FISA súdu, že FBI obdržala súdne povolenia na špehovanie od súdu na základe podvedenia súdu. Viď toto.

Čo sa ale musíme opýtať sami seba je, ako je možné vo Veľkej Americkej Demokracii, že ľudia, ktorí absolútne nemajú žiadnu zásadovosť, čestnosť a rešpekt voči pravde, môžu byť potvrdení Senátom USA ako riaditelia CIA, FBI, a National Intelligence?

Ako je možné, že títo totálne skorumpovaní ľudia môžu predstupovať pred Kongres a Senát neprestajne a klamať pod prísahou, a nikdy nie sú braní na zodpovednosť?

Ako je možné, že Americká Demokracia je tak úplne slabá, že sa s tým nedá vôbec nič robiť?

Čo je to za Amerika, keď sa tu vládne priamymi priehľadnými klamstvami?

V akom zmysle existujú The People?

Moja poznámka k poslednej rečníckej otázke: Autor sa odvoláva na Ústavu USA, ktorá začína slovami „We, The People“, teda „My, Ľudia“, čo ukazuje, že ústava bola pôvodne myslená ako „verejná vec“, čiže „res publica“, v tom čase bola revolučne demokratická. Dnes sú ale výrazné pokusy o zmeny, alebo inú interpretáciu, a tí čo sú za striktné držanie sa ústavy sú označovaní za „konštitucionalistov“ s podtónom zaostalých.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.