Založ si blog

Vraj jedine NATO nás môže spoľahlivo ochrániť. Alebo nechať vykynožit?

Naša propaganda (NP), oficiálne bojujúca proti klamstvá šíriacej Ruskej propagande(RP), sa v poslednom čase prekonáva. Keď tie výplody človek počúva, samozrejme neverí vlastným ušiam – aby sme neverili násobne dokázaným faktom, predkladajú sa nám dávno a viacnásobne vyvrátené klamstvá. Používaná metóda bola kedysi značne frekventovaná a neúspešná, a ku koncu komunistického režimu sme sa dohodli, že ju nebudeme v budúcnosti používať. Odporúčam čítať aj blog Juraja Janošovského.

Ale ešte sa pristavím pri „osobnosti roka“ pánovi Kiskovi, významnému propagátorovi NATO, ktorý cenu zrejme dostal za viacero rôznych podvodov, včítane významnej krádeže pozemkov – pravdepodobne machináciami na katastri. Bude príkladom pre mládež, ktorá ak sa vydá v jeho šľapajach nebude mať čas sledovať RP a všímať si prípadne aj dôležité veci, len hlúposti prezentované našimi médiami (napríklad takúto osobnosť roka) a svoj osobný prospech za akúkoľvek cenu. Zvolenie – nielen výsledok ale aj proces a porota – mi okamžite pripomenulo článok Chrisa Hedgesa „Koniec impéria zvaného USA“, ktorý som preložil tu. Nemusíte hľadať, citát z článku v tomto kontexte znie „Na tento úpadok dozerá na najvyšších úrovniach federálnej vlády a vlád jednotlivých štátov USA pestrá zbierka imbecilov, pseudoumelcov, zlodejov, oportunistov, a vojnychtivých generálov“ – prispôsobenie na naše pomery ani nie je potrebné.

NATO, a v rámci neho najmä USA, je vraj zábezpekou mieru a náš ochranca (hovorí NP). Chráni nás pred nebezpečenstvami, ktoré starostlivo vytvára, aby sa predávali zbrane. My ale nemáme dosť peňazí, potrebuje zbrane predávať komu sa len dá, takže rovnako postupuje po celom svete. Od zvolenia nového prezidenta sa im podarilo znížiť obchodný deficit (predali Japonsku, Južnej Kórei, Tchaj-wanu a iným), aj vďaka dlhodobému provokovaniu Severnej Kórey, ktorá vyhladovala národ, ale zbrane vyrobila a dnes si USA už nedovolia na nich zaútočiť. A možno by USA predali zbrane aj im, snáď stačí na ministerstve obrany KĹDR rozdať adekvátne úplatky (možno by bolo predtým potrebné presunúť tam nejakých skúsených z nášho MNO). Ale tu by si asi Kórejci z KĹDR dali pozor na kvalitu. Južná Kórea nakúpila od USA napríklad systém THAAD o ktorom dnes hodne článkov píše, že prinajmenšom ešte nie je vôbec overený, resp. že asi by tú Severokórejskú raketu nezostrelil. Tú by aj tak na takú vzdialenosť KĹDR nepoužili, ostáva ale otázka načo im to teda predali – okrem zníženia obchodného deficitu.

Naši propagandisti asi netušia že my vieme čítať, alebo dokonca rozmýšľať – tfuj – (napríklad práve pán Kiska súdiac podľa Kiskovej Teorémy), a teda si vieme nájsť a prečítať plán ovládnutia sveta – PNAC– ktorý vytvorili „naši ochrancovia“ v rokoch pred samoútokom na WTC, ktorým odštartovali jeho realizáciu (a v ktorom píšu, že Európu „už získali“). Ďalej si myslia, že my nevidíme aký arzenál budujú USA v rámci svojej armády. Tú vybavujú najmä zbrojnými systémami na rozpínanie sa po svete, teda orientovanými na dobyvačné vojny a zastrašovanie, napríklad lietadlové lode. V sebaobdivovaní a podceňovaní potenciálnych oponentov zanedbali moderné obranné zbrane, napríklad protivzdušnú obranu. Sú schopní vyprovokovať v Európe vznik vojny, a zjavne by dali tejto variante prednosť pred priamym konfliktom s Ruskom, ale nie sú schopní ochrániť nás následne pred zbraňami ktoré by mohli v rámci odvety použiť Rusi – proti nám. Toto naša propagande nazýva slovami „ochrana – jediná a spoľahlivá“. Veď z toho sa skoro dá usúdiť, že vládcovia EÚ nás chcú (dať) vykynožiť (alebo aspoň udržiavať v trvalom strachu). Možno prípadne potom nahradiť migrantmi, ktorí budú poslušní, bez vlastných názorov, teda ak by ešte nejakí niekde ostali. A títo propagandisti sú platení z naších daní, okrem tých čo sú platení z rozpočtu USA, napr. GLOBSEC a asi aj ďalšie podvratné skupiny, viď citát hore, ktoré zrádzajú záujmy svojich spoluobčanov za misu šošovice (aj keď zrejme veľkú).

Na druhej strane Američania okrem iného zrejme nesledujú komentáre niektorých Ruských vysokých veliteľov. Aj tam majú svojich „jastrabov“ (šibnutých rovnako ako tí americkí, majú to takisto v náplni práce), ktorí hlásajú, že sú jedinou krajinou, ktorá dokáže obrátiť USA na popol. Okrem toho vraj takto budú postupovať aj v prípade Američanmi vyprovokovania „proxy“ vojny v Európe. To by však bola slabá útecha že nielen my budeme zlikvidovaní. Potrebujeme vrátiť Európu do stavu bezprostredne po zrušení Varšavskej Zmluvy – t.j. vystúpenie všetkých jej bývalých členov z NATO – pravdepodobne jediný možný postup ktorý by niekam viedol. Obávam sa ale že v EÚ, a aj u nás, je už priveľa ľudí čo žije priamo alebo nepriamo z tých vojnových a pro-vojnových amerických peňazí a okrem iného ovládajú všetky dôležité médiá.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.