Založ si blog

Sankcie za chemické útoky proti Sýrčanom – EÚ za hranicou zdravého rozumu

Predvčerom som zachytil správu, že EÚ obvinila určitých občanov Sýrie z chemických útokov a uvalila na nich sankcie. Vzhľadom na súčasnú situáciu, ale aj trvalý jednooký pohľad EÚ okom USA je to čin, ktorý oprávňuje pochybovať o zdravom rozume naších „vodcov“.

Zároveň ale možno podobne hodnotiť všetkých hráčov „druhej úrovne“ – t.j. členov EP a vládnych predstaviteľov jednotlivých štátov. Je totiž úplne jasné, že jediné materiály z ktorých čerpajú sú materiály oficiálne predkladané zástupcami USA. Lenže my dnes vieme, že všetky súčasné vojny, plus „samoútok“ na WTC naštartovali USA v súlade s dokumentom „Rebuiding America‚s Defences” z roku 2000, ktorý popisuje celý scenár vojen presne ako sa potom odohrali, resp. odohrávajú, link: http://www.informationclearinghouse.info/pdf/RebuildingAmericasDefenses.pdf .

Ale vieme aj ďalšie skutočnosti. Po chemickom útoku v Apríli 2013, keď bol Západom obvinený z chemického útoku Assad, zástupkyňa OSN Carla Del Ponte v máji vyhlásila, že

Naši vyšetrovatelia rozprávali s obeťami, doktormi a poľnými nemocnicami. Podľa ich správy z minulého týždňa, ktorý som čítala, sú silné konkrétne podozrenia, ale nie ešte jednoznačné dôkazy o použití plynu sarin podľa spôsobu ošetrenia obetí. Bola som trochu šokovaná prvými indikáciami čo sme dostali … boli o použití nervového plynu opozíciou“ link: https://mic.com/articles/61295/media-tells-us-that-syria-used-chemical-weapons-but-look-what-the-un-says#.wenHfW3Vn , aj inde. Toto vyjadrenie sa v naších médiách príliš často neobjavuje. Navyše ten posledný „útok“ z mája tohto roku by bol zvlášť nezmyselný, keďže Sýrska armáda mala v tom čase prevahu. Ale vieme ohľadne toho aj ďalšie fakty.

Napríklad článok reportéra menom Seymour Hersh „Hillary Clinton odobrila dodanie plynu Sarin z Líbye Sýrskym Rebelom“ link: http://www.globalresearch.ca/hillary-clinton-approved-delivering-libyas-sarin-gas-to-syrian-rebels-seymour-hersh/5522647 , alebo napríklad tento článok http://www.globalresearch.ca/pentagon-trained-syrias-al-qaeda-rebels-in-the-use-of-chemical-weapons/5583784 , je obraz článku v Daily Mail (Britské noviny, nie Ruské) z roku 2013, kde sa píše, ako sa plánuje chemický útok podporovaný USA, ktorý sa zvalí na Assada.

Po takýchto „udalostiach“, resp. „štátnických rozhodnutiach“ sa hovorí, že človeku zostane rozum stáť. Len to vyzerá teraz tak, že všetkým ľuďom ktorí sa v rámci EU štruktúr dostanú nad určitú hranicu sa zastavuje dlhodobo, možno im na vstupe inštalujú vypínače. Možno je nefungujúci mozog podmienka pre vstup do „užšieho kruhu“. Celkove to trochu pripomína ako keď malá sestra napodobňuje staršieho hodne šibnutého brata. Len je to smutné, lebo tá sestra je vlastne väčšia a múdrejšia, len akoby to nesmela prejaviť.

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.