Založ si blog

Začína EU otvorene klamať? Čo naši poslanci v EP?

Poľsko sa bráni proti migrantom v podstate presne tými argumentmi ktoré používame my blogeri. Vyhlásili, že nemajú nič spoločné s vojnami ktoré prebiehajú v oblastiach odkiaľ pochádzajú migranti, takže nie je dôvod, aby sa podieľali na riešení migračnej krízy.

Európska Únia – neviem ktorá zložka konkrétne – sa pokúsila odpovedať zmenenou mapkou, ktorú nám naše médiá ukázali tuším vo štvrtok. Na mapke boli ako zdroje migrantov označené výlučne krajiny Afriky. Tento pokus však niečím smrdí. Nemám k dispozícii štatistiky ohľadne percentuálneho zastúpenia krajín resp. kontinentov, ale ukázať mapku kde sú len Africké krajiny ako argument v debate „odkiaľ pochádzajú migranti“ je otvorený pokus klamať verejnosť.

Po prvé, značný počet migrantov pochádza z Líbye, ktorá bola taktiež rozvrátená najmä USA, za spolupráce s Veľkou Britániou a tentoraz tuším aj Francúzskom a Talianskom (na mapke bola). O migrantoch pochádzajúcich z väčšiny ostatných zobrazených krajín však už vieme, že sú väčšinou ekonomickí migranti, ktorí za presun do Európy platia sumy, za ktoré by mohli v materskej krajine žiť roky. Odkiaľ majú peniaze, resp. priamo – kto ich platí aby migrovali?

Okrem toho vieme, že v tejto časti Afriky pôsobia „mimovládne“ organizácie typu Open Society, ktoré sú financované zo štátneho rozpočtu USA a Veľkej Británie, a pánom Sorosom. Pôsobia tu intenzívne aj tajné služby USA a Británie. Niekto tu financuje a vyzbrojuje aj rôzne polovojenské teroristické skupiny, kto to asi tak môže byť? Zdá sa, že túto otázku si naši Vládcovia nedávajú, možno preto že vedia odpoveď, na mapke to ale neuviedli.

Naši novodobí súdruhovia teda opäť „kujú nejaké pikle“, o ktorých sa s nami – občanmi EÚ – odmietajú otvorene baviť, len sa pokúšajú tieto svoje pokusy vysvetliť jazykom, ktorý dobre poznáme z čias komunizmu a ktorý sa dnes volá čosi ako „newspeak“. V praxi to znamená, že svoj zámer popisujú v skutočnosti nepravdivo, prípadne tam nie je vôbec, ale je tam nejaká lož, formulovaná humanitným smerom. Ale predsa celé vojny v Iraku, v Sýrii a podobne, sa tiež oficiálne vysvetľujú ako „humanitárne“. Tie viac ako 2 milióny ľudí, ktorých armády a teroristi USA a Británie v týchto krajinách zabili, boli zabití aby netrpeli pod diktátormi. Len sa ich vopred na to nikto nepýtal. A pripomenul by som, že pán Wolfowitz, v rámci prípravy útoku, ktorá začala 13.9.2001(!) komentoval plánovaný útok na Irak v interview pre Vanity Fair slovami „Bola tam v podstate dohoda, áno malo by to byť, nezhody boli len v tom, či to má byť okamžitá reakcia, alebo sa máme koncentrovať najprv na Afganistan“ (a to dva dni po páde dvojičiek, čo len potvrdzuje že ten útok si objednali ako východisko pre výboje do Ázie!!). Neskôr na adresu útoku na Irak ešte poznamenal orientačne v tom zmysle, že „sedia na ropných studniach, z toho sa určite dá financovať rekonštrukcia“. Takže humanitárna vojna, ako vyšitá. A postoj EÚ k útoku na dvojičky je základným klamstvom, ktoré ju núti reťazovo klamať ďalej.

Myslím si, že EU sa dostáva do polohy komunistických systémov, za každú cenu sa vyhýba otvoreným postojom voči vlastnému obyvateľstvu a v podstate ani poslanci EP nedostávajú plné a najmä pravdivé informácie. Toto je ale cesta k rozpadu a zároveň k nebezpečenstvu vzniku vojny, vzhľadom na trvalý postoj k USA ako „nadriadenému“. V prvom rade je nutné sa zbaviť základného klamstva, posunúť vzťah k USA na vzťah s rovnocenným partnerom a začať sa chovať ako veľmoc. Súčasný stav nahráva novým stranám, ktoré EÚ nazýva „extrémistickými“, hoci podľa súčasných udalostí na rôznych bojiskách, ktorých je podľa svojho postoja spoluvinníkom, nemá na to žiadne právo.

Celé interview s Wolfowitzom je tu: http://www.scoop.co.nz/stories/WO0305/S00308.htm

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.