Založ si blog

Saudská Arábia vyzvala prezidenta Trumpa aby zrušil „Zákon o 9/11“

Ešte sa vrátim k útokom z 11. Septembra, keďže ich považujem za zorganizované CIA a stali sa „dôvodom“ – východiskovou udalosťou – pre útok na Afganistan, a následnú expanziu aj smerom na Irak a Sýriu.

Zákon (JASTA – Justice Against Sponsors of Terrorism Act – Zákon o spravodlivosti proti sponzorom terorizmu) predložil senátor za republikánov 16.9.2015 a v senáte prešiel 28.9.2016 prelomením veta prezidenta Obamu. Zoznam „únoscov“ lietadiel z 9/11 obsahoval 19 mien, z ktorých 15 boli občania Saudskej Arábie (je oficiálne uznávaný, aj keď nebol presný, niekoľkí dodnes žijú, teda v lietadlách nemohli byť). Ešte predtým ako sa návrh stal zákonom sa Saudi vyhrážali USA, že hodia na trh rôzne americké securities v cene do 750 miliárd USD (po americky biliónov). Americký senát ho napriek tomu schválil, nie je mi známe, koľkí príbuzní obetí sa pokúsili Saudskú Arábiu žalovať o odškodné. Po nástupe pána Trumpa do úradu ho Saudská Arábia vyzvala, aby ho zrušil.

Pozoruhodné na zákone je, že v rámci jeho uvedenia do platnosti boli „odtajnené“ doteraz tajné materiály CIA (so značným propagandistickým tónom). To je ale samozrejme celé absurdné – CIA je štátna inštitúcia USA, teda odtajnené skutočnosti boli niektorým občanom USA – zamestnancom tajných služieb a iným „zasväteným“ – známe od začiatku. USA však v neuveriteľne krátkom čase po útoku na WTC zaútočili nie na Saudskú Arábiu, ale na Afganistan. Teroristická organizácia zvaná Al-Kajda bola síce vytvorená prevažne z občanov Saudskej Arábie, ale v priebehu svojej činnosti, ktorá zahrnula vyhnanie Rusov z Afganistanu, bola dotovaná CIA v odhadovanej sume 8 miliárd USD. To nahráva presne tým smerom, že útok na Afganistan bol v pláne US Globalistickej Elity, a Al-Kajda dodala zoznam a „únoscov“ na objednávku.

Z tohto zákona ale tiež vyplýva, že aj občania iných štátov postihnutí terorizmom USA môžu žalovať USA na súdoch USA. Toto bolo aj hlavným predmetom diskusie v senáte, ale zákon prešiel, čo naznačuje, že senátori nepovažujú aktivity USA v Afganistane, Iraku a Sýrii, resp. v Juhoslávii, vôbec za terorizmus. V štáte Kalifornia však už boli podané žaloby tohto typu na prezidenta Busha a niekoľkých ďalších občanov USA za útok na Irak. Útok na Irak bol pritom dokonale vyšetrený vďaka iniciatíve Sira Johna Chilcota v tzv. Chilcotovom vyšetrovaní a výsledkom bolo konštatovanie, že útok bol bezpochyby v rozpore s Chartou OSN.

Nakoniec ešte „bočná“ informácia: 10.9.2001 mali rodiny Bush a Bin Laden zasadnutie spoločnej firmy Carlyle (sídlom firmy bol Texas) v hoteli Ritz v New Yorku, Bushovcov zastupoval otec prezidenta Busha; 11.9. organizovala firma konferenciu v hoteli vo Washingtone, prítomný bol významný investor Shafiq bin Laden, brat Osamu, konferencia bola prerušená útokom. Vďaka tejto firme obidve rodiny po útokoch zarobili obrovské peniaze, dnes už sídli v NYC. Bezprostredne po útokoch Saudi zorganizovali lietadlo, ktoré najprv pozbieralo členov rodiny Bin Laden po USA – v tom čase sa ich tam zdržovalo asi 24 podľa investigatívnej novinárky Jane Meyer v časopise „The New Yorker“ – akonáhle FAA povolila prelet, lietadlo odletelo do Európy (FAA – Federal Aviation Administration). Nikto z nich nebol vyšetrovaný.

Ešte dva linky na zaujímavé čítanie: jeden na článok k tejto téme, ktorý napísal Michael Moore

https://books.google.sk/books?id=DEViXc-LcDAC&pg=PT20&lpg=PT20&dq=Carlyle+Group,+Texas&source=bl&ots=M6XXPdvHO4&sig=E1ERkfqpgrjUM72hF1sRNzgAHTs&hl=en&sa=X&ved=0ahUKEwjYoaOwwurUAhWLOxoKHUb6D4kQ6AEITjAM#v=onepage&q=Carlyle%20Group%2C%20Texas&f=false

a druhý je na ten zákon JASTA

https://www.congress.gov/bill/114th-congress/senate-bill/2040/text

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.