Založ si blog

Biely dom prakticky ohlásil falošný chemický útok v Sýrii

Dnes sme po dlhom čase počuli v našich médiách (RTVS) správu zo Sýrie, resp. skôr o Sýrii. Správa pochádza z oblasti kde sa vyrábajú správy podľa mantry KT, čiže ide o zaručené pravdy a len hlupák si môže myslieť niečo iné. Dopočuli sme sa, že USA registrujú prípravy Assadovcov na chemický útok („ktorým zabijú deti“ – píše sa v podrobnejších zdrojoch).

Z logického hľadiska je samozrejme správa do očí bijúca hlúposť – Sýrska armáda má vo vojne jasnú prevahu a nemá na to žiaden dôvod, taký útok by jej len poškodil. Navyše kedysi pod kontrolou medzinárodných inštitúcií všetky chemické zbrane zlikvidovala. Ale – po preskúmaní zdrojov som zistil, že moja informácia zo včera, že pán Macron už nežiada odstránenie Assada, bola neúplná. Pán Macron pripojil aj varovanie ohľadne chemického útoku, na ktorý by jeho krajina určite reagovala. Takže pracuje sa na tom, aby mali dôvod.

Mierne nepríčetná vyslankyňa USA v OSN pani Nikki Haley napísala dokonca dnes na svojej komunikácii :

Nikki Haley‏ @nikkihaley – 2:36 AM – 27 Jun 2017 Any further attacks done to the people of Syria will be blamed on Assad, but also on Russia & Iran who support him killing his own people.

Čiže: Akýkoľvek ďalší útok vykonaný proti ľuďom zo Sýrie bude pripísaný Assadovi, ale tiež Rusku a Iránu, ktorí ho podporujú pri zabíjaní svojich ľudí. – Takže bez ohľadu na to kto ho vykoná, bude to na Assada.

A ešte stojí za zmienku, že prebieha aj intenzívna akcia vojenského prieskumu Sýrskeho pobrežia. Fingovaný chemický útok a „odveta“ by sa mali odohrať na juhozápade Sýrie okolo Deraa (píše sa aj Daraa), kde sa už dlho pokúšajú rebeli nazývaní Takfiri (čosi ako nepraví moslimi) vytlačiť Sýrsku armádu a nedarí sa to.

Zdroj: http://www.globalresearch.ca/white-house-says-it-will-fake-chemical-weapon-attack-in-syria/5596481

Prípadne článok „Trump sa vyhráža eskalovaním agresie v Sýrii“: http://www.globalresearch.ca/trump-threatens-escalated-aggression-on-syria/5596453

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

dolná snemovňa británia

Rada Európy aj OSN kritizujú plány Británie na deportácie migrantov do Rwandy

23.04.2024 10:35

Migrantov by mali deportovať bez ohľadu na ich pôvod, ak prídu do Británie nelegálne.

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

Pre požiar vo Výbornej prišli o strechu nad hlavou takmer dve desiatky ľudí

23.04.2024 10:13

Pri požiari štyroch jednoduchých stavieb sa nikto nezranil.

charkov, veža, televízna

List z Charkova: Úder na televíznu veže bolí. Ale nezlomí

23.04.2024 10:00

Vidieť ste ju mohli takmer odkiaľkoľvek v meste, bola najvyššou stavbou Charkova. Pripomínala raketu, ktorá každú chvíľu vzlietne do vesmíru.

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 10:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?