Založ si blog

Ešte pár videí k 11 septembru

Vo väčšine blogov sa dosť vraciam k útokom na WTC, ktoré podľa CIA vykonali teroristi okolo Usamu Bin Ladina. Podľa existujúcich dôkazov to však vyzerá skôr na CIA. Včera sa však na webe Global Research objavil článok, ktorý obsahuje niekoľko videí, ktoré potvrdzujú to, čo som hovoril. Link na tieto videá uvádzam na konci, volá sa „10 krátkych videí o 9/11. Absurdnosť oficiálnej historky o 9/11“. Obsahuje:

1. V deň útoku hasiči potvrdili výbušniny inštalované v budovách World Trade Center. Toto video je jedným z tých, ktoré boli roky udržované v tajnosti a bolo uvoľnené cez FOIA po opadnutí záujmu verejnosti (FOIA – Freedom of Information Act – zákon o voľnom prístupe k informáciám).

2. Kolaps WTC 7, 47-poschodovej budovy, do ktorej nenarazilo žiadne lietadlo, vyzeral presne ako riadená demolácia.

3. Mediálne agentúry, včítane BBC a CNN, oznámili pád budovy WTC 7 dlho predtým ako sa to stalo.

Jedna reportérka BBC oznámila kolaps, zatiaľčo diváci mohli vidieť stále vpravo za ňou stojacu budovu WTC 7. Keď si to niekto všimol, jej prenos bol odstrihnutý. Môj dodatok – bolo to cca 23 minút a teda je pomerne jasné, že dáma musela mať scenár. Na WTC 7 horel len roh dvoch poschodí, niekde okolo 11-13. poschodia, kde boli archívy CIA. Predošlé video ukazuje ako budova padla. Ešte nikde na svete žiadna oceľová budova toho typu sa pre malý požiar nerozsypala na kúsky.

4. Učiteľ fyziky David Chandler vysvetľuje, že Dvojičky – Twin Towers – boli zbúrané demoláciou výbušninami.

5. Pri WTC bolo mnoho očitých svedkov výbušnín.

6. Senátor Mark Dayton vypovedal, že ak „9/11 Commission Report“ – Správa komisie o 9/11 –  bola pravdivá, ľudia vo velení národnej vzdušnej obrany nesplnili správne svoju robotu a mnohí o tom neskôr klamali. Samozrejme, senátor Dayton sa asi mýlil, že všetci vojenskí dôstojníci roky klamali ( lying for years ), pretože oveľa jednoduchšie riešenie je, že Komisia o 9/11 klamala.

7. Klipy z filmu Loose Change popisujú ako vojenské cvičenia a rozkazy viceprezidentov prekážali v reakcii vzdušnej obrany.

8. Prezident George W. Bush nevedel reagovať na názor, že jeho administratíva vedela o útokoch predtým ako sa stali.

9. Investigatívny žurnalista James Corbett dokázal zobraziť absurditu oficiálnej konšpiračnej teórie – stačilo mu na to päť minút.

10. Rodinní príslušníci obetí vysvetľujú, ako ich snaha bole jediným čo dotlačilo k vôbec nejakému oficiálnemu vyšetrovaniu, a ako vyšetrovanie z ich hľadiska úplne zlyhalo.

 

Link: http://www.globalresearch.ca/ten-short-videos-about-911/5582847

Vraj „bezpečné a účinné“

12.02.2023

V pôvodnom článku je podstatné video, toto je komentár k nemu od vydavateľky Gumshoe News – teda: „Comment by Dee McLachlan“. Ale mne sa zdá dobrý, tak ho prekladám. Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s [...]

Zhrnutie „zápletky“ COVID/Vakcíny

20.12.2022

Takže – doteraz – tá zápletka/intriga(?) COVID/vakcíny nevyzerá pre nás nejak dobre, a ani my – tým myslím občania – v tom kontexte nevyzeráme príliš dobre, hoci ani nejako zle. Aby sme sa pokúsili to – amatérsky – zhodnotiť, urobme si akúsi „polčasovú sumarizáciu“. Aj keď je pravdepodobné, že ešte nie sme v polčase. Ale mali by sme niečo [...]

COVID bol vyrobený na zákazku

17.12.2022

Celá história je popísaná na AMG – American Media Group – v dokumente s názvom „BOMBSHELL! Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab“, link je tu: https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/ Čiže preklad: [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.